110630

Ensam hemma, det är skönt. Sitter med ett glas kall o'boy och gör ingenting men gick upp för 30 minuter sedan så har inte hunnit gjort så mycket. Antar dock att dagen ändå inte kommer innehålls speciellt mycket pga mig brända kropp haha. Efter den rätt extrema solbrännan igår känner jag mig alldeles bortdomnad i kroppen. Vet inte om det har något med saken att göra eller om jag bara är trött, för armar, ben och huvve hänger liksom inte med i det jag gör. Ont gör det också, fy i helvete. Jag håller mig i skuggan idag!

Ps. Ser ni min bakgrund? Min header? Antar att det är något fel på blogg.se (som vanligt?) för igår när jag skulle fixa en väns bloggdesign fuckade sig hela skiten. Lagom nöjd chey.. Fanns det en möjlighet till att flytta med sig alla sina gamla inlägg till en ny blogg skulle jag göra det, utan tvekan!

Pps. Det har ju kommit rätt många nya besökare hit som kanske inte har en aning om vem jag är/vad jag gör osv. Kika in HÄR isåfall!

le ro lo le lo le, le ro lo le lo le

Kom precis hem efter en heldag på beachen med syster. Om man nu kan kalla det beach. Det finns inte ens sand! Bara gräs och vatten så långt ögat räcker. Och lite träd. Skitsamma det var sjukt nice iallafall. Svinkallt i vattnet tillattbörjamed men efter några minuter blev det helt underbart och solen stekte så att tillochmed jag har fått färg, dock lite för mycket utav det röda på ena benet och lite i ansiktet. Mycket vackert.




om du inte lever för något så dör du för inget

Struntade i att blogga igår eftersom det jag försökte skriva bara blev att låta så ansträngt och för er som undrade vad jag gjorde? Jag var med Filla. Vi åt glass. Vi köpte Jenka-tuggummin. Vi åt två liter jrdgubbar. Vi satt på mormor och morfars altan i över två timmar och hjälpte delvis mormor med hennes telefon. Och så hade vi jäkligt kul!

Idag då? Vaknade för en liten stund sen (hade tillochmed alarmet på för att inte sova så länge haha!) och har hunnit käka en frukt-frukost bestående av en banan och jordgubbar. Är aldrig hungrig när jag går upp sent så istället för ingenting blev det iallafall nånting.
Förhoppningsvid får jag liv i syrran som fortfarande ligger och röter i sängen, sen drar vi nog till badplatsen och lägger oss där i några timmar. Tidning och jordgubbar packas självklart ner!

Chiao ♥



yesterday was a long time ago

satan i gatan att jag glömt bort det. IGÅR fyllde min blogg 1 år!

Sjukt fort tiden har gått. Känns som om det var igår jag hade kärleksproblem och hängde ute med kompisar på törge, bodde i lägenhet osvosv. Hah, vilken jävla depp-människa jag var ett tag där.. Helt galet!




Grr.



vanilla strawberry


© by me, Canon PowerShot SX120 IS

schluga



Godmorgon sunshines! Jag har sovit som en gud inatt med två täcken. Det ena ihoprullandes bredvid mig och det andra över mig + tre kuddar lite var som helst.
Ute är det 25° men isvindar så pappas eviga tjatande i bakhuvudet om att vi måste gå ut och få lite luft får allt stanna där ett tag. Möjligtvis att jag går ut senare, ifall det slutar blåsa. Känner mig dock extremt fet efter allt mosande utav mat i helgen att jag egentligen skulle behöva ut och röra på mig, synd att inte benen tycker detsamma hehe.

back on track

Känner mig rätt välmående efter pizza, kvällsdopp i sjön och sedan ångbastu. Skönt att veta att man lever efter en helg som denna!

Jag är iallafall hemma nu! Dessa 6 dagar utav ren livsnjutelse har varit helt underbara med ytterst trevliga och galna människor, midsommarstångsresning, skratt, supergod mat och allt annat som tillhör en helt vanlig midsommardag. Vet inte riktigt hur jag på något annat sätt ska kunna förmulera mig i ord om hur dessa dagar har varit.

När vi kom tillbaka till kära Hellhole blev det, som sagt, pizza från vår pizzaria utav 46843 andra möjliga (finns dock bara en pizza i hela sverige som är god - plank 3!) och sedan kvällsdopp vid Silvergruvans badplats. Att sen hoppa in i en varm ångbastu och ta en lång varm dusch efter det förgyllde dagen och nu sitter jag med ett stort glas kall mjölk och läser frenetiskt ur en Haglöfs Outdoor-katalog. 
Var det någon som sa livsnjutare eller?







Fina, fina Zackarias. Min kompis ♥

tagna med en superbra iphonekamera alltså!

jag lever!

Hej! Saknat mig? Dagarna här uppe har gått så himla fort så jag har ärligt talat glömt bort bloggen. Hade ju lovat att lägga in något inlägget men hela dagarna har gått åt till att riva och måla rum, lägga golv och städa.

Nu (igår) har nästan all folk hunnit komma så ikväll blir det ev. en tripp in till Leksandsgropen för att kolla på majstångsresning och imorrn blir det samma sak fast här i byn. Trevligttrevligt! Gropen är rätt nice faktiskt. Någon som varit i leksand? Gropen? En stooor grop och längst ner står en majstång och oftast en liten scen där de brukar sjunga. Förra året fick två killar igång vågen runt alltihop och det var riktigt mäktigt!

Jaja, innan jag överlämnar datorn tillbaka till lillejonas så ska jag checka fb och bloglovin. Han sitter och hotar mig med att köra upp sina stinkande fötter i ansiktet om jag inte skyndar mig så.. chao!

utedass och dusch ur pumpbehållare, greeat!

Det här blir nog det sista normala inlägget för den här veckan eftersom jag och la familia drar upp till sommarstugan i Dalarna över midsommarhelgen. En sån här mysig vecka/helg med utedass och dusch ur pumpbehållare (eller bäcken nedanför huset ifall man är så våghalsig) och varmvatten från vedspisen. Tur att jag har min ajfån annars hade jag avlidit! Okej, det har jag inte gjort de senaste 15 åren då den sortens ekonomi inte fanns för mig menmen. 

Ha det bra sweeties, nu ska jag fortsätta packa! (evigt slitande, morr...)

Psst. Farmor tar med sin dator så något fint inlägg blir det nog under veckan, håll ut!


Ps. R.I.P Ryan Dunn.

livet tog slut

Okej, det kanske vi inte ska hoppas på men jag ligger iallafall i sängen som en nerklubbad säl med datorn på magen och har tryckt i mig minst en tredjedels pyttipanna utav ett kilo och sedan suttit och kollat på när de andra käkat pizza. Haha! Nej, jag må vara knäpp men jag äter inte pizza förutom plank 3:an i hällefors men det är lite väl långt att åka för att bara köpa pizza..

Annars har dagen varit rätt entonig. Sims 3. Förstår egentligen inte humorn med spelet men har man väl börjat spela är det näst intill omöjligt att sluta. You see my problem. 

Såhär på kvällskvisten påminnde syrran mig om det fan-fan-fan-fantastiska spelet Akinator. Vi provade ifall han kunde klura ut Kissie. Det gjorde han dock efter tre försök med minst 20 frågor på varje. Makedonisk showman, Egoina och Blondinbella gissade han på först. De två sista var ju rättså nära men vart han fick makedonisk showman ifrån vetofan. Hur som helst. Killen är iskall!

new in

Lyckades tillsist ta två kort med kameran, lägga in bilderna på den stationära datorn, redigera, lägga över dem på ett USB-minne och sedan tillsist lägga in dem via usb't i den här datorn. Allt för er.

Detta shoppade jag idag då! + ett par jeansleggins men kändes rätt onödigt att ta kort på dem hehe.
Båda t-shirtarna är från Carlings för 199.- (REA, ord. pris: 399.- & 299.-)



Baksida, framsidan var helvit.




hei

Blev en tripp till Örebro idag med mamma och syrran. Sprang runt på stan och kollade i massa affärer och åt lunch på La Baguette. Sjukt gött, synd bara att det luktar så himla mycke curry därinne.
Det som inhandlades var två Diesel-tees från Carlings och ett par svarta korta jeanstights från Only, tog kort när jag kom hem men det finns inget minneskort-uttag i den här datorn så bilder kommer väl småsmåningom..

Har iallafall precis tryckt i mig massa grillad mat och ska strax spela sims, haha! Nerd. Har ni haft en bra dag?

Vi står i korsningen från motorvägen påväg till Eurostop, trafikljuset är rött och det kommer en ambulans åkandes på huvudleden.
Mamma: Titta, där kommer en brandbil.
*tystnad*
Mamma: Oj! Nej! Det var en ambulans!


trying to understand what just happened



stuff that should be secret

Igår kväll spelade jag och syrran ett maraton-JustDance vilket ledde till rätt trötta armar, drypsvettiga kroppar och en poängställning på 98,810 och 71,771. Det bästa med det jag försöker förmedla er är att jag nog fick lite träning, nackdelen är bara den att det var syster som fick den högsta poängen. Failade alltså rätt skapligt, mot en fyra år yngre sak också. Trevlans. Ikväll kör vi igen!

Annars spelar jag sims just nu, haha! Fick inspiration från en väns blogg så jag installerade spelet runt 2-tiden och har spelat sen dess. Brukar oftast bara spendera timmar till att bygga olika hus men jag måste erkänna att sims 3 har rätt coola gubbar så idag blev det lite mer än bara husbyggen. Ca 6 timmar sims-spelande = fyrkantiga ögon och en kloliknande hand. Sniiiiiiggt.
Nu ska jag fortsätta spela, chao!


Glöm inte att rösta på min bild på HusmanHagbergs tävling genom att klicka HÄR! 

13:17

TACK till de som röstat hittills, det är ett tag kvar tills tävlingen är över så kom igen nu alla! Vore rätt nice att få vinna nånting iallafall nångång.. :)
Länkningarna lägger jag ut när tävligen är slut!

Förövrigt så är jag rätt pissed-off idag. Internet på de stationära datorerna, där jag har alla bilder, musik osv, fungerar inte så jag måste använda den bärbara med mobilt bredband som är jätteseg. Vädret är skit också vilket gör mig deprimerad och så är jag trött. Pappa skyller på att jag vänder på dygnen, vilket jag iofs gör men på helger och lov är jag liksom trött varje dag men piggnar till liv vid 8-9 på kvällen vilket gör att jag inte kan gå och lägga mig i tid.
Någon som har samma problem? Kvittar om det är på en fredag direkt efter en skolvecka eller mitt i ett lov, alltid samma problem.  

ni röstar på mig va?

TRYCK HÄR OCH RÖSTA NU FÖRFAAAAAAN! tack :)
Vinstpriset var ju dock ingenting i min smak, men dock användbart haha!


Alla som röstar får en länkning! Ifall ni har blogg och kommenterar att ni röstat dvs.



110616

Ni undrar säkert ifall jag lever, och ja, det gör jag. Hejhej! Anledningen till att jag inte har bloggat idag är för att jag fick gå upp halv åtta imorrse också, frivilligt då. Hängde nämligen med pappa till Säfsen och köpte sängar och stolar haha! Det är till vår sommarstuga i Dalarna så vi åkte upp dit direkt och slängde av grejerna. Köpte jordgubbar som vi satt och käkade och så dödade jag en spindel, ifall ni ville veta. (han dränkte sig själv när jag diskade, jag lovar. Han ba "plupp!", trodde han va värsta proffsdykarn hehe) Rolig jag var nu. Skitrolig.


Fiiiinfiiiina bilder, en aning överredigerade. Det blir så ibland bara.

don't panic! it's just emmax2 on the road

I bilen påväg upp till sunne satt jag och kollade hur vädret skulle bli på smhi.se, via iphonen dåra. Så jag fyllde i "sunne" i sökrutan för ort och fick upp en väderprognos, men kunde för allt i världen inte förstå hur i helvete det kunde vara 39° och vind på 18m/s där. Tog mig väldigt lång tid och mycket tänkande innan jag insåg att jag hamnat på en prognos för Surat i Indien. Haha!

Jaja, imorrse var det väldigt jobbigt att gå upp halv åtta om man jämför med de tidigare dagarna på sommarlovet då jag masat mig upp ur sängen vid 1. Men jag skulle ju trots att till underbara (host) värmland så det var bara att göra sig iordning och tagga inför 2timmars bilfärd i en högljudd gammal cheva impala. Väl framme fick jag träffa massa nya människor, plockade ur emmas rum och sedan var det dags för 2timmars hemfärd! Tur att vi stannade för "körvstöpp". Passade även på att köpa några jenka-tuggummin, godisgris som man är.


På bilden är det dock inte jag som kör, det är den andra emma.

När jag skulle hem från emma fick jag övningsköra också! Gick bättre än vad jag trodde och mamma var inte nervös en endaste gång, score!

photostrip

I julklapp förra året fick jag en fotoremsa ifrån ikea utav mamma, har dessvärre inte lagt ner någon tid till att fixa till den utan den har stått och dammat till sig bakom min bokhylla sedan dess. Hade dock väldigt tråkigt idag så fick för mig skriva ut några bilder jag fotat osv och jag måste säga att jag blev grymt nöjd! Vad tycker ni? :)


Ursäkta den dåliga kvaliteten på bilden dåra, men min kamera är inge vidare på att få med detaljer på långt avstånd.


gratisdesign!

Höll på och fifflade med en gratisdesign igårkväll så nu ligger den uppe på bloggdesign.nu. 
Intresserad? Klicka HÄR



dancing on my own

Fick en chock nyss då jag kollade statisktiken och såg att den hade ökat rätt mycke sen imorrse utan att jag ens skrivit nånting! Makes emma happi.

Förövrigt är klockan snart fyra och jag har fortfarande inte gjort något vettig förutom att käka en burk pizzasallad. Om nu det ens är vettigt, äter oftast ingenting på dagarna när det är lov om ingen annan är hemma som kan fixa mat åt mig, ha ha. 

Just för tillfället (kommer bittert ångra att jag skrev det här) så hatar jag att ha sommarlov. Vad gör man när vädret suger och man är fast minst 5 mil från (kompis)civilisationen? Kommer få höra att jag får skylla mig själv för att jag inte hänger med till hfs när mamma börjar men när man har sommarlov sover man gärna till tolv-ett och jag vägrar att åka med. Bortsätt från imorrn för då åker jag till värmland och hälsar på emma och då börjar äntligen sommarlovet på riktigt! Jävla värmlännigar som har fått för sig att sluta skolan en vecka senare än allt annat normal folk. Nu ska jag försöka gå och hitta på något som kan förgylla min icke så fantastiska dag. Chao!

you drive me crazy boy



egoboost: on, ny header

Suttit och filat på en ny header hela morgonen men höll på att lacka ur för att de inte blev bra och det slutade med att jag bara slängde upp en hög bilder i picasa. Lyckligtvis blev jag rätt nöjd men får se hur länge jag behåller den här. Ni vet ju hur jag är ang. designen hehe.. Tryck F5 för uppdatering. 

Inatt fick jag en rejäl dipp om att jag skulle sluta blogga. Allt var så fel och fult och jag hade ingenting att skriva om. När statistiken rasar blir det inte heller mycket bättre och det känns rätt meningslöst..

i-landsproblem


Número uno: Har haft ett tag fast denna gillar jag!
Número dos: Känns för.. barnslig? Inriktad? Visst, den är verkligen "min egen" men den representerar ju min blogg som att jag bara håller på med målningen (ifall man inte läser den lilla texten) och det ser väldigt, väldigt fel ut när jag vips lägger ut en bild jag fotat. Hör liksom inte ihop. Ändå gillar jag den. 
Número tres: Gillar denna. Dock haft den rätt länge och så.. hm.

HJÄLP!
1? 2? 3?

110612

Tillbaks hos mamma igen, nu utan varsina datorer eftersom vi fick lova att köpa mobilt bredband eftersom blixten slog ut det vanliga. Så, det är egentligen inte ens min dag idag så jag har en suckande syster snett bakom mig som vill ha tillbaks datorn.

Men till det jag skulle skriva: Idag var det kalas igen! Denna gång för Patric eftersom han tog studenten i fredags, grattis återigen! Bjöds på sjukt god mat och sjukt god efterrätt och allt var sjukt trevligt. 


Två nästan exakt identiska bilder, men anyway. 


jag klagar inte

Godmorgon! Vaknade för nästan precis en timme sen och har både hunnit med att käka frukost på altanen (i bikini denna gång, för varmt för annat) och klippt litte gräs! Har dock fått blåsor på tummarna så det gör så ont just nu att jag inte vet vad jag ska ta vägen. Varmt är det också, förbannat varmt. Och kvavt. Och så har de där JÄVLA bromsarna vaknat till liv så bara medans jag skrivit detta inlägg har jag fått två bett! Arghh.. Skulle inte förvåna mig om det kommer en gädda och biter mig i tårna när vi ska bada sen.

fighting for peace is like fucking for virginity

.

lycklig

Sitter ute på altanen i hängselshortsen och en stor tshirt och äter frukost. Är själv hemma så det är lugnt som i graven här förutom fåglarnas kvittrande. Så härligt. Jag blir så himla glad utav sånt här. Ensam, underbart väder, fågelkvitter och så doftar det underbart - allt är så lugnt.





©Emma Törnkvist, Canon PowerShot SX120 IS

sommarlov!

Har verkligen svårt att fatta att det verkligen är sommarlov redan, allt har gått så himla fort sedan vi började i höst!
Tvingade pappa att köra in mig imorrse eftersom jag vägrade att åka buss på skolavslutningen. I skolan käkade vi tårta och drack festis, underhölls utav några grabbar från klassen som spelade upp några låtar och sen fick vi betygen. Är verkligen nöjd med mina betyg men tycker själv att det va konstigt att jag bara fick VG i måleriet eftersom jag skrivit MVG på alla prov utom ett och gjort bra ifrån mig i båset, menmen. Antagligen satte han det betyget för att jag inte skulle ta till latsidan, ha ha. 

Träffade även några kompisar på torget i hfs som jag inte sett på länge och snackade med de ett tag, fick finbesök från torsåker och käkade pastasallad och kladdkaka. Hur nice? Väldigt nice. 

Fick även lite nostalgikänsla när det slog mig att årets 9:or har avslutnignsmiddag idag. Saknar verkligen min gamla klass ibland och får lite dippar, skulle faktiskt vara rätt kul att få göra om en sån där middag igen. 

Förresten. Måste bara säga TACK till alla som gillar mina tecknignar/målningar. Det värmer ett litet tonårshjärta!

NU ÄR DEN KLAR!

Att gå hem med ett awesome slutresultat på målningen med MVG i betyg, VG i engelska, G i matteB och att jag klarade nationella provet i matten med 5 poäng till godo över godkänt-gränsen kändes alldeles förjävligt fantastiskt!


©EMMA TÖRNKVIST

Imorgon drar jag mig iväg till örebro för att göra min sista timme i skolan för denna termin. SKÖNT ELLER VAD!?

blixten slog ner i huset igår!

Igår när vi kom hem bröt ett sjuhelvetes åskoväder in precis ovanför oss, blixtrade igenomsnitt flera ggr var trejde sekund och mullrade nästan hela tiden. Jag låg på golvet uppe i mitt rum och målade på målningen då jag ställde mig vid fönstret och skulle kolla på blixtrar då en blixt helt plötsligt slog ner någonstans väldigt, väldigt nära och det blev vitt överallt.
Det var inte långt ifrån att jag svimmade utav smärtan i öronen av den kraftiga smällen, men jag vinglade iallafall ner till mamma, peter och bumbi som satt i köket och frågade vad i helvete som hände och när regnet och den värsta åskan avtagit gick vi ut och kollade och såg att minst 10 takpannor ute på nocken hade slagits sönder utav blixten samt att det blivit bränt på två ställen på väggen.




Gick inte upp något mer till mitt rum igår kväll så imorrse när jag jag gick dit låg ett eluttag som skjutits över hela rummet samt plast- och tapetbitar över hela golvet.
Nu, flera timmar efteråt, är jag fortfarande alldeles skakis efter chocken och har fortfarande ont i öronen efter smällen.

Men det värsta av allt var nog att vi inte hade någon ström i huset imorrse. Ingen ström = ingen plattång.........

asdf

Känner att min blogglust verkligen är på topp för tillfället! Eller inte. Hur som helst.. drog ju till ghn idag för att gratta richard. Käkade tårta och massa såna onyttigheter och sen kom även en utav heydorn-grabbarna och sa att de skulle hyra ut sin lägenhet så nu är den ev. kirrat! Gött alltså, aaaaaasgött.

Förresten, imorrn efter skolan drar jag och mamma ut till Skatviken för att hälsa på syrran och hennes klass, de har nämligen klassdagarna där så vi ska ut åh grilla osv. Kul, alltid roligt att vara bland småkryp!

who do you think you are?

Ååaarhg, lyssnalyssnalyssnalyssnalyssna...

Idag har jag inte hunnit gjort så mycket förutom att checka det viktigaste på internet (ha ha) men har fortfarande inte gjort de där fem frågorna till engelskan och estetananlysen om min målning som båda ska vara inne imorrn så det är väl bar att säta igång..
Känner även en enorm press för målningen eftersom jag bara har en lektion kvar på mig. Hinner jag inte klart på tisdag så får jag inte ta hem den och jag har verkligen kämpat stenhårt så mitt arbete skulle kännas bortkastat annars. Ni håller tummar och tår vava?

Snart hoppar jag i duschen för att senare dra iväg till grythyttan till mina kära kusiner där det blir kalajs för richard. Tar med kameran också så det kaaaanske kommer litte bilder ikväll. Kanske.

delicious and refreshing since 1886.

Colan alltså, inte jag.
Den var god iaf och filmen Despicable Me var bra. Riktigt bra. Barnfilmer alltså ♥



rubrik

Shopping i marieberg idag med mamma och syster! Hittade ingenting förutom en stor lila t-shirt och en bh. Nya tights också. Mat på IKEA och glass (coooookies!) på Bellini blev det också plus tacos nyss så min mage pekar åt alla håll nu.

Har inte så mycket mer att säga, kan ju dock tilllägga att ni kan följa mig på twitter! Uppdateringen än så länge är bra, men det kan ju ändras, ha ha. 




christina perri - jar of hearts

Syrran visade mig en låt idag och jag fastnade för den direkt. Har en väldig förmåga att spela sönder låtar på några dagar och denna har inte varit ett undagtag eftersom den spelats nästan konstant sen lunchtid typ. Har dock inte tröttnat på den än, ha ha!

Christina Perri - Jar of hearts





Annars har dagen bara bestått utav chill till tusen och god mat. Blev ingen minigolf eftersom de börjat stänga när vi kom dit vid 5, även om de egentligen stängde 6. Underliga människor, blev en tripp till guldsmedshyttan till några vänner istället och sedan tillbaks till linde för käk på Chinagarden. Kul det med men hade varit ännu roligare att få slå de andra på minigolfen, moahah.

 


HELL NO!

Hahahaha, nu får ni högerklicka hur många ggr som helst och försöka sno mina bilder!



you're my heroine

Godmorgon! Vaknade för ungefär en timme sen men har suttit och rensat gamla onödiga bilder på datorn sen dess. Idag har vi inte planerat nånting förutom att vi ska dra och spela minigolf och käka på kinarestaurang ikv, finfint. 
Men nu ska jag gå ner och fixa mat till de hårt arbetande tralläggarna (mami&petrus) där ute, chao! 

Förresten, har antagligen drömt inatt igen för jag vaknade imorse alldeles kallsvettig och med tårar i ögonen. Problemet är att jag inte kommer ihåg vad jag drömt heller.

Silverstein – MY HERIONE - Acoustic Version


Sommarbild på Alfons

when it feels good, it's bad

Vet inte riktigt hur jag ska få till den där solbrännan inför beach 2011 om jag inte ens har tålamod att ligga där ute och steka? Varmt som sjutton är det också, nästan för varmt. Skulle inte vara fel om det fläktade liiiiite mer, vore skönt med ett dopp i sjön också med känns som om det är lite för kallt för det redan, eller? 

Nu ska jag käka isglass och försöka kyla ner mig lite, är så varm att jag får yrsel när jag reser mig upp efter att ha suttit. Icke bra. 



confused bengtsson-genes


Mamma: Du, när ni gick på bio i fredags, gick ni på olika då eller? 
Jag: Eh, va?
Mamma: Ja, Ida hade ju gått på baksmällan och du hade ju gått på the hangover?

some says it will dissolve, others says you'll just forget


ph. me by me. // canon SX120-is

new!

Ny design! Ljust, rent och fräscht med ritad inskannad text och bild i menyn (förutom "drawings, photography" osv-texten). Vad tycker ni? Jag är nöjd iallafall!

Ser ni "orders"-fliken i flikremsan under headern (som ej inte är i funktion än)? Där kommer jag att ta emot tatueringsskiss-beställningar! Coolt va? Ser fram emot det. Tror jag. Vet inte när jag öppnar den, men nu vet ni iaf att den finns.

Ifall ni inte ser designen, tryck F5 för uppdatering.

gå och dö


Vet ni vad jag hatar mest? Hackare. Vafan är det för kul med att hacka någons grejer? Så jävla barnsligt!
Idag blev min msn hackad. Har försökt återställa lösenordet men det funkar inte, någon som kan hjälpa? Annars kan ni ju bara hålla ögon/öron öppna ifall det skrivs ut någonting. Eller går det att söka upp IP-adressen?
Ändras inte lösenordet inom en väldig snar framtid så polisanmäler jag det iallafall, den där jävla idioten ska fan inte komma undan med det här!

dessa jävla rubriker


Godmorgon! Skönt med långhelg ain't? Drömde iaf massa skitkonstigt inatt, typ som att jag skulle konfirmera mig och så var det typ som en bal så man skulle ha med sig en kille på den där festen..? Så jag hade Rabi i min HS-klass hahahaha! Men kan kom inte, och sen helt plöstligt satt jag och syrran och bröt kvistar i en slänt med en halvmeter snö. Snö!? Haha whatthafuck! 

Idag blir det sjukt med chill iallafall. Är så trött och slut i kroppen att jag inte ens kan böjja nacken, gör sjukt ont då. Ikväll blir det dock att käka middag hos några vänner och ikväll har jag tvingat mamma och peter att titta på hangover 1 hehe. Me likes. Chao!

dagens outfitta


Mitt humör idag: glad och galen. 
Sitter hemma och sitter, väntar på peter, lyssnar på p!nk och allmänt.. lycklig? Känner ett så himla lugn i kroppen, för de är fan inte långt kvar nu. Till sommarlov, fucking sommarlov! Har sovmorgon idag också, börjar inte förens 12:10 så jag kunde sova till halv 9 imorrse, underbart eller hur?

Så den här morgonen har jag studsat runt och dansat och glidit över golvet, sånt där man bara törs göra när man är själv hemma för att de andra inte ska tro att man blivit spritt språngande galen. Men vet ni? Jag är galen idag. Glad och galen. 

P!nk – Don't Let Me Get Me - LP Version/Radio Edit




RSS 2.0