"throw dirt on me and grow a wildflower"


Dagens höjdpunkt:
Ensam-hemma-kväll idag så jag var på dejt. Eller, jag fixade en dejt. En dejt tillsammans med min älskade farbror. Kände att han behövde lite omsorg och kärlek så jag bjöd honom på kycklingenchiladas.
Blev väldigt uppskattat och det är helt sjukt vad jag älskar honom alltså, världens coolaste farbror, så stolt över dig



Mobilblogg

Sitter på mattelektionen nu och är fullkomligt okoncentrerad, har gjort tre tal på 40minuter och är trött, yr och längtar bara tills den här skitdagen tar slut så att jag kan komma hem nån gång. Ny karaktärsstation idag också. Plåt, glas och golv. Snälla, ta mig från de helvetet och bort från den där torra läraren. Ikväll blir det dejt också. Ska bjuda in farbror på mat, kycklingenchiladas!


it's called..... rubrik


För er som är prenumeranter (?) av min blogg på Bloglovin, så måste jag bara be om ursäkt. Under de senaste timmarna har det ploppat upp inlägg med något konstiga namn och det har aldrig hänt tidigare att inlägg som blivit upplagda och blivit borttagna tre sekunder senare ploppar upp på bloglovin, menmen är en blogg under konstruktion så är en blogg under konstruktion.

Har iallefall bytt header igen, som ni kanske ser (om ni inte har Firefox för då kan vi va förbereda er på att vänta ett par dagar). Ville bara ha en ren blogg utan massa krussiduller. Haha, fult namn egentligen. Krussiduller?

Asch, oseriöst och onödigt inlägg och nu ska jag sova. Imorrn blir det skola igen efter en underbar kompledig måndag, inte lika underbart.

Och om detta inlägg anses som oförståbart - get tha hell out of here - vi skyller på att jag är trött.





schnee


Vaknade till solsken och -13° så då tog vi en runda på gårn med min bebis. Blev några bilder jag blev rätt nöjd me :)







true, true


En man ~55 läser högt ur en tidning för sin fru ~50.

Mannen: Kvinnor använder 30 000 ord per dag medan män använder 15 000.
Kvinnan: Anledningen måste vara att vi kvinnor måste upprepa allting för män.
Mannen: Va?


2010-11-29




panzar går aldrig sönder, det kan bli sprickor och rost, men det går alltid att laga


Vet inte riktigt hur jag ska formulera veckans händelser, men om Hällefors är Hällefors så behöver jag inte berätta nånting om i onsdags.

Torsdag blev det tåg och buss i sammanlagt sju timmar ner till Helsingborg och vad jag har gjort där behöver ni inte få reda på. Det var tufft iallafall och om jag inte hade tagit mig i kragen hade jag nog blivit riktigt förbannat mot den där kostymnisselassen, men det är hans jobb, så.

Jag är iallafall stolt över att vara en Törnkvist'are. Vi är PANZAR hela bunten!

Mobilblogg

e sitter en miniversion av Kissie snett framför mig på tåget.. 20kg botox i läppar och tuttar och sönderspacklad från topp till tå. Är förövrigt påväg hem från Helsingborg nu, händelserika dagar har de varit och jag är helt slut både fysiskt och psykiskt. Ska bli skönt med kompledigt från skolan på måndag och studiedag på onsdag. Awesome!


tell me bout it


För det första:
Jag lovar, jag ligger inte efter i skolan, har inte käftat upp mig mot lärarna och jag har defiitivt inte skolkat. Tro mig eller ta er i röven!

För det andra: Att behöva tvingas ta 17.10 bussen är inte rättvist.

För det tredje: På lördag är det öppet hus på Tullängsskolan och fan ta er om ni inte kommer dit. Dock får ni klara er utan mig för IMORRN DRAR JAG OCH PAPI TILL HELSINGBORG OCH VARFÖR FÅR NI INTE VETAAAAAAAA.

För det fjärde: Jonas dator är fett cool.

Hej.


knockout




Fick precis en väldigt kul syn i huvvet när jag pluggade.
Tänk om jag kom till skolan med en spik i huvudet och plugghäftet dinglandes från spikhuvudet, hahaha!

På tar om att spika förresten. Mitt ringfinger fick sig en rejäl omgång av hammaren idag. Han fick tillochmed en blåtira!


Till saken då:
Jag hade utvecklingssamtal idag och fick min dom. Jag låg efter i kärnämnena och hade varit uppkäftig mot karaktärslärarna för att jag inte fått tugga tuggummi på lektion samt en hög procent okänd frånvaro.

Nu ska jag packa klarrt sen sova sen försöka sova i mitt visslande rum. Puss!

jag var överlycklig ända tills mamma kom och sa att jag hade utvecklingssamtal klockan fyra.



förnyning


Ber om ursäkt i förskott (heter det så?) för att bloggen ser lite missbildad ut för tillfället. Den är under konstruktion!

och det är ett mirakel att jag inte är döv


Skruva ner ljudvolymen och låt oss häpnas tillsammans. WHATTHAFUCK?!


huh?


Inatt när jag vaknade, kollade klockan och såg att den var 01.58, fick jag panik och trodde att jag hade försovit mig.
Alltså............?

Anyway, vaknade med magknipimorrse så funderade starkt på att va hemma idag, men gick upp ändå, fixade håret, drog på mig kläder och gick ner och åt frukost. Det gick rätt tungt och när jag tryckt i mig skiten mådde jag illa som ett svin så - jag är hemma idag. Ett ypperligt tillfälle att plugga litte till karaktärsprovet på onsdag, fixa bloggen litte och kanske gå ut och prova bebis utomhus. Yeey.


Bjuder på en utav bilderna jag tog igår, mh.


psycho circus



åh


Jag har köpt en bebis idag. Han kostade 1699kr och är köpt på mediamarkt.




Första riktiga bilden tagen med Bebis!

Haha åh, jag är helt lyrisk. Iallafall när skiten gör som jag vill. Dock är jag väldigt osäker på varför de blir så dåliga bilder när man är inomhus och inte har blixten på.
Anyone who knows?



Nu har jag iallefall nästan precis avnjutit en underbar middag bestående av pressad potatis, fläskfilé och rödvinssås. Och nej, denna gång leker jag då fan inte Mr. President!

.


Förresten, vilka kollade på Idol igår? Nån mer än jag som satsar tusen spänn på att Jay kommer vinna hela skiten?


Fucking awesome ♥


Åh vilken lycka, det fanns färdigbryggtkaffe när jag kom ner ♥

lappmögel


Tittar ut genom fönstret och märker att det har kommit snö igen. Idag sätter jag inte min fot utanför dörren.
Det blåser ute också. Ännu värre. Snö och blåst passar liksom inte ihop. Äckelpäckel.

Happi jag blev imorrse då när syrran satt och kollade på fåniga videoinlägg från nån jävla fjortisblogg på högsta volymen i mitt rum. Skrev jag inte att den som dödar min sovmorgon dödar jag? Skitsamma, bered dig på snöpulning när blåsten har lagt sig din lilla skit.

Nu ska jag ta och dutta på litte tigerbalsam under näsan, har konstigt nog blivit galet täppt under natten. Sen får vi se vad dagen erbjuder, hoppas på att det blir fika, jag är sugen på kaffe.


7 shots


Ledsen för flera något mer ointressanta inlägg på sistone och ledsen för att detta kommer bli likadant, men det finns verkligen ingenting att skriva om för tillfället.
Pepp för helg nu som kommer bjussa på välbehövlig sovmorgon, ännu mer välbehövlig sovmorgon och kanske tillochmed litte umgänge med gammal bekantskap som inte setts till på månader. Och resten av kvällen låter jag Volbeat stå för musiken, häva i mig chips och fredagsmysa med familjen. Låter inte så tokigt va?

jag blir så förbannad . . . . . . .


Idag råkade  jag tappa mitt låskort nånstans som går till omklädningsrummet där jag har mitt skåp. Men istället för att vara lite schysst och bara ge mig ett nytt och jag lovar att hålla bättre koll på det så tvingar idiotjävlarna mig att ge dem fucking 120spänn för ett litet jävla kort som de i vanliga fall ger ut gratis, ååååaaarrrrghhhhh döda mig, långsamt...

dagens kommentar:


Jocke:
Vet ni igår imorrse stod jag vid dörren, och så kom Patrik och ställde sig utanför och sa
"Vet du hur mycket jag bryr mig om skolan? Såhär mycket!" *jocke gör pruttljud med munnen*, och sen sprang han förbi mig på idrotten då ba stank de skit om honom och ja ba Åååhhh de stinker ju! Och samma sak när han satte sig vid min bänk, de ba lukta skit alltså höhöhööhöhöhöhhöhöhööh!
Alltså, haha...... :)

Apråpå ingenting, matteprovet idag gick verkligen skit och jag kommer antagligen få IG och nu ska jag äta krokantglass och göra ingenting! Peace ♥

jag hann med bussjäveln!


Helt jävla fucking amazing, kom till Nora 17.33 då öskeviksbussen ska åka 17.25 och där står han så fint när jag kommer till fram!

Haha, jag och bussar vet ni, vi passar liksom inte ihop :)

Nu blir de plugg. Hej hopp over and peace and out och allt de där.

blomma.jpg




Blogg.se sabbar färgerna, den ser mycket bättre ut IRL......
De skuggade grejerna runt om blev lite fail, är inte så speciellt duktig på't än. Hursom helst, köpte ett nytt ritblock idag som jag invigde med denna.


Den va så söt, kunde inte låta bli att köpa den haha :>


Nu blir de en jävla massa matteplugg innan det är dags för sängen. Funderade några sekunder på att skjuta upp det tills imorrn. Men då blire ett fett IG på onsdag, så... chao!

huvudsaken är väl att jag har börjat?


Igår kväll skrev jag mina tre första meningar av etikuppsatsen som ska vara inlämnad om två veckor. Har haft lite mer än en månad på mig och ni vet ju hur jag är så har liksom skjutit upp det varje dag, om ni förstår vad jag menar.

Skitsamma, mycket kvar är det. Idag spöregnade det i Örebro. Kul. Väldigt kul. Den där skiten är nästan tillochmed  sämre än snöstorm.

Rätt ovärd dag idag förresten. Hade först karaktär - vilket är våran yrkesvalslektion. Sedan engelska och lunch, sen vart det ingen Byggförlivet så matten blev helt plötsligt framflyttad och den behövde man inte ens gå på.
Så där stod jag och hade tre timmar kvar tills nästa lektion började. Haha, aldrig alltså. Hade och har fortfarande dock världens galnaste huvudvärk så jag tog första bästa bussen hem kl. 13.55 och nu sitter jag med en banan och raspberry-boysenberry-blueberry-Yoggi och njuter av lite skön musik.

Hur har eran dag varit, älsklingar?


your mine


Grattis på fars dag älskade pappa ♥



buddha


Fick en beställning för 1,5 vecka sen bestående av en liten grå-skale-staty-buddha som sitter på en rosa lotusblomma av Maria Rosén - nu är den klarrrrrrrrr och jag blev supernöjd! :)




mer bilder..


Fotade några bilder på droppande vatten från kranen igår och dessa blev jag faktiskt skapligt nöjd med. Feedback? :)





Faasen vad jag gillar min lilla digitalkamera alltså ♥ Synd att den börjar ge upp..

may i go and swing?


-The boy in the striped pyjamas.

Helt ärligt, den här filmen går rakt in i hjärtat. Se den.



© emma törnkvist


Kände mig väldigt nöjd med dessa bilder för några dagar sedan, men nu känns dom inte så speciella längre. Lägger ut om iallafall i hopp om litte feedback.

 


Sista bilden:© Syster, Redigering: Jag.


Och snälla, kom ihåg att det är mina bilder..


gasgas


Kvällen spenderades i Silvergruvans bagarstuga med tunnbröds- och pizzabak tillsammans med fantastiskt trevliga människor.
Blev även litte gas med fyrhjulingarna med Jonas. Så nu är hela Silverggruvan full med sladdspår. Fy faan vilken adrenalinkick och fy faan va kul de är alltså!

Nu sitter jag nöjd och belåten efter ett glas kall mjölk och uppskruvande av tavellist. Blev förbannat snyggt alltså :)

I helgen blir det litte kvalitétstid med Peter. Han kommer gå och lägga sig vid åtta och vi kommer sitta vid datorn så det kommer bli superkul.

Nu är jag dock så inihelvete trött så jag funderar starkt på att gå och lägga mig. Chao!

rubrik


Just för tillfället har jag en jävla filmläxa jag måste kolla klart på och sen en massa dumma frågor om filmen, så idag ligger jag lågt med bloggandet. Får se om jag hinner med det imorrn kväll, ska till bagarstugan i Silvergruvan och baka pizza med massa trevligt folk då och kommer förmodligen hem sent, så..

28 dagar heter filmer förresten :)

jomen....... visst


Alltså det är ju såååå gulligt när man skriver ett långt inlägg, sparar och publicerar och sen kommer det inte upp.

Igår hämtade pappa mig iallafall vid skolan och sen drog vi till IKEA och Marieberg och massa andra småaffärer. Drog bla till Mediamarkt och jag har hittat min nya kärlek alltså. Vad det är får ni i inte veta. Dels för att jag inte vet vad den heter exakt och dels för att jag inte hittar nån bild på den.

Nu ska jag gå iväg till biblioteket och skriva ut min engelskaläxa. Sen har jag ytterligare litte dötid att spendera eftersom vi börjar 09.15.
Chao!

ännu en anledning till att hata snö


BUSSHELVETET KOM FÖRSENT, STADSBUSSHELVETET KOM FÖRSENT, JAG HÖLL PÅ ATT KOMMA FÖRSENT. Åhhhhhhhhhhh.....

Nu ska jag försöka lugna ner mitt hjärta som precis nådde 180 slag i sekunden och gå och ha lite engelska. Peace out.

Ps, jag får skjuts hem idag. Tack gud.

utmaning


Haha, Thirza utmanade mig, nu jäflar!

Regler:

Det här är svårare än du tror!
- kopiera detta till din blogg, utmana 3 personer och berätta det för dom.
- Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
- Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord!
- Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med
samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort.
- Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!
Lycka till!

1. Vad heter du: Emma
2. Ett ord på fyra bokstäver: Ehhh
3. Flicknamn: Emilia
4. Pojknamn: Emil
5. Yrke: Elektriker
6. Färg: Engelsk röd, en variant på röd liksom.
7. Klädesplagg: Elefantskinnbyxor
8. Mat: Enrisrökt regnbåge
9. Sak i badrummet: Eltandborste
10. Plats/stad: Enköping
11. En orsak att vara sen: Enkelt. Man gick inte dit.
12. Något man skriker: EEEEEEMIIIIIL
13. Film: En prinsessas dagbok
14. Något man dricker: Ett stort glas kall mjölk
15. Band: Evanescence
16. Djur: Elefant
17. Bil: En volvo
18. Sång: Earth song
19. Aktivitet med mer än en deltagare: Eventuell parning
20. Känsla: Ensamhet

Jag utmanar:
Person 1: Ida Törnkvist -> www.ernies.blogg.se
Person 2: Emma Berg -> www.maaahh.blogg.se
Person 3: Felicia Olsson -> www.olssfillan.blogg.se

Jag är bäst på att hitta på saker, sådetså.

nu vet jag hur det känns att vara blind


Alltså... visst. Snö är gulligt när de trillar ner några enstaka flingor och man kan lugnt gå och titta i juldekorerade skyltfönster på stan med världens julstämning, men de är då faan inte gulligt längre då de är snöstorm och snöflingorna blir till spikar mot ansiktet, blötar ner allting och man vill bara därifrån fort som faaaaasen.
Så vare i Örebro idag. Helvetes jävla skitsnö vad jag hatar dig. Du är äcklig.

Nu ska jag hoppa in i duschen och ångbasta litte, sen får de bli lite matteplugg. Har några tal jag inte hann med att göra igår och idag på lektionen. Matteprov på onsdag nästa vecka också. Crap.

Har ni haft en gullig snödag eller har det snöstormat eller har ni ens nån snö?

Puss

BUSSHELVETEN


Idag fick jag sluta tidigare från Etiken så att jag skulle kunna hinna med stadsbussen från skolan som gick 15.50 så att jag skulle hinna med 302:an hem till Hällefors som gick 16.10 men vet ni vad?
Stadsbussen var sen med 13 minuter. 16.11 var jag vid våghustorge, två gator ovanför konserthuset så de bara för lilla Emma att springa det fortaste hon kunde med sin stukade fot. Och där stod 302:an och jag hinner precis med!

Det har gått lite mer än tre månader och jag hatar redan bussar. Illa. Hittar jag ingen lägenhet snart så självdör jag lite, pusshej :)


Sorry för usel mobilbildskvalle men haha, checka plasmatvn!


ångest


Sjutton också, imorrn börjar skolan. Är inte speciellt taggad till att pallra mig upp fyra och tillbringa en lång dag där och sen komma hem sent.
Jag förstår egentligen inte varför jag går upp fyra heller. Skulle lätt hinna allt om jag gick upp halv fem. Förstår inte heller varför jag plattar håret på morgonen. Drar ju ändå på mig en mössa, tar med mig plattången och fortsätter platta i skolan. Hah....... .

Vi åt en av världens godaste mat idag också. Makaroner, kronärtkockshjärtan, kidneybönor, röd lök, fetaost och honing-balsamvinäger-rapsolja-dressing till. Låter skit men de är faktiskt förbannat gott :)

Nu ska jag..... äsch jag vet inte vad jag ska göra. Hejdå.


@ filla


Sitter hemma hos Filla och är en aning övertrött. Datorn "svarar inte" och våra huvuden snurrar i kapp med den grönblårunda laddningsringen som ersätter muspekaren. Väldigt underhållande.

Idag tog syster, jag och pappa en tur med hästarna uti skogen. Ida red på Smila och jag gick med Poppis. Och eftersom både jag och han är förbannat lata så hamnade vi på efterkälken hela tiden. Kul att de andra började springa som idioter på hemvägen också så de va bara för lilla Poppis och mig att springa. (Med min stukade fot också) Kul. Väldigt kul.

Hjälpte förresten syrran att klä ut sig till hippie idag. Gult pannband som jag målade ett peacemärke på, vit t-shirt där vi målade ett stort svart peacemärke med massa blommor och texten "Peace Love & Understanding" samt utsvängda jeans. Dock vägrade hon att sätta på sig de utsvängda jeansen. Bild kommer senare.

Har ni haft en bra dag, buddiebuddies?

PS. Har fått en beställning! Tatueringsskiss på g!

they call me mr. president


Sitter i min trettiotvåtusenkronors whiskeyfåtölj och har precis avnjutit en underbart exlusiv middag med min älskade syster som bestod utav helstekt oxfilé med rödvinssås, strimlad stekt nypotatis men basilika och flingsalt, hummersoppa med hummersallad och citruscréme och ett glas rött.
Till efterrätt blev det apelsindoftande chokladsorbet med ljuvlig fruktsallad samt hallonmousse och varm mintchokladbakelse.

Har ni haft en fin kväll, folket?

bloggbetyg.se


Hittade ett rätt schyst sätt att få mer feedback för bloggen. Bloggbetyg.se heter de. Har man tråkigt är de ett lätt sätt att hitta bra bloggar att läsa också.

När ni ändå är inne kan ni ju passa på att betygsätta min blogg? Vore helschyst :)
http://bloggbetyg.se/emmtornkvist-blogg-se/


dead


Ligger lågt några dagar nu, har tappat lusten att blogga ..

Blev pizza med några gamla klasskompisar igår, fett värt ♥
Nu blire kaffe sen dör jag lite. Hejdo.


tog med mig syster och gjorde örebro osäkert


Och det här inlägget inleds med att Monki har galet häftiga provrum.
Säg hej till Emma, Emma, Emma, Emma, Emma och Emma + alla andra Emmor jag inte orkar räkna!



Yees, shoppingdag i Örebro idag med syster.
Kom till Örebro innan allt hade öppnat så tog en frukost på donken och sen gick vi till massa affärer och tittade, fikade på ett svindyrt café haha och innan vi tog 14.45bussen hem igen så åt vi på donken.


Syster dricker kaffe med sked.


Frän provhytt i Monki!


Det som handlades idag:
Mjukisbyxor 299:- Stadium
Linne 149:- Carlings
Skjorta 349:- Carlings

Nu ska jag gå och linda om min vrist som det oturligt nog hände nånting med när jag sköt iväg en fotboll igår, tjenix!

piranha


Film för alla er som gillar brudar, tuttar och blod i en salig blandning (bokstavlig talat) så rekommenderas PIRANHA förbannat starkt.
Peace out.



Se Trailer

första november tvåtusentio klockan fjorton:trettioåtta


Kom precis hem igen efter en promenad med mamma och syster. Så underbart skönt att kunna gå utan jacka, det va länge sen sist.
Vaknade strax efter elva imorrse, skönt med en ordentlig sovmorgon. Kände mig dock alldeles död och hade ingen lust till nånting, så jag låg kvar till tjugo över elva typ sen fick det bli datorn. Försökte komma på hur man får en "follow me on twitter" -logga här på bloggen, utan resultat. Någon fin person som vet?

Hursomhelst, nu blir det kaffe sen får vi se vad dagen erbjuder. :)
Kram!


RSS 2.0