just look what we have done

"Hon är så ful och misslyckad att hon måste använda magi för att någon ska vilja ha henne. Det finns inget med henne som någon skulle kunna tycka om, och hon kanske kan lura alla andra men vi kommer alltid se hennes riktiga jag. Den feta, tysta, äckliga, bonniga, korkade, svettiga, degiga, gropiga, dallrande, klumpiga, meningslösa människa som hon alltid varit. Hon som klär sig i en ny klänning och som för ett ögonblick tror att hon duger."

Jag har inte en aning om vart texten kommer ifrån eller vem som skrivit den, om den är "påhittad" eller om det verkligen är någon enormt korkad jävel som skrivit den, hittade den bara på en väns blogg och det gjorde så jäkla ont inom mig att jag var tvungen att dela med mig utav den. Varför håller vi på med sånt här? Varför klankar de flesta personer bara ner överviktiga personer och inte anorexiafall? Vad är det för skillnad liksom? Ingen är mer människa än den andre. Ont gör det, det högg verkligen.



When the childrens cry - White Lion ♥

Kommentarer
Postat av: amanda

Med tanke på att får ungefär 100 år sedan så var det fint att vara större, ett bevis på att man hade pengar. Men nu ska man tydligen vara så smal att man skulle kunna trycka en synål genom kroppen, så att ändarna fortfarande syns typ.. Tack vare modehusen har fått det här med att vara på gränsen till anorexia att verka "fint & vackert"..



Jobbig värld vi lever i alltså. :o

För det finns dem som är större och överviktiga som vill gå ner men som inte kan hur dem än fösöker. Och tvärtom också.

Lättaste utvägen är att försöka acceptera sig & andra som dem är utseendemässigt.

2011-09-22 @ 21:29:51
URL: http://secretfantasy.blogg.se/
Postat av: My

texten kommer ifrån boken "cirkeln", om du var intresserad att veta vart den kommer ifrån haha :D värd bok!

2011-09-23 @ 00:26:14
URL: http://mylundin.devote.se
Postat av: Mli

Helt sjukt..

2011-09-23 @ 11:07:15
URL: http://itsyouandme.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0