helags dag 3

Lördag 110806, 16:46
Kom precis tillbaks till tältet efter en dagstur upp till Helagstoppen. Såg knappt nånting där uppe pga molnen, men känslan var ändå helt sanslös. Va rätt mör i bena ett tag men när man skymtade tornet fick man nya krafter. Hade dock bortdomnade fingrar (det började spöregna efter en stund) men ändå finns bildbevis på Emma och Johan med varsin Jägermeister i näven, på toppen av Helags. 
Fan så underbart, ikv går jag och köper ett märke!

Det är rösat (liten hög av stenar, som ett ledmärke) hela vägen upp till toppen, typ 10-20 meter mellan varje. Men det var så dimmigt att vi fick gå till ett, leta efter den andra, gå till nästa, leta efter det fjärde osvosv. Påväg ner träffade vi på två män som var påväg upp och det är ett under ifall de ens tog sig ner sen eftersom dimman blivit ännu tätare då.


Radiotornet på toppen.


Fastän man knappt såg nånting neråt så var det svindlande högt att titta ner.


Denna hade lagts dit för ungefär en månad sen, och den var redan så full att vi fick skriva på sista sidan, längst nere i kanten.


På toppen, firar med varsin jäger! Toppröset bakom oss också.


Påväg ner igen, dimman hade lättat.

15 minuter senare. Usikten var fantastisk, man såg så långt ögat räckte! Typ 10 meter..´




Dessa små saker har allvarliga attitydsproblem alltså. De är fullkomligt galna och just iår är det lemmelår, alltså att dom finns överallt! Under varje sten och bakom varje buske. Helt sjuka. Denna höll på att skrämma skiten ur både pappa och mig påväg nerför fjället. Vi gick på varsin sida om en liten sten och plötsligt ba "TJIIIIIIIIIT!!!" och vi ba "SHIIIIIIIIIT!!!". Helt sjuk, tur att den var söt.

Kommentarer
Postat av: Anna

åh, va kul :)

2011-08-11 @ 14:32:33
URL: http://annadays.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0