fjärde inlägget på en dag


Syster tycker att jag börjar likna  foki och kissie och dom där för att jag bloggar så mycket. Hmm?

Det blev ingen Rambo III idag heller, eller jo.. 1 tredjedel typ. Sen drog vi på Tenacious D men kom bara till 3e parten då det helt plötsligt blev att stå att den va förbjuden att visas till pers under 18 år.
Ska nog ta bort mitt nuvarande youtube-account och göra en ny där det står att jag är född 1812.

hannah montana the movie


Har precis kollat klart på Hannah Montana the Movie med syster. Helt okej film :) Man blir inte aaaaalls avis på hennes sångröst, icke då!

Länk till filmen, bara att trycka nere på "helskärm" knappen för att få större bild ↓ :)
(dubbelklickar du på länken så kommer du till youtube)
Annars har dagen varit grymt chill. Vaknade typ kl. halv 2 av att mamma kom hem på lunch, gick upp o åt och sen har jag suttit framför datorn.

Nu funderar vi på att dra på en till film, vilken vet vi dock inte :)
Rambo III kanske?


blue moon


Syster och jag har precis spelat in en film där jag dansar till Blue Moon (Elvis Presley). Den.. ehm... är inte normal om vi säger så :) Och vekligen inte seriös!

Är tveksam om jag vågar lägga upp den på youtube, men om den kommer upp där så länkar jag den hit. HAHA ni kommer dö :)


sweet dreams


Har precis vaknat. Tänkte bara berätta att jag drömde nått jättekonstigt inatt. Vi skulle flytta våra kor till en annan hage och jag blev jagad av våran tjur nerför en brant backe som inte ens finns där jag bor. Skumt.

Nu ska jag duscha, vet ni vad som händer sen?.. ingenting, eftersom Mattias har slutat svara på mina sms igen.....


hej! ny här?

Jag heter Emma Elisabeth Törnkvist och är född den 13 mars 1994 på Karlskoga BB - alltså 17 år. Jag beskrivs ofta som en glad, positiv och fantasifull tjej men jag har även en riktigt kort stubin så jag kan bli riktigt förbannad på småsaker, oftast på min lillasyster. 

Mitt absolut främsta intresse är slalom. Det finns inget härligare än att susa nerför en perfekt pistad backe under en klarblå himmel. Känslan av att klara av en perfekt carvingsväng eller att hoppa i det där hoppet som man länge gruvat sig över är helt otrolig. Vilken adrenalinkick! 
Andra stora intressen är fotografering och målning. Att få en bra bild på en fantastisk vy eller person och sedan få cred för den gör mig så otroligt peppad till att fortsätta. Samma sak gäller målningen. Helst ritar jag tatueringsmotiv, och just inom det ämnet får jag lite snålskjuts mot crediten eftersom motiven jag ritar kan hamna på någons kropp, och det är så tufft roligt att det inte finns ord till det. Har fått in en hel del "beställningar" på motiv som folk vill tatuera in, hur coolt är inte det? HÄR och HÄR är två utav de motiv jag gjort åt folk :)

Som gymnasieval på våren i 9an valde jag en Måleriutbildning i Örebro och jag har nu lagt det första året bakom mig. Schysta klasskompisar, riktigt bra lärare och jag stormtrivs! 
Någon gång i framtiden skulle jag dock även vilja prova på ett yrke som tatuerare!

beslutsångest


HAH, nu har hon gjort det igen. IGEN?! :(
Har haft sjukt dåligt samvete idag för att jag tog bort mina gamla inlägg, saknar dom verkligen. 

Idag har jag nog spenderat största tiden åt att kolla runt på bloggdesign.nu efter en ny design. Jag är verkligen helt... blah.
Hittade iallafall en (den nuvarande) som jag verkar trivas med. Får hoppas att jag fortsätter trivas med den ett tag till och inte får dåligt samvete för att jag bytte ut den gamla, igen.

P.s. Saknar Mattias nå fruktansvärt. Hoppas vi kan ses imorrn, skulle kännas bra att få gosa me honom nu efter en heldag med sjukt dåligt samvete.
dum dum dummare


herregud, har jag verkligen varit så dum att jag tagit bort alla mina fina inlägg?
finns det verkligen inget sätt att ta tillbaka dom?!
hjälp mig innan jag blir tokig.


29 juni kl. 15.16


jag har gjort bort mig rejält. saknar mina gamla blogginlägg och alla gamla bilder nå så förbannat.

även den gamla designen. nejfyfan. 

åkte upp till moster idag och fikade. mamma och moster började prata om såna här vänskapsband ni vet? kom då på att jag aldrig lärt mig att göra sånna. 16 bast och aldrig lärt sig göra vänskapsarmband?! skandal.
satt iallafall där och knåpade med ett och fick tillsut ihop två stycken. vita. väldigt fina.

och sen undrar jag hur en bok kan göra så stor inlevelse på mitt liv. boken som nikki sixx har skrivit har jag snart läst ut. the heroin diaries. nu tror ni väl att de har med drogerna att göra? aldrig. det är hans sätt att skriva som har berört mig nå så brutalt. hans suveräna sätt att utrycka sig och.. skitsamma, läs den så fattar ni vad jag menar.

ps. mamma förstörde min voodoodocka i lera imorrse. hon skulle öppna fönstret så att jag skulle få in lite syre. dörren va öppen, spjället i taket va öppen. rätt onödigt att öppna fönstret då va?


29 juni, 00.50


sitter och äter upp resterna från gårdagens middag. pastasallad.

emma kom hit en stund idag. vi gick ner till törge. dock var det dött där så vi gick till clara och hade kul med webcamen. misstolka inte.

gick tillbaka mot lägenheten vid halv elva och innan hon åkte hem satt vi ute på balkongen och snackade om vad vi skulle hitta på med mattias och jimmy under sommarlovet. varken de vill eller inte.maten är nu uppäten också. funderar på att gå ut till köket och bre upp en stor hönekakamacka.
fattar inte varför jag alltid blir hungrig på natten.


28 juni


hon har gjort det igen!
ny design fixad och alla gamla inlägg är raderade. typiskt mig, skulle inte förvåna mig om jag redan tröttnat på designen om några dagar, ha ha.RSS 2.0