pictures in the ground


Asch, satte mig och redigerade några bilder och fick dem att se någorlunda skapliga ut iallafall.


Dom fick bli små också. Orkade inte sitta och ladda upp alla var för sig. Tar så förbannat lång tid med den här datorn.

Nu måste jag iallafall gå och lägga mig. Klockan är 22.05 och jag ska upp och 6 timmar.
Sov gott älsklingar!

just to join you


De där 4 km'trarna höll på att ta livet av mig imorrse alltså. Fyfaaaan.
Slutade iallefall 11.20 så kom hem 14.00. Fattar ni hur skönt de va?

Väl hemma stekte jag typ ett kilo pyttipanna som syrran och jag delade på sen gick jag ut och fotade. Blev dock inte nöjd med nån så tänker inte lägga ut nån av dom. Börjar tvivla på min lilla digitalkamera..

Trött som inihelvete är jag också. Ska nog gå och lägga mig tidigt ikväll men tror inte att det kommer funka för jag kommer ändå komma i säng runt 11. Illa.

Nu ska jag gå och skära upp en passionsfrukt. Det är nog världens goaste frukt alltså. Fast de man äter ser ut som grodyngel.

dazed, confused


En nyvaken, förvirrad Emma
- imorrse hände en väldigt, väldigt, väldigt, väldigt, väldigt, väldigt pinsam sak. Så pinsam att bloggen inte är rätta axeln att luta sig mot.
Resten av dagen flöt på som vanligt, dock grubblandes över om jag någonsin kommer kunna sova i en buss igen..

Kom nyss in från Evelina och Zackarias. Har läst saga för dom så att dom skulle somna men vet ni? Jag somnade före dom.

Och imorrn på idrotten - första lektionen -  i minusgrader, nästan - ska vi springa 4 km. På asfalt. I Örebro. Gissa vem som är taggad till max? Tjaa inte jag iallefall.

Med de orden säger Emma godnatt, går och borstar tänderna, kryper ner under täcket och inväntar en hemsk bussresa - utan sömn.

always look on the bright side of life


Emmas stadsbussrädsla är nu övervunnen och hon kan nu åka stadsbuss till skolan varje morgon!


Och imorrse i bussen så somnade mitt ben så de va helt bortdomnat och jag ba aaah vafaan?! Och sen i bussen hem så trooor jag att Jim som gick i min gamla klass i trean satt bakom mig, fast jag vågade inte fråga haha.

Sitter iallefall hos lillejonas nu. Har grillat korv och stekt raggmunkar vid deras vindskydd nere i skogen. Så mysigt så! Dock inte så mysigt att lukta rök, tack och lov att pappa kan tvätta.

Hur har eran dag varit, älsklingar?

Förresten! Grattis Anna Eriksson, 16år idag! ♥

jag vågade!


Idag har jag åkt stadsbuss för första gången sedan jag lyckades åka runt hela Adolfsberg för fyra veckor sen. Fantastiskt!
Nu ska vi bara bli tjenis med stadsbusstidtabellerna så att man fattar när bussen från stan till skolan går på morgonen. Wish me luck!

Förresten. På onsdag nästa veckan har vi prov. Två prov. I engelska och matte. Samma dag. Är inte det fantastiskt?


change it


Istället för att gå runt och kika på kopparbergsmarken blev det en tripp in till Örebro med pappa och syster idag. Sprang runt på Marieberg och hittade en palestinasjal och två Staedtlerpennor. Jag har blivit så jävla snål nu när jag får ta hand om alla mina pengar (barn-studiebidrag och sommarjobbslönen) helt själv. Köper knappt nånting, är väl bra det men förbannat jobbigt haha.


Palestinasjal, 150:- Jack&Jones


STAEDTLER Pigment liner 0.05 och 0.8, 29:-/st Bokia




Jag och farfar, nån månad innan han dog.

Idag skulle det ha varit din dag. Det är din dag. Din 65-årsdag. Du skulle ha blivit pensionär, älskade gubbstrutt.
Grattis farfar, vi älskar dig ♥


update


Hej! Blev ingen bloggning igår. Hade fullt upp hela dagen och på kvällen kollade pappa och jag på film. Fattar ni hur skönt de va med en kväll utan syrran haha?!

Skola som vanligt. Skönt med fredag alltså. Är nog veckans softaste dag med knappt nå lektioner. Sen buss hem och i Hällefors blev det lite handling med pappa, köpte pizza och kycklingrulle och sen hyrde vi en film. Clash of the Titans. Riktigt bra! Kim va hos Jörgen så vi va där rätt länge och snackade. Läste även godnattsaga för Evelina och Zackarias haha.

Imorrse vaknade jag vid nio av att Alfons bet mig i magen. Kattfan.
Nu ska jag fortsätta göra ingenting, hann inte klart innan jag satte mig vid datorn :)
Hade!


fler besökare till din blogg?


Blev tipsad för nån vecka sen om en sida som heter Bloggtrafik.nu där man kan som rubriken säger, få fler besökare som checkar din blogg! Man måste ju gå in på andras bloggar för att få poäng, men har man tråkigt så är det rätt kul om man hamnar på en bra blogg. Har redan fått massor av garanterade besökare så det lönar sig, prova! :)

Klicka HÄR för att komma till sidan!


hemmaaaaa


Tror jag pajjade knäet i gymmet idag. Jävla skit.

Idag slutade vi iallefall 11:20. Fattar ni va skönt de va att få komma hem i normal tid för en gång skull?! :)
Nu funderar jag på att vrida timern på 1-2 timmar och ta en behövlig powernap.

Haha förresten, jag suger på att hitta på rubriker.

life is fantastic


Jaaaaa resten av datakunskapen idag va ju kul alltså. På rasten gick vi ut och kastade bär på varandra. De fastnade i bhn och alla möjliga ställen, haha! Resten av dagen har varit sjukt tråkig så de finns inte mycke att skriva.

Otroligt sakta har den här veckan gått också. De känns som om de va 294589865 dagar sen de va helg senast men de är bara onsdag. Helt fantastiskt alltså. Inte.

Hade tänkt lägga ut de här inlägget för flera timmar sen, men såklart så fuckar internet så de försvann på den stationära där jag hade bilden jag tänkte lägga ut ossåååå. Så ni får klara er utan bild idag för internet har fortfarande inte kommit tillbaka och nu ska jag gå och duscha, sen sova, sen upp 5 imorrn.
Poss!

dirrdirr


Sitter i datasalen och har datakunskap. 45 minuter avklarade, 45 minuter kvar. Sen Etik - Führerns Elit, sen heeeeeeem...... Åh ♥


! (?)


Gud vad jag sover alltså! Somnade redan innan vi kom fram till resecentrum haha och de är typ.. 500 meter mellan konsert o rese? Ah gosh, trött chey.

Nu har jag varit fetis och ätit en negerboll för jag är så förbannat godissugen så jag kriverar snart. Tänkte dricka upp den sista yoghurten men den gick ut för 6 dagar sen så jag vågar int. Nu funderar jag på att ladda ner en film och rulla in mig i täcket, gosigt.

Förresten! Jag fick 10p på matteprovet och G-gränsen va 7p inget omprov för mig iiiih! :D
Det va inte en jävel som fick VG heller, måste betyda att läraren gör alldeles för svåra prov. Haha och vi ska vara HS-grupp!


ujuj sikken gammal bild ..

ovärd dag


Ovärt att vakna sju imorrse när man kunnat sova till halv åtta.
Ovärt att busshelvetet inte kom förbi Öskevik imorrse så fick bli inskjutsad till Nora.
Ovärt att det första man hör när man drar på radion är om dessa jävla politiker.
Ovärt att mitt hår blev cepe såfort jag kom till skolan.
Ovärt att ha lektioner.
Ovärt att ha matteprov.
Ovärt att busshelvetet från Örebro till Nora var ultramegaturboseg så att jag missade bussen till Öskevik.
Ovärt att jag precis kom på att jag måste göra en ny svenskaläxa eftersom Albert, Alf, Lotten, Agneta, Frans, Napoleon och den lilla Göte bara är sju barn, inte åtta.
Ovärt att skriva om denna ovärda dag alltså.

rubrik




Så rätt, så jävla rätt. Men vafan. SD in i riksdagen?

Men jag är inte så insatt i de där och just nu känns de bara förbannat skönt att slippa allt valtjafs och att slippa bli jagad av galna politiker på stan :)

En timme kvar tills bussen går också. Börjar inte förens 10.20 idag så fick sovmorgon till halv åtta! Dock vaknar man sju och är klarvaken så gick upp och fixade håret och satte mig framför datorn. Ska nog snart gå ner och få i mig nånting att äta. Känner på mig att det inte kommer gå så bra, känns som en stor knut i magen. Är antagligen orolig inför matteprovet. Antar att de va därför jag knappt kunnat sova nånting inatt också. Jag är då ingen mattemänniska.

Ha en trevlig dag och tänk på mig när jag sitter och lider i klassrummen, speciellt ni som har studiedag idag, jävla fuskisar!


,


Försöker bli kompis med matteboken, just för tillfället funkar det inte speciellt bra.



Idag drog vi till Lindesberg - Suit och Mejk. På Suit hittade jag en grå huvtröja me nå vitt texttryck på sidan och en svart tunn tröja bara. Mejk är som Billiga Nicklas x3 så där är det nästan självklart att man inte hittar nånting.

Sen bar det iväg till Öskebohyttan till Emil och Lotta. Har fått en ny bästis också! Han heter Dumle och är en blandras mellan boxer och bullmastiff så han är rätt stor för att bara vara några månader. Honom sprang jag iallefall runt och kastade pinnar med haha! Lättroad alltså.

Mwöh, har börjat få ångest också. Bävar inför matteprovet imorrn. Shiit klockan är halv åtta och jag kan knappt ett skit. Varför i helvete stannar inte de där dumma siffrorna i huvve på mig? :(




Fast den här söta tanten make my day, oavsett om jag och matteboken förblir ovänner livet ut.
Haha puss på henne ♥

hejaheja


Min dator är verkligen snabbast i världen. Eller inte.
Håller på att ladda ner Frozen och det går verkligen såhär <-----------------------------------> snabbt.

Lite skeptisk om jag nånsin kommer kunna göra ett sista åk precis innan liftarna stänger igen. Hmm....




Idag blir det en jävla massa matteplugg vilken jag är sjukt otaggad inför. Känner på mig att matteprovet imorrn kommer gå skit.
Hade!


min politiker


Ni kommer väl ihåg att jag skrev för nån dag sen att vi håller på med en uppgift i svenskan där man skulle hitta på sin egen politiker?
Detta är min, säg hej till Sigge Siggesson!



Läraren skrev att vi skulle använda vår fantasi och kreativitet och det tycker jag att jag har lyckats jävligt bra med, är han inte galet snygg alltså? :)

fotaaaat


Hm, blev inte speciellt nöjd med nån av dom, men om ni gillar't får ni gärna kommentera. Det gillas.








Alla bilder är redigerade. Poss.

happi


Förresten, glömde skriva ner att igår va sista dagen på Måleriet, lite tråkigt men fick iallafall mitt betyg under de här treochenhalva veckorna!

Pelle: Jo du fick ju VG på provet, precis under MVGgränsen och din arbetsbeskrivning va riktigt bra. Och här ute i verkstan har du ju skött dig riktigt bra med både måleriet och tapetseringen, men jag brukar inte ge ut MVG till folk som inte skriver det på provet men du får det ändå. Så, grattis!
Jag: Åh, tack :O

Haha jag va helt chockad! Gick som i en lyckobubbla resten av dagen också, gölligt.
Kommer tillbaka v. 7. Då jääävflar!


wöh


Guuud va skönt med sovmorgon idag alltså! Men hade kunnat sovit längre om inte syrran hade väckt mig vid 12 och va jätte plutt. "Hallå ska du inte gå upp snart eller?? Jag tror inte mamma blir så jätteglad om du ligger och sover bort hela dagen!" Hallå chilla, mamma kommer hem om två timmar!

Sitter iallefall och äter chips nu. Den ultimata lördagsfrukosten.
Och igår fick jag 2 kommentarer på mina två masterpieces av 33 som kollade. Besviken.

Skriver mer ikväll. Posss.

!




Behöver lite feedback, så snela, kommentera? :]

Woop woop


Har hittat massor med inspiration så inom kort kommer det nog massvis med fina masterpieces, hang in there!

Så länge, en gammal jag är gaaalet nöjd med :)


Och kom ihåg; mina teckningar - tar du dem utan min tillåtelse så har du en jävlig längtan efter att bli anmäld.

buh


Skolan idag var inte kul. Va übertrött och hade ont i huvve så lektionerna va bara jobbiga. +'et idag var iallefall att vi fick godis på matten och sen rev vi tapeterna på karaktären och jag och Patrik sprang runt och jagade varann med blöta rollrar som vi sprätte på varandra också haha!

Nu drar vi upp timern på en halvtimme och tar en powernap så att jag är pigg och allert när jag ska ha dejt med kycklingrullen och chipspåsen ikväll.
Puss!


jag och mönstertapeter kommer inte överens nej


Idag var jag <-> sån bit ifrån attt riva ner hela tapeten. Jävla mönstertapet som inte stämmer alltså! Slutade med att vi kom fram till att väggen var sne.
Satte plast på väggarna också, de gamla tapetvåderna ska ju rivas imorrn. Blev som en jävla bastu därinne när det va klart haha!

Håller på me nå jävla trams i svenskan också. Ska hitta på min egen politiker. Min är en tjock liten gubbe som heter Namnlös änsålänge och som vill att det inte ska finnas åldersgräns på systemet och att det ska vara fri nedladdning av filer på internet.



Från det ena till det andra; såg en rosa grävskopa idag. Den va jättesöt och nu ska jag gå ner och dricka kaffe.

omväxling


Hej! Tog en ny väg till skolan idag. Genom våghustorge och sen ner och över nån jävla gräsplan. Kan ni gissa hur finagrönaochblöta mina skor blev? Puss på detta äckliga pissväder..

Sitter iallefall i skolan nu, borde inte vara här förens vid kvartövernio men eftersom ÖskevikNoraÖrebro-bussarna är så förbannat tidiga så är jag i skolan kvart i åtta mhmm...

Nu ska jag vara social med Lisa och David, skriver mer när jag kommer hem.

hej


Hej läsareee, nu ä det höst! Har ni märkt det? Det är kallt som fan ute.

Idag i skolan så hade vi prov i måleri. HMH alla satt och snacka och skratta hela tiden så hur jag fick 20p av 22p är helt otrloligt. Otroligt* Orkar inte deleta ihih, roligare att skriva.
Nu sitter jag och längtar tills min kära syster ska komma hem. Hon har köpt Jenka till mig, mig! :>

Idag har jag röstat också!



04:50


Godmorgon sjusovare!
Sitter och äter frukost nu och Affons sitter och dreglar i mitt knä. Ska snart stänga av datorn och gå och fixa till det sista. Har som sagt prov idag också. Hinner nog läsa skiten två gånger på bussen så då har ju jag nånting roligt att göra iallefall!

Nu hoppade Affons ner och så började han meow'a. Betyder det att han tycker att jag ska sätta lite fart, eller? Säger så, hände ändå ingenting kul tio i fem på morgonen ;)

heha


Gah vad jobbigt de va att gå upp imorrse. Va galet trött alltså!


Började tapetsera med mönsterpassningen i skolan iallefall, riktigt coolt. Och sen var det nog världens roligaste mattelektion, höll på med talsystem och sånt skit! Galet kul! Det är helt insane men den lektionen va nog den enda seriösa, roliga och intressanta mattelektionen ever. Fan vad jag älskar matte, fast bara om jag fattar, annars suger de, ha ha.
Faaaaast, binära talsystemet. ALLTSÅ HALLÅ TYCKER DOM ATT HS (högskolespår)-ELEVER I FÖRSTA RING SKA KUNNA DEN SKITEN? HELT ONÖDIGT ATT KUNNA ALLTSÅ.. alltså. Hihi.

Ps. Första provet imorrn. I måleri!
Pps. Andra provet på måndag. I matte ..
Ppps. Imorrn blir det hem till mamma så har precis packat. Nu ska jag slänga mig in i duschen och sen sova sen upp kl. 4.
Pppps. Helt otroligt att man är tvungen att gå upp mitt i natten för att kunna komma till skolan i tid.....


åhnejåhnejåhnej


Helt seriöst. Jag hatar verkligen skolan.
Nästan varje kväll innan jag går och lägger mig får jag världens ångest för att det är skola igen dagen därpå och sen på morgonen när jag går upp skulle jag lätt kunna ställa mig och börja grina och skrika rakt ut för jag vill och orkar verkligen inte gå till skolan. Men sen när jag väl satt mig i bussen och kommit fram så är allt lugnt. Är inte det rätt wierd?

Nog om whein, nu knockar vi kudden och inväntar en låååång tisdag i....... skolan..

rubrik


Den här jävla förkylningen tar knäcken på mig. Vart ju inte bättre av att vara ute i regnet i helgen till mitt på natten så nu är halsbrännan och huvudvärken tillbaka ..

Nu sitter jag i soffan och kollar på Lazy Town, haha! Funderar på att gå och kolla om Alfons sitter och meowar på altanen, isåfall får han komma in och gosa med mig.


lalalaaa



dance, shake ass, spin around and just.have.fun


Och så va Hälleforsmarken 2010 slut för iår och helgen kan kort sammanfattas som förbannat rolig
med trevligt folk, karuseller, snack och framförallt en jävla massa skratt och nu har vi ett år på oss att tagga inför 2011's awesome bravader!
Woop woop.

Imorrn drar skolan igång igen och för tillfället har jag inte alls nån lust med att pallra mig upp klockan 4, men man är tvungen och får göra nånting bra utan situationen. Kul att träffa mina helsköna classmates igen iallefall.

Nu ska jag leta upp lite ackord och sätta mig och spela på gitarren, helt otroligt att jag redan glömt massor av låtar.


hälleforsmarken 2010


AWESOME
kväll igår, länge sen jag hade så kul. Sen drog Emma, Filla och jag hem till Åsa, sov i källaren, upp vid elva och åt frukost och sen drog Filla och jag ner till marken igen medans Emma drog hem.
Blev tvingad av min 4aåring till kusin att åka karusell med henne. Nå jävla tåg som kändes som om man satt i en borrmaskin. Skar upp tummen när jag skulle spänna loss kedjan till "dörren" också. Men vafan, Evelina hade kul så de va de värt :)


Nu sitter jag uppe hos Åsa och har precis fikat. Munkar och kaffe, galet gött alltså! Ska vänta ett par timmar sen ska jag möta Emma och Filla igen så spenderas kvällen på marken igen. Känner på mig att den här kvällen kommer att bli minst lika kul som igår. Awesome.

Have fun, folks!


taggarååååå


Idag i skolan va de fett chill. Tapetserade klart min vägg, långt innan alla andra! *stolt*
Nejmen de va sjukt kul att tapetsera. Trodde jag inte när ja börja. Verkade så krångligt men de gick awesome!

Älskade mobilbilder....


Försökte lägga upp en bild på min och Addes vägg vi målade förra veckan också men internet cp:ar sig så det funkar inte.. Kommer upp bild senare :)

Nu blir det dusch sen RÖJ på Hälleförsmarken! Taggataggatagga.


just because


Vad heter du?
emma
Mellannamn? elisabeth
Vart bor du? hällefors
Trivs du där? ja
Brukar du läsa horoskop? nej
Har du körkort? moppekort!
Äger du några converseskor? nej
Favoritdjur? hünd och käät
Vad spenderar du dina pengar på? stuffs
Festar du mycket?
Antal kuddar i sängen? tre
Äter du frukost? ja
Kan du baka bullar? orkar inte
Har du varit med i scouterna? nej
Bläck eller blyerts? beror på
Mc donald's eller burger king? donken förihelvete!
Är du allergiskt mot något? ja
Äger du ett busskort? japp
Dricker du blå, grön eller röd mjölk? vit?
Hur ser du ut idag? as myself
Har du haft sex idag? nej
Vad såg du senast på tv? whitechapel men de suger!
Hur svarar du i mobilen? ah ree emma?
Vem ringde du senast? farmorrrrr
Antal timmar sömn inatt? fem
Sov du ensam? ja
Brukar du snusa? nej

SENASTE PERSON SOM
Sov i din säng:
mattias, länge sen ..
Såg dig gråta: mamma lr pappa ithink
Du gick på stan med: syrran 
Skällde på dig: mamma
Skickade ett e-mail till dig: venne

VARIT I:
Norge:
ja
Finland: nej
Danmark: nej
Sverige: dum fråga
USA: nej
Thailand: nej
Tyskland: nej

FAVORIT:
Rum i huset:
vardagsrum, TV!
Typ av musik: massor
Månad(er): marsss!

DE SENASTE 48 TIMMARNA, HAR DU:
Gråtit:
nej
Köpt någonting: ja
Varit sjuk: ja
Sjungit: ja
Velat säga till nån att du älskar den: ja
Träffat någon ny: ja, kompis
Saknat någon: ja ..
Kramat någon: ja

SENASTE:
Låt du hörde:
nån reklamlåt på TVn
Film du såg: Thr3e
Sak du stal: inget?
Gången du åt en 7-Eleven korv: har aldrig ätit en 7-elevenkörv!
Människa du slog: haha jag vet inte, syrran kanske?
Stora bussresa: örebro?
Gången du grät: när jag hade Tigerbalsamburken under näsan för fem minuter sen
Långa telefonsamtal: i förrgår ♥
Senaste dusch: igår
Senaste inköp: cheeseburgare, pommes, cola!
Senaste irritation: igår
Senaste glass: magnum mandel!

FÖRSTA:
Första bästa kompis:
amanda!
Första jobb: sommarjobb hos pappas kusin?
Första inhandlade skiva: inte en aning
Första begravning: för nån gammal tant i dalarna för massor med år sen 
Första piercing/tatuering: öronen
Första fiende: HAH jag vet inte
Första stora resa: teneriffa

EXTRA STUFF:
Tar du droger:
nej
Dricker du: ibland
Vad är du mest rädd för: insekter, hatar dom!
Vilka kläder sover du i: trosor ihihh
Vart vill du gifta dig: vill inte gifta mig
Vem hatar du mest: ingen
Varit kär: ja
Kör du bil: nej
Gillar du att ha folk omkring dig: beror på, men ja, oftast
Är du ett hälsofreak: hah! bara när jag vill vara en
Är du ensam nu?: nej
Låtar som fastnar i ditt huvud ofta: på måndag är det fläskkotlett! blablabla
Vill du gifta dig: nej
Vill du ha barn?: jao


trött chey


Klockan var halv åtta när jag steg innanför dörren idag. Om inte jag får den där lägenheten ute på norr i Örebro som jag står i kö på så kommer ta självmord.

Rätt wierd skoldag idag förresten. Först irrade jag och massa killar runt och letade lärare till idrotten. Slutade med att vi struntade i det haha. Sen vid 10:20 skulle de va skolfoto men när vi kom dit så undrade killen vafan vi gjorde där för de va tydligen framflyttat till 11:45 haha vilken bra info vi får alltså! Sen svenskalektion utan lärare och vi drog efter 20 minuter. SEN vart de skolfoto och ja tror de vart... bra :)

Har lovat mig själv att försöka sluta med skräpmat och sånt skit också, men vet ni! Jag åt på McDonalds idag, thihi!

Imorrn blir det röj på marken också med awesome people, woop woop!


socialdag


Haha de låter som en jävla dag för särbarn!

Va i Ånnaboda idag med byggklasserna. Gick runt Ånnabodasjön klassvis där det va fyra småtävlingar. Vi målare vinner lätt alltså!
Fick mat där, spelade brännboll och kubb och sen buss hem vid 1 så nu är jag helt slut i kroppen så har lovat mig själv att resten av dagen blir rodelställning i soffan framför TVn, men först mat hos farmor.
Chao!


Bild från idag!
Från v: Linnea, Jag, Frida, Therese!
Foto: Målarkungen Simon Kennerberg ;)

digital camera, casio ex-z1080


Nytagna och nyredigerade bilder, as i promised!
Kommentera nudåååååå :(





Dumma röda prickar förstörde bilden ..









De tre sista bilderna tog jag igår samtidigt som jag viftade bort bombplan till myggor och försökte hålla balansen för att undvika ramla i vattnet.

Och, kom ihåg; att ta bilder och använda de utan tecknarens/fotografens tillåtelse är ett brott, nämligen brott mot upphovsrätten. Jag äger mina bilder och du får inte använda dom utan min tillåtelse, om du inte har en stark längtan efter att få en anmälan.
M'key? :)


wouchhh


Kom precis hem. Satt bredvid Amanda i bussen så har snackat massa med henne. Haha dina och mina minnen sen 1an-3an? Guuuud alltså! Hemma i Hällefors blev det en Statoil-korv-med-mos och en Coca-Cola Zero och så nu är jag hemma på Skuttahoppkullen.
Matten idag va konstigt nog skitkul också, läraren är ju helskön haha! Och så har jag börjat tapetsera på Karaktärstiden.

Ehm, gick ut och fotade igår också. Vart myggbiten och blöt, men jag vart nöjd med bilderna så de va de värt!
Redigerar nupåengång och sen lägger jag upp dom i ett nytt inlägg om en stund. Dä blir pärfäkt dä!

Förresten. Har haft lock i vänstra örat hela dagen och sen när jag kom till mammas jobb så sa hon åt mig att hålla för näsan och blåsa. De vägra jag för då skulle jag garanterat att börja blöda näsblod. Sen efter 10 minuter typ så gjorde jag så ändå för jag tröttnat på öronlocket - gissa vad som hände? :)


._.


Åh va gosigt de är när man duschar och kollar ner och ser att hela magen är full med blod. Dumma förkylning. Behöver inte ens röra näsan för att det ska börja forsa.

Hemma idag igen, bränner i halsen och lite smått ont i huvve. Ska nog gå och ta en alvedon och sen drar vi till Hällefors och lämnar Ida sen skjutsar mamma hem mig till pappa. Kureringsdag på Skuttahoppkullen med pappa och Alfons låter inte fel.

Fler som är förkylda?

hoho


Tänkte göra matteläxan idag, men vafan.. Wii är mycke roligare! Fast antar att jag måste ta itu med den också ifall jag ska till skolan imorrn. Vill inte. Orkar inte. Jag är förkyld ju! Ni kan väl inte tvinga mig dit och smitta ner halva skolan? Nej just de :)

Förresten, har ingen lust att börja blöda näsblod mitt på en lektion imorrn heller med tanke på att jag blött fyra gånger idag utan att ha rört näsan. Ännu en anledning till att slippa gå upp fem imorrn, härligt :)

you will always remember, 9c


Åååhhå saknasaknasaknasaknasakna :( ♥






förkyld


Alltså vart kommer allt snor ifrån? Låter som en kille i målbrottet när jag pratar också, eller så försvinner rösten helt. Imorrse när jag vaknade kunde jag inte andas från näsan heller. Tur att jag har min bästa vän på kudden bredvid. (Mr. Nässpray ♥)

Provade Super Mario Galaxy 2 idag! Syrran tyckte de va läskigt när en jättesöt stor levande blomma med huggtänder kom hoppande mot Mario. Hon skrek och sprang iväg. Sikken fjant, haha! :)

Mer... finns inte att skriva idag.
Eller jo, syrran sa att mamma kunde kallas Pumba. Då fick Bumbi kaffe i näsan. De va de värsta han upplevt sa han. Tror ja mamma också tyckte :)

Förresten, är det bara jag eller tycker ni att alla är jävligt dåligt på att uppdatera sina bloggar just nu?

shopping och muren


Tripp till Örebro idag. Sprang runt på Marieberg och kollade kläder. Hittade för en gång skull nånting!


Baggyjeans 499:- Cubus
(palla inte att ta bild) Vitt linne 79:- Gina Tricot


OSiS+ hårspray 169:- BellBox

Sen blev det mat på Kinamuren. Alltså åååhhh va gott de är ..



Peter gick iväg utan oss och spontanhandlade en brandsläckare också. När vi kom hem blev brandsläckaren ett Nintendo Wii med Super Mario Galaxy 2. Coolt.


Googlebilder

we fight, we break up, we kiss, we make up


You change your mind
Like a girl changes clothes
Yeah, you PMS like a bitch
I would know

And you always think
Always speak cryptically
I should know
That you're no good for me

'Cause you're hot then you're cold
You're yes and you're no
You're in then you're out
You're up and you're down
You're wrong then it's right
It's black and it's white
We fight, we break up
We kiss, we make up


You, you don't really wanna stay, no
You, but you don't really wanna go, oh


'Cause you're hot then you're cold
You're yes then you're no
You're in and you're out
You're up and you're down

We used to be just like twins, so in sync
The same energy now's a dead battery

Used to laugh 'bout nothing
Now you're plain boring
I should know
That you're not gona change

'Cause you're hot then you're cold
You're yes then you're no
You're in hen you're out
You're up and you're down
You're wrong when it's right
It's black and it's white
We fight, we break up
We kiss, we make up


You, you don't really wanna stay, no
You, but you don't really wanna go, no


You're hot then you're cold
You're yes then you're no
You're in then you're out
You're up and you're down

Someone call the doctor
Got a case of a love bipolar
Stuck on a rollercoaster
Can't get off this ride

You change your mind
Like a girl changes clothes

'Cause you're hot then you're cold
You're yes and you're no
You're in then you're out
You're up and you're down
You're wrong then it's right
It's black and it's white
We fight, we break up
We kiss, we make up

'Cause you're hot then you're cold
You're yes and you're no
You're in then you're out
You're up and you're down
You're wrong then it's right
It's black and it's white
We fight, we break up
We kiss, we make up


You, you don't really wanna stay, no
You, you don't really wanna go, oh


You're hot then you're cold
You're yes then you're no
You're in then you're out
Youäre up and you're down, down, down, down



Satt och lyssnade på Spotify då Katy Perrys "Hot n Cold" började spelas. Så jag började lyssna på vad hon verkligen sjöng i texten och med ett hugg i magen kom jag på att det va precis såhär det gick till i mitt förhållande med M.
De fet-stilade meningarna är så jävla tydliga att jag nästan börjar grina. Vi bråkade, vi gjorde slut, vi kysstes, vi blev ihop. Du vill verkligen inte stanna, du vill verkligen inte gå.
Jag vill verkligen inte stanna, jag vill verkligen inte gå, fastnat i en bergochdalbana, kan inte gå av den här turen.
Fyra gånger, samma sak om och om igen.

Som det är nu verkar vi knappt vara vänner. Förjävligt. Saknar verkligen den pojken alltså ..


örephru


Kycklingrullen igår va helt.. amazing. Dock var man tvungen att glo på fotboll eftersom Peter och Bumbi promt skulle kolla. Jag... hatar fotboll.

Skitsamma, inatt vaknade jag av att nånting skrek och fräste utanför fönstret. Kollade ut och såg två mörka grejer springa efter varandra. Måste ha vart en grävling och den svarta katten som stryker omkring här.
Trodde först att de va Findus men han va tydligen inne hela natten, tur.

Idag drar Peter, mamma, syrran och jag till Örebro. Lite shopping, mat på Kinamuren och ev. bio. Ifall vi ska gå på bio så vill jag se antingen Salt eller Inception. Nån som vet om de är bra?

Ps. Förlåt att jag inte skriver sådär "coolt" som vissa påstår. Hittar inte på nå bra att skriva :(


me - i - emma


Skyller på att datorn tvingade mig att kolla Facebook, så.. det blev inga pics.
Men hittade lite fotoexperiment som jag tog igår och sen två som syrran och jag fotade på farstutaket utanför mitt fönster igår kväll. Bilden på mig sen dess är ju som den är eftersom syrran tog den ;) mihi!




Fint att man ser bhmärkena, verkligen!


MOBILBLOGG

Sitter i en bil påväg in till Nora, ska hämta pizza från Berraburras. Dock en kvackkvackrulle till mig! Bläh för pizza.. Solen håller på att gå ner också, fantastiskt fin solnedgång bakom molnen, förbannar mig själv för att jag inte tänkte på att dra me kameran. Om de inte blir för mörkt när vi ätit lovar jag att gå ut i kylan och fota. Förresten, livsandan svävade tillbaka ner i kroppen när mamma kom hem med näspray, höll på att gå under.. Dock svider näsan fortfarande. Skriver ev. mer sen, annars imorrn! Puss


sick?!


Skola idag. Det var.... kul. Roligt. Fantastiskt roligt.
Tur som fan att det va en kort dag, korta lektioner - tror jag börjar bli förkyld. Antingen rinner snoret eller så känns det som de sitter flaskkorkar i näsan och så känns det som om huvvet och öronen är fyllt med bommul för jag hör.ingen.ting. Såå roligt!

Har ett mattekapitel att göra över helgen också eftersom jag hamnat efter de andra nu när jag varit sjuk, mindre kul..

Två veckor av 6 skolterminer är iallefall avklarade och det firar vi med en stor, varm mugg O'boy. ...Eller den tar vi för den brinnande halsen istället.
Hade!

Ps. Jag nös nyss. Jag nös så att jag slog pannan i tangentbordet.
(?)


masterpieces







Kommentera nuråååå !

intressaaaant


Världens goaste potatisgratäng, kassler och massor av bea-sås har precis passerat mina läppar. Himlen är täckt av moln också. Hoppas det inte blir regn. Shame on it om de börjar regna.
Har kollat klart på ännu en film. Thr3e. Den va bra. Lite konstig bara.
Jag ser ut som en fjortis också. Har idomin på läpparna. Ska vara bra när man har sår eftersom jag pillat bort skinnbitar. Måste srsly sluta med det. Nagelbitningen också, det ser förjävligt ut.
P.s. Mitt hår är fortfarande fluffigt ♥



sol och inte ett moln på himlen


Dock blåser de svinkallt, ingen värme alls ute även om det ser ut att vara det.

Sjukis idag med också. Sitter och lyssnar på älskade Social Distortion med en stor o'boymugg i handen och snart ska även min raspberry/boysenberry/blueberry -yoggi ta plats i magen, lovely.


Förresten, vaknade imorrse och plattade håret och de va sådär jättefluffigt ♥

fuck you..


.. I DRIVE A FERRARI.


Nån dag ska jag vara en väldigt snäll kompis och trycka upp en sån här tröja till min världens bästa vän Emma.


Tror hon skulle bli väldigt gklad :]

Filla du är förstås också världens bästa vän!

movietajm


Sen jag vaknade tills nu har jag nog spenderat 8,5 av 9 timmar i mitt rum och 30 minuter i köket då jag fixade lyxmat (snabbnudlar).
Har inte ens gått på toa nånting känner jag nu också ..
Tur att det ändå inte var någon hemma så att jag behöver känna mig sådär gaaalet osocial iallefall.

Sysselsatte mig med Voddler. Kollade på 18-Year Old Virgin, galet värdelös! Satt med en rynka mellan ögonen genom hela filmen, haha!
Sen Timber Falls, bästa filmen på länge.



Nu sitter jag och väntar på att syrran och mamma ska komma hem så att jag får min raspberry/boysenberry/blueberry-yoggi, skynda dåå!

Ps.
Har trilskas med Picasa och försökt få fram en ny snygg header. Lyckades, med inte med bakgrunderna. Passar inte alls till själva bakgrundsresignen här på bloggen. GAH.

Men iallefall, va tycks?


Fiiiiiiiin kvalle alltså!

sjukis och en aning förvirrad


Igår ställde jag klockan på 05:00 eftersom bussen härifrån går 06:20 men vaknade imorrse och fick se att klockan stod på 20 i.
Kastade mig ur sängen och började rota i kläder och då högg de till i magen så jag fick vika mig dubbel. Sprang in till mamma och sa att jag hade ont i magen så fick ta en alvedon och hon frågade hur mycket klockan var. "Mycket, den är sjugo i!!" sa jag då och när jag va påväg in till mitt rum igen så ropade hon "men den är ju bara tjugo i fyra!"

Haha ni vet om jag inte haft ont i magen och jag hade börjat klä på mig och platta håret i megaturbofart tjugo i fyra på morgonen? Vilken syn :D

Är iallafall hemma nu, sjukisdag. Sitter med en megastor varm-o'boy-mugg och skrattar åt mitt nattliga äventyr.
Funderar på att dra på nån bra film på Voddler, rulla in mig i täcket och dricka upp o'boyen. Framåt 12 ställer sig mästerkocken vid spisen och fixar ihop lite lyxmat. Snabbnudlar ;)

RSS 2.0