pics


Slänger in några gamla nyredigerade foton.
Kommentera!





Nu säger vi godnatt - Godnatt!

?!


Gah, de springer runt sånadär galna människor överallt!

Moderat: Får jag bjuda på frukter från oss?
Socialdemokrat: Rösta på oss, vi kan förbättra Sverige!

Nej jag vill inte ha några jävla frukter och nej jag vill och tänker inte rösta på nånting. (får inte ens så de är bra me de) Förutom ett parti som jag ska rösta på när jag blir 18. Piratpartiet. Är det inte fler än jag som vill ha fri nerladdning av filmer och musik snart eller? :D


_______________________________________________________________

Annars har dagen varit rätt chill. Matten va crap bara. Fatta knappt ett skit. (för er som inte visste så är jag värdelös på matte...)

Nu funderar jag på att ta en powernap eller så lägger jag mig och degar i soffan framför TVn.
Hade.

new week, new oportunities


Hej! Skola idag igen efter en otroligt kort helg (den kändes iallefall kort) men det va ändå kul att komma tillbaka och härja med the classmates. De är helt sjukt vilken underbar klass jag har alltså!

Första lektionen va Karaktärstid. Snart sista gången på flera veckor som jag målar, på onsdag tror jag byter vi så att jag börjar tapetsera och sen blir det rundgång. Hallå, det är målning jag vill hålla på med ju!

Nu ska jag börja med mina två första läxor sedan det saknade sommarlovet.
#1 Svenska
Ska skriva "några dagboksblad om mitt sommarjobb". HAH simpelt eller vad? :)

#2 Engelska

6-7 words about me that connects to my life! Gissningsövningar om orden på tooorsdag.


En nån vecka gammal bild på moi får ni idag, har bildbrist så de skriker omkring de!

jag har ritat idag har jag!


Tatueringsmotiv till min pappas kusin Jessica. Namnen är hennes tvilling- och storasyster.



Just nu är den svart/vit men funderar på att fylla i med färg också. Förslag?

pissed-off-humour


Är på lite dåligt humör just nu och har egentligen inte alls lust att blogga men ska försöka sammanfatta dagen någolunda iallefall.

Vaknade halv 11, gick upp och åt frukost, gick och la mig igen, vaknade två timmar senare, drog till milan, drog till Peter, har precis ätit, ska sova om en stund.
Så.


elmia lastbilsmässa '10


Nästan precis hemkommen från Jönköping. Även om jag inte är speciellt insatt i just lastbilar så va det riktigt fascinerande att gå runt och spana in motivlackar, galet läckert alltså!









Har iallefall haft riktigt kul, men hungrig och trött. Sov hela vägen dit och hela vägen hem och gick inte på toa nånting under nästan 10 timmar, alldeles för mycket att tänka och titta på, haha!

Nu blir det Viva la Bam-marathon med chips och Emser. Hade gott folks!

Ps. Jag har träningscyklat 2,6 mil på två dagarn nu, duktigt Emma!


första veckan avklarad

Har precis kommit hem från den evighetslånga bussturen från Örebro. Iallefall känns de som en evighet..
I Nora typ såg jag att Johnnyboy satt längre fram i bussen så precis när vi kört in i Hällefors sprang jag fram dit och snackade med honom. Mer än två månader sen ju!

I skolan höll vi me på de vanliga bara, vanliga lektioner och sen Karaktärstid. Vi i klassen har superkul tillsammans med massa skratt och härjande och jag trivs riktigt bra, helt sjukt efter bara en vecka!

Nu ska vi ner till farmor och dricka kaffe. Känner att jag behöver det, börjar få ont i huvve, ha ha. Sen blir det 1,3milen runt sjön på cykeln eftersom det blev två cheeseburgare, pommes och cola på McDonalds efter skolan så känner mig fet igen haha! Sen bär det av till Emma. Bloggar kanske mer ikväll annars blir det imorrn efter att vi kommit hem från Jönköping.

Ps. Förlåt att det inte blivit spec mycke bilder de senaste dagarna. Har bildbrist så de skriker omkring de..
Hade!


Rubrik


Har precis kommit hem efter en 39 minuters cykelträning på 1,3 mil med pappa. De va skönt, kände mig så fet haha.

Idag när jag kom till skolan vid 20 i åtta kom jag på att jag började 9:15, inte 8:10. Så Fick sitta och vänta i korridoren men som tur är så är the classmates helsköna så det vart en massa skratt så tiden gick fort.
Första lektionen va idrott. Spelade rundbadminton, galet kul! Sen hade vi svenska sen målade vi och sen hade vi matte. Sen slutade vi så tog tioöverfem-bussen och va hemma vid sju.

Imorrn slutar vi tidigt så pappa kommer och hämtar mig så drar vi till Marieberg och shoppar. Brukar inte va spec kul men känner för att shoppa just nu haha :D

Nu ska jag iallefall duscha, packa och sen sova. Drar ju till Emma imorrn kväll och på lördag drar vi till Jönköping på lastbilsmässa! Längtar efter att få träffa dig emmsie ♥


Just ja!
I förrgår vet ni så hämtade ju farmor och låtsasfarfar mig utanför skolan när jag slutat och eftersom de inte hittade precis och även va lite tidiga så ställde de sig och väntade bakom skolan, och igår hade en kille ringt till Kjelle (låtsasfarfar) och frågat om han hade gjort inbrott vid en byggarbetsplats bakom skolan haha! Hur han hade fått tag på hans nummer va för att de hade fotat bilen och Kjelle och även en okänd som satt bredvid i bilen (farmor). Han beskrev det även som om att en kille (jag) hade hoppat in i bilen och sedan hade de åkt iväg.
Det konstiga var att inbrottet hade skett natten innan så jag vetofan hur de hade fått för sig att "brottslingarna" åker och ställer sig vid brottsplatsen ett halvt dygn senare.
Kjelle och vi är ju såklart helt oskyldiga, men rätt komiskt ändå eller hur? :D


ooh


ÅH idag va nog den bästa skoldagen hittils!

Förutom matten (jag hatar matte), hade "diagnosistiskt prov". Sen hade vi engelska o de va faktiskt riktigt kul. Hade vikarie idag men alla snackar om att vi ska ha Helena Salo sen och de säger att hon är nån typ av.. kändis?

Sen hade vi Karaktärstid (då vi målar) och de va här min fantastiska dag började!
Jo för de är en skitsnygg kille i min klass och när vi skulle måla så blev vi indelade två&två i en station och då blev de HAN OCH JAG TROR NI JA DROG ELLER!!? ;} Hihi!

Ah sen buss hem och jag flinar som ett barn på julafton hela vägen hem. Hihi!

Förresten, mitt schema!


Helt okej schema när man har studerat de lite. Har inte Merittid (röda utdragna X) och Prov/Omprov (rött snestreck) har jag ju bara ifall jag måste haha.

Men det är INTE OKEJ att vi slutar 5 på tisdagar och INTE OKEJ att bussen går tio över 5 när det tar en kvart att gå dit från skolan. INTE OKEJ är det heller att jag inte får gå från datalektionen varje tisdag för att hinna med busshelvetet.


skolaaaa


FÖRSTA RIKTIGT SKOLDAGEN AVKLARAT.
Och jag lever!

Idag slutade jag FEM! Borde vara förbjudet att hålla kvar elever så länge.
Kom hem halv sju iallefall eftersom farmor kom och hämtade mig. Fick 1,5 timmes sovmorgon imorrse också, åkte med farbror Jörgen in men han släppte av mig mitt inne i nån fyrvägskorsning en bit från skolan. Stackars lilla tant som va tvungen att beskriva vägen, haha! Dock va det bara jag som missade att ta av en väg och fortsatte rakt, så istället för att gena över ett bostadskvarter gick jag runt skiten. Smartass :)

Väl i skolan fick vi massor med mer info + en visning på "bakgården", fick skåp som det bara finns en hylla på och 3452385 meter hängyta. Rätt onödigt eftersom det är böcker vi ska ha där.
Sen massa vanliga lektioner som sög. Men de är väl bara att vänja sig.

Funderar starkt på att dra husvagnen till Gustafsvik Camping. Badhus, simhall, gym och sånt såhär <-> nära, skolan såhär <--> nära och de är såhär <-> dyrt. Alltså knappt nånting.

Nu är jag jättejättejättetrött, igen. Ska gå upp och lägga mig i soffan och glo TV. Den här skiten tar knäcken på mig!


holy crap sikken resa!


Dagen började med att jag gick upp 04:15, drog ner till Hällefors och hoppade på bussen 06:15 och åkte mot Örebro. (Mobiluppladdningen under)

När vi nästan va framme vid första rondellen från Hällefors höll de på att lägga ny asfalt, så där stod vi stilla i bilkö i 25 minuter vilket gjorde att vi missade stadsbussen vid Konserthuset i Örebro vid 08:16. 
Då såg vi (Victor, Anton och jag) att det inte gick någon buss 25 Adolfsberg från Konserthuset så vi sprang upp till busshållplatsen vid Krämaren men där hade busshelvetet redan gått så vi sprang ner tillbaka och jagade bussar men de åkte bara ifrån oss.

Slutade med att vi sprang till skolan på 8 minuter och va framme 08:56 och precis när vi gick in genom dörren i Innova började lärarna hålla tal och alla småungar stirrade på oss. HAHA snacka om pinsamt.....
Resten av dagen va rätt najs iallafall. Fick ju träffa klassen, fick massor av info och sen visa dom oss runt. 6 tjejer och 12 killar.. (y

Nu ska jag gå och duscha och sen sova för jag är jättejättejättetrött. Imorrn får jag skjuts in till skolan av farbror Jörgen så jag slipper gå upp så tidigt och slipper busshelvetet.

Guud va jag är positiv, första dagen och jag hatar redan bussar :D


Att sätta klockan på 04.15 igår kväll ...

Att sätta klockan på 04.15 igår kväll va ingen höjdare. Men nu sitter jag klarvaken och nervös i bussen in till Örebro. Dock är jag inte lika nervös som tidigare imorrse. Nu känns de faktiskt, rätt bra :D Har nästan precis en timme kvar att åka, men den första halvtimmen har faktiskt gått riktigt snabbt så är nog vid konserthuset på nolltid och då byter vi buss till nr. 25 Adolfsberg. Titt, ja kan de! ;) Ha en bra dag!


Står på Kronhagsvägen nånting och målar ga...

dsc04338 (MMS)

Står på Kronhagsvägen nånting och målar garage. Det är inge kul. Har ingen lust att måla idag. Åsa kom nyss med en låda körv me mos och en cocacola zero, hon kan va fantastiskt snäll ibland! Snart är jag klar med ena långsidan och då ska jag äntligen ringa till pappa och säga att han ska hämta mig. Ser fram emot lönen iallefall!


var? när? hur?


OMG
, det är en dag kvar på sommarlovet och jag är nervööös....
Tror jag har koll på bussarna iallafall. Om inte Richard och Patric ljuger så äre först från Hällefors > Konserthuset i Örebro > Tullängsskolan.
Från Öskevik är det Öskevik > Nora > Konserthuset i Örebro > Tullängsskolan, stämmer det, folks?
_______________________________________________________________

Kvällen igår va helnajs. Awesome människor och massa skratt, de planerade tillochmed Bullride men de fegade ur rätt snabbt.

Idag blir det kalajs för Phille. Han fyller 10 år imorrn ju!


Phille på Lek&Buslandet. Hans hår blev fantastiskt elektriskt!

kräftorskivaaaaaaaa






Fantastiskt kul kväll med fantastiska människor! Synd bara att jag hatar kräfter!

Imorrn blir en spännande dag för då blir det barnkalas hos Philledillee och sen på måndag blir det en spännande dag till för då börjarr skolan med alla svordomar man kan komma på! Godnatt puss smek och allt de där.

bevisat?



Då är jag är riktigt man för jag ser inte hästjäveln!

sunshine


Va ute o tog lite pics igår när det för en gång skull va sol ute. Blev nöjd!



En variant av bilden jag tog förut. Ni känner igen båten va?


_______________________________________________________________

Ikväll blir det kräftskiva med pappa, syster, Jörgen, Evelina, Zack, Martin, bara Benny och Baby-B, it rocks!


smile while you can


Dessa äckliga ":P"-gubbar driver mig till vansinne. Varför uppfanns dom över huvve taget?
Hah, ni tror väl att jag är helt knäpp som stör mig på en smiley, men jag tycker den utstrålar rakt ut "hej jag är dryg och fullkomligt dum i huvve :P".

Har ni tänkt på hur lätt de är att genomskåda en person som skriver en viss smilis?
Om jag tillexempel frågar nån hur den mår och den svarar "bra :P" så uppfattar jag det som om den menar totalt det motsatta. Liksom ni fattar vad jag menar va? Vissa gör nog det. Iallafall två av er som läser min blogg.
De va därifrån jag la märke till just hur smilisar påverkar oss.

En annan sak jag stör mig på hos smilisar är att om man inte skriver en smilis i en mening, då är man helt plötsligt sur?! Har tanken då slagit er att jag kanske va trött? Har ingen lust att låtsas vara glad och framåt bara för att vi inte pratar IRL.

Har tanken även slagit er att jag knappt skriver smilis alls i mina inlägg här på bloggen? Använder mig istället av ord, ord som uppfattas glada och positiva.

Visst, smilisar är kul, men inte till överflöd och skriva in en smilis efter varenda.jävla.mening.

Puss ♥.

ten truths bout myself


Har suttit och tänkt lite. Tänkt ut några sanningar om mig själv och vissa av dom har många av er inte en blekaste aning om.
Hahah, läs och njut.

#1 Jag älskar LEGO. Kan sitta och pussla me de där små bitarna i flera timmar utan att tröttna.

#2 Emser heter de där små rosa halstabletterna som jag näst intill är beroende av. Ställer man fram en oöppnad Emser-ask framför mig är den slut på knappt fem minuter.

#3 Jag är en hopplös, extrem nagelbitare. Har försökt sluta, flera gånger. Stopp&Väx, nagellack - har försökt med allt, utan resultat. Vänjer mig vid smaken och fortsätter bita. Just nu ser de ärligt talat förjävliga ut. Den längsta nageln är knappt en cm. Kan ni då fatta hur liten den minsta är?! en halv cm, en halv.

#4 Jag har väldigt svårt att glömma,
finns inte så mycke mer att skriva om det.

#5 Jag är lite smått perfektionist. Om jag råkar skriva fel i ett skrivhäfte i skolan och läraren babblar på så snabbt att man knappt hinner skriva tar jag ändå upp suddet och suddar noga ut det felskrivna istället för att bara stryka över de och skriva rätt bakom. Samma sak om jag ritar. Om minsta lilla streck hamnar en milimeter fel suddar jag ut det och ritar ännu nogrannar upp ett nytt streck.

#6 Kort stubin är något jag har! Om jag håller på med något och det inte funkar som jag vill direkt blir jag oftast vansinnig, tappar tålamodet direkt och har inte alls någon lust att fortsätta och då kanske misslyckas igen.
Tar som exempel ritandet igen. Om det inte blir som jag vill får jag ångest och känner mig dålig på allting och så slutar det med att jag drar ett stort fett streck över pappret och det hamnar ihopknöcklat i papperskorgen.

#7 Jag älskar min mobil. Skulle inte klara mig en dag utan den. Känner mig naken när jag inte har den i fickan, haha!

#8 Jag är livrädd för att gå upp i vikt. Just nu väger jag 56kg. Har 12kg undervikt. Är nästan desperat efter en våg ibland så att jag ska kunna väga mig och se så att jag inte gått upp nånting.
Har länge legat och vinglat runt 54-55 kg och fick nästan ångest när jag fick se att jag gått upp till 56.

#9 Jag älskar att prova på nya saker och ser det som en utmaning istället för ett hinder. Som tillexempel den där otroligt sköna och häftiga adrenalinkicken efter ett race på GoCartbanan eller när man får till en perfekt carvingsväng på vit gnistrande snö under en klarblå himmel.

# Jag är hopplös med "första ögonkasted-kärlek"!

förlåt för dålig uppdatering buddiebuddies


Igår stack jag ner till Hällefors och hängde med Filla och Emma. Sprang runt och sa Hej till gamla lärare på skolan, kul? Nej.. Drog en fika på DG's också medans vi väntade på att Freddan skulle sluta.

Filla och Emma hade mopparna också men innan jag kom så pajja Emmas, haha! Så på em när vi skulle dra till Sikfors hem till Emma så fick jag skjuts av Mattias och när vi va där så satt allihopa o snacka i säkert 1-2 timmar.
Sen drog jag och Filla upp till Näveråsen och red en härlig långritt på hennes fjordingar.

Imorrse hade jag tänkt dra ner och måla klart garaget, hade varit duktig och ställt klockan på halv nio. Men då spöregna de ute så ställde om klockan till halv tio istället. Regnade då me så sket i att måla överhuvudtaget idag. Hoppas på fint väder nu till helgen..

Evelina, Zack och Jörgen kom in och fikade en stund på fm, sen va jag barnvakt medans Jörgen drog ut och gick.
Som vanligt när vi kollar på TV eller liknande tillsammans så somnade jag, ha ha. Kanske de som ska vara barnvakt åt mig i fortsättningen?

Btw! Alfons smaskar när han sover, de regnar fortfarande och jag har inte svurit nånting i detta inlägg.


a gangster in town


Måste ärligt talat säga att det kändes förbannat bra att släppa av syrran vid skolan imorrse medans jag kunde åka hem, chilla, sova lite och bara.. njuta..
Dock varar det njutelsen inte speciellt länge, för på måndag drar skolan igång för mig också. Örebro, Tullängsskolan, Målerilinjen, here i come!

Men nu måste jag stänga av, har lovat syrran att följa med på en promenix med tha horzez, häästaaN = hästarna.

Ps. Råkade nämna lite för mycket info till er igår, forget it.

*asg*


Haha, jag döör!





Strök av säkerhetsskäl över namnet jag nämnt i mina fina små anteckningar som Filla skickade över mobilen nyss, skrattar så jag kiknar, HAHAHAH! :D

piggelin


Imorrse vaknade jag 8 och va helt klarvaken. 8?! Vägrade att gå upp då så jag somnade om och vaknade vid halv 11 istället. Nu sitter jag och är halvdö här framför datorn och försöker knåpa ihop nånting som ska föreställa ett superinlägg men som inte verkar bli ett superinlägg.

Ps. De är 6 dagar kvar till skolan börjar också. Kommer verkligen inte att palla gå upp typ fem varje morgon för att bussen går runt 6. Åh skjut mig :(

Pps. Terroristkatten Achmons fångade sin första näbbmus igår! Pappa säger att vi skapat en mördarmaskin.




snela rösta på mig!


http://stargirlphoto.blogg.se/category/-tavlingar.html

Skulle vara guld värt om ni kunde rösta på min bild, Nr. 4!



roooom


De va nån som önskade bilder från mitt nya rum, vilket va förbannat bra för då fick jag en anledning till att städa!
Så, enjoy :)






Det här får även vara dagens uppdatering, pallar inte att skriva nånting ikväll eftersom det antagligen inte kommer hända nått speciellt, då.

Ps. "Piercingen" i förra inlägget är fake, en metallring (som jag hoppades alla fattade?) men skulle bra gärna vilja ha en. Just där, precis så.
Mamma pappa sneeeela?

piercing





Vill ha vill ha vill ha vill ha vill ha vill ha vill ha........

godmorgon!


Igår blev det ju en sväng in till Hällefors för att gratta låtsaspappa och kusins pappa. Kyckling- och köttfärspajer som de va så mycke jalapeno i att det inte gick att äta utan att det brände i hela käften och alla satt med rinnande ögon och näsor. Haha fail Åsa, fail!
Tårtan och dumlekakorna var iallefall riktigt goda!



_______________________________________________________________

Imorrse vaknade jag 11 av att min gulliga pappa ringde, sen kunde jag inte somna om... Så nu sitter jag här och äter en halvmeter baguett från Ica och funderar på om jag ska väcka syrran på nått roligt sätt. Kastrullock? Vattenhink?

don't take me for granted



sweet dreams bout dying of heat stroke

Godmorgon! Klockan är strax över halv ett och jag vaknade nyss. Första natten i nya rummet va inte speciellt härlig. Jag överdriver inte om de va uppåt 30 grader här inne. Fy bubblan!

Igår va rätt najs, även om de inte sov över och då inte blev en äkta "galen tuppresa".
Blev hämtmat från Berraburras (pizzeria o grill) i Nora. Kvackkvackrulle! Och senare på kvällen satt Phille, jag o syrran på mitt rum, lyssnade på Iron Maiden och spelade kort och efter att dom åkt hem drog syrran och jag på Look Who's Talking Now på Voddler.

Idag blir det en sväng till Hällefors, gratta kusins pappa och låtsaspappa men efter de har jag inte en aning om vad jag ska göra.

 


MOBILBLOGG

Sitter på en kontorstol i en av flyttkärrorna och ser på när de andra bär grejer. Fy tusan va lat jag är, hihi! :) Snart är allt klart och de bär av mot Öskevik, bära ur alla grejer igen och in me de i huset. Ikväll kommer Åsa, Jonas och Phille och äter där, sover över gör de ev. också. Galen tuppresa kallas det, sådeså! Skapligt smidigt med mobilblogg alltså!


crazy comments make my day


Idag blev det hemmagjord pizza hos moster. Kan ärligt talat säga att den inte blev lika god som pappas.. Men den dög!


Tomatsås, skinka, mozarella och pesto! ♥

Medans vi åt började det åska och vi kom på att datorn och TVn inte va urdragen här hemma så de blev att gå hem i regnet och åskvädret redan direkt efter maten. (mamma flög minst tre meter varje gång en blixt kom och envisades med att gå längst mot lägenhetsväggarna ända ner till vår lägenhet, jag tyckte hon va störtlöjlig och sa till henne att de kunde hon gött göra själv)
Väl hemma poppade vi popcorn och satte oss i soffan med dricka och pratade om allt möjligt, skickade även ett sms till moster också, tyckte de va galet roligt alltså :]
"Mamma ligger längst upp på Wigelievägen , hon blev träffad av blixten. Men Ida och jag mår bra och är säkra här i lägenheten. Kram!"

Hon ringde upp kort efter och sa att hon hade skämtat med Phille (hennes unge, alltså våran kusin) och han hade blivit rätt orolig!
"Gör hon?! M-m-men har dom ringt ambulans?!"

Han kom även med en jävligt awesome kommentar medans vi åt också som vi alla skrattade gott åt:
"Jag har en stor släkt, så stor att jag tillochmed har ett släktträd!"
Philip, det har vi alla :)

Detta kanske blev ett rätt krångligt inlägg, men så blir det när man har en sådan släkt och familj!
Puss


Syster och jaaaaaag! ♥

Rätt awesome otursfredagsden13e blev det iallefall!

friday 13th




Woo, min favoritdag!
Många av er anser nog att just "fredag den 13e" är en riktig otursdag. Men inte jag!
Eftersom jag är född den 13e så har det blivit som ett slags turnummer för mig, så får väl se om det händer nått awesome idag ;)

press play, choose the right alternative and enjoy


Jag och syrran har precis kollat igenom en galet cool och rolig grej på Youtube. Det är en zombie-film där man själv får välja vad som ska hända! Väljer man fel så slutar det med att huvudrollen blir dödad och du förlorar, och då får man börja om från scenen där man valde fel alternativ.

 

Själva storyn handlar om en kille (huvudrollen) som jobbar på en pizzeria och han försöker leverera en pizza till en tjej, även fast hela staden är full med zombies!




Fake-blod så de skriker omkring de, men ni som ändå är rädda för blod bör hålla händerna för ansiktet!

Taget från
http://fokis.se/

mooooving





Istället för lägenheten blir det nu att bo halvtid i detta hus, vi ska ju faktiskt flytta! På lördag!
Har totalt glömt bort att upplysa er om detta, och eftersom vi packar ner datorn imorrn så skriver jag det nu.

Huset ligger i Öskevik, en mil ifrån Nora, enochenhalv från Lindesberg. Där bor låtsaspappa så det är ju inte första gången jag ser eller har varit/sovit i det.
Mitt rum är stort med cappuchinofärgade tapeter, vita lister, vita fönsterkarmar och ekgolv - ljust och cleant. Kommer trivas som fisken i vattnet, som höns i hönshuset, som myror i brallan och som syrran framför datorn! :D

neerings


Ååhhh va gott de är alltså.. Pepparkaka och Cookie's ♥



Världens bästa bild! Eller inte..

i'll go crazy


.. om inte nån kan säga vad DESSA heter!

Dom är hur fjantiga som helst, men syrran och jag har letat sönder oss efter deras programnamn!


Help uuuuuuuuus.

____________________________________________________________

Idag vaknade jag med tigermönster på kinden och bortdomnade armar.
Sen måste jag nog åka och måla idag. Vill.. inte..

Åker hellre upp till mormor och morfar och fikar eller drar till Neerings i ghn och käka glass så de blir till att övertala mamma sen när hon kommer hem från jobbet.

Peace Out.





fart i penseln igen


Helt galet vad lite mat i magen kan göra. Gick hur fort och lätt som helst att måla klart båda långsidorna och mer än halva kortsidan på garaget innan det började regna. Coca-Cola, mariekex och kaffe satt inte så tokigt de heller ;)

Lyckades även av nån konstig anledning trycka i mig femochenhalv fiskpinne, flera potatishalvor och massor av dillsås på lunchen idag.
Nu är jag döhungrig igen så väntar och väntar och väntar på att mamma ska fixa klart maten. Kött och ungsstekt potatis me grönsaker! Mmmmh.



out of controle

Har kommit in i en sån här period igen då jag knappt äter nånting om dagarna eftersom jag blir att må illa och får kväljningar så fort jag stoppar nått i munnen, vilket är galet jobbigt eftersom jag vissa gånger kan vara väldigt hungrig.
Sist jag åt mat va igår på lunchen. Snabbmakaroner och köpta köttbullar. Inte speciellt mycke energi och näring i det. På kvällen åt jag en macka och imorse åt jag en macka till frukost. Nu är jag så hungrig att jag skakar, klarade knappt av att stå upp när jag målade eftersom jag blev yr och illamående, men ändå mår jag illa av att bara tänka på mat och har inte alls nån lust att äta.

Har tagit en paus från målandet av garaget och följde med mamma hem till lägenheten och nu är maten snart klar, måste försöka peta i mig lite iallafall så att jag orkar med resten av dagen.

Peace sötnosar, ha en bra dag.

helt insane


Jag är vaken! 08:45! De är tamejfan helt otroligt!

Vet ni varför? Det är underbart väder ute så därför ska jag spendera dagen till att dra handen upp och ner upp och ner upp och ner upp och ner upp och ner upp och ner upp och ner.
Och ja med en pensel, inget annat.



Peace Out

social


Idag åkte vi till låtsaspappa Peter eftersom han fyller år idag. Grattis!
Kom massa folk och som vanligt drog jag till datorn efter en stund. Förbannat social är jag ;)

Nu ska jag gå upp och springa på löpbandet och bli paranoid eftersom det enda man ser är en brun trävägg, puss :)


word!


Om någon börjar tjata om att det är stökigt hemma, gör såhär:

1. Skapa en mapp på datorn. 2. Ge mappen namnet "stöket i huset". 3. Ta bort mappen. 4. Datorn kommer att fråga: "Vill du ta bort stöket i huset permanent?" 5. Klicka på Ja-knappen. 6. Lägg fötterna på bordet, ta en drink och bara njuut....... ♥

fototävling


Jag är med och tävlar i en fototävling på Johanna Fåglunds blogg stargirlphoto.blogg.se!

getingjävel


Igår blev det hemfärd från Dalarna, stannade till vid Fänforsen och då va de ett gäng som paddlade forskajak så kollade på de en stund. Stannade till vid Håkan, Sussie och Jonas innan vi kom hem också och när vi va där så tog jag tag i en rosa liten boll som låg på marken och blev getingstucken i pekfingret, haha! Fingret svällde upp och blev dubbelt så stort och det sved från fingertoppen ända upp till armvecket i 15-20 minuter. Jävla shitheadgeting..

Väl hemma satte vi oss i soffan framför TVn med kycklingenchiladas och morötter med dipp och Terminator 3, sjukt cool film!

Idag har jag håll på med mitt stipendie som jag har tragglat med sen i förrförrgår kväll. Texten jag har skrivit säger både pappa och moster att den är bra så de får väl duga :) Så ska bara överföra de på stipendiepappret och bifoga slutbetyg och intagningsbevis på skolan.

Men nu är sotarn här så nu blir det kaffe, bloggar ev. mer senare :D



Du och jag kom otroligt nära varandra. Hade samma stil, skrattade åt samma saker, så sammanlänkade.
Blev helt knäckt när jag fick reda på att det va slut mellan dig och han och jag höll på att börja grina när jag läste "och det är absolut inte sista gången jag kommer att få se dig Emma" för jag blev så glad. Glädjetårar kallas det nog, för att jag iallafall kommer att få träffa dig nån mer gång. Kanske inte så ofta som när du och han va tillsammans, men iallafall ibland, och det värmer.

Jag saknar dig Camilla, så otroligt mycket ♥


peace out


Fotade mitt peace-halsband och jag vart galet nöjd me resultaten alltså!


___________________________________________________

___________________________________________________

___________________________________________________

___________________________________________________

__________________________________________________

Många har klagat över att jag måste blogga oftare, och jag fattar inte riktigt varför för jag tycker själv att jag bloggar extremt mycket ;)
Men nu idag har jag faktiskt lagt in tre inlägg, måtte inte de räcka / dag? :D


björs sommarcafé


Precis hemkommen från en fika vid Björs Sommarcafé här i Djura. Serveringen va i en mysig loge och det fanns massor att välja mellan. Marängtårtor, bullar, chokladbollar, småkakor - allt! :) Själv tog jag en marängtårta och en kaka.
Har även fått en jävla dille på att fotografera blommor! Helt crazy!









Är det nån mer än jag som älskar att fota blommor/växter/natur?

four in one


2010-08-04 Onsdag

Semestertripp hit upp till Dalarna, Alfons satt i buren och skrek tre fjärdedelar av åkturen. Han ville uuuuuut.
Stannade vid Fänforsen i Björbo (världens ände), tittade på forsen och åt glass sedan fortsatte vi upp mot stugan i Hedby.

____________________________________________________________________

2010-08-05 Torsdag

Åkte in till Rättvik och kollade på Classic Car Week, gick ut på långbryggan och åkte GoCart - galet kul!
Lyckades tillochmed fota lite bilar, ha ha.







2010-08-06 Fredag

Tripp in till Insjön, gick på Clas Ohlson och kollade kläder på Lager 70. Inget annat speciellt hände :)

__________________________________________________________________

2010-08-07 Lördag

Ingenting har hänt föörutom att jag suttit och trilskas med datorn för att den är så seg, redigerat bilder och skrivit detta inlägg. Nu ska vi åka och fika, bloggar ev. mer senare :)

Farmor kom som en räddning från himlen med en dator btw...


obs!!


Hej Emma Berg som skriver!
Emma är bortrest några dagar och kommer inte ha möjlighet att uppdatera nånting, så hon ville att jag skulle skriva ett inlägg att hon börjar uppdatera igen i slutet av veckan.
och eftersom ni inte kan läsa hennes kan ni alltid läsa min ;)
http://maaahh.blogg.se/

Ha det bra! :)♥

/emmaberg


kolmården


Tog en semestertripp till Kolmården i Norrköping idag med pappa, syster, småkusinerna och Jörgen. 








Allihopa hade riktigt roligt. Vi gick runt i parken, ner i delfinariet och sen gick vi en runda inne vid terrariumet och hajarna o så, riktigt najs att toucha rockor!
Relativt tur med vädret hade vi också, slapp regnet även fast de va jämngrått på himlen! (Började regna exakt 19:58 och på SMHI stod det att det skulle börja regna kl. 20:00, tufft va?)

Nu tar vi natta', godnatt!

woke up on the wrong side of bed


Igår morse vaknade jag på fel sida, va allmänt grinig och spydig mot alla som pratade med mig och jag va delvis extremt trött.
Humöret bättrades dock när syster och jag åkte upp till pappa och då drog till utkikstornet i Kindla och grillade med Phille, Åsa och Jonas. Underbar utsikt från tornet och såg en helt fantastiskt fin solnedgång men hade självklart glömt kameran hemma och mobilen låg i bilen 1,2 kilometer bort så det blev inga kort, fasen..
Kusin Phille hängde med hem efter det och sov över här inatt så igår kväll hoppade han och jag in i våran ångbastudusch (och ja med badkläder, vad trodde ni?) och inatt har vi blivit terroriserade av getingar och attitydproblemskatten Achmons.

Idag vaknade vi halv 11, gick upp och åt frukost och sen körde jag fyrhjuling med Phille och skjutsade runt på Zackarias och Evelina som båda två sitter med ett brett flin hela tiden, så extremt söta i de där stora hjälmarna :)


På bilden har han dock inte ett stort brett leende men de va för att han va trött på att ha hjälmen på sig

Åt mat och väckte Zackarias som sovit middag för en stund sen så nu sitter jag ute på altanen i solskenet och skrattar åt Zackarias som trätar på Phille som biter på naglarna. Bra Snackis, fortsätt så ;)

Btw, imorrn åker vi till Kolmårdeeeeeeeeeeeeeeen med Zackarias, Evelina och Jörgeeeeeeeeeeeeeeen!

RSS 2.0