this is life

Sitter i min sköna datastol med den ultimata lördagsfrukosten framdukad framför mig - chips och godis. Ska strax hoppa in i duschen, göra mig iordning och sedan drar jag och syster mot papi! Känns som om det var jättelängesen jag såg honom sist så det ska bli mysigt!
Ikväll styr jag dock ratten mot en vän i hällefors, blir lite pizza och dricka (dock inte för mig, agerar chaffis ikv istället) och så är det några fler som kommer, kul! Var menat från början att det skulle vara en hel fest men eftersom det finns folk som inte ens orkar ta näven ur och svara på inbjudan så la han ner det. Synd, blev så ledsen för hans skull eftersom han ansträngt sig så mycke för ingenting..





myser

Myser ner mig i sängen med min framtida man ♥ Ha en fin kväll snyggingar!



projects

Gjorde klart mitt egna lilla projekt i skolan idag. Fick fria händer eftersom jag blev klar med det andra och som ni vet älskar jag att göra motiv, sitta och pilla me de minsta penslarna och vara sådär jättenoga. Så att ja, jag är nöjd! 



Hade även några timmar över när jag blev klar så tog lite tejp och samma färger som till den ovan och kladdade lite. Blev väl inte så jättenöjd med färgvalet eftersom det blev så extremt. När jag drog bort tejpen följde dock den röda färgen med och det var bara som ett "skinn-laget" som gick att dra bort hur lätt som helst haha, så att ja. Den är övermålad igen.


the coffee

Mötte upp Amanda efter skolan idag, gick runt i lite butiker och kikade lite och sedan hamnade vi på the coffee, köpte varsin latte och chokladboll och satt och snackade massa skit mellan 3 och halv 6! Längesen nu så de va skönt att träffa henne igen.

Ikväll blir det lite tatueringsskissning, eller bara kladda lite. Känner för att rita så de är ju bara att passa på. 
Vad har ni gjort idag? :)

tatueringsskiss

En utav skisserna jag gjorde klart idag! Ska sitta på insidan lillfingret och föreställer tre Linnéablommor, L:et står för hennes namn också, som är just Linnéa. Fin idé från henne tycker jag!
Tycker det är fränt när man kan koppla ihop sitt namn med nånting. Har ni ett sådant namn? :)

© EMMA TÖRNKVIST


starbar

Sitter och pysslar med några beställningar jag fått och har lyckats gjort klart två, bara en kvar! Känns skönt, har skjutit upp det alltför länge delvis för att jag inte haft tid och delvis för att jag inte haft den där feelingen som behövs för att ens lyckas dra ett streck. Hade lite dåligt samvete för att de fått vänta så länge, men nu så! Lägger ut dom ikväll ifall de hunnit svara och godkänt dom, hang close!

För övrigt så måste jag påpeka (intresaant..) att Starbar har kommit tillbaka till butikerna! Fick smaka en bit utav tremänningen som hittade en när vi var i Sälen för några veckor sen, och så när jag var och handlade idag så hittade jag den även här! Kunde inte låta bli att köpa en hehe. Rekomenderas! Smakar typ som Snickers, fast myycket godare. Gillar inte ens snickers så ja, haha.




271-290

271. Vilken är din favorit då? Vilken favorit?
272. Favoritparfym? Pink Sugar
273. Använder du deorant? Ja?
274. Är du beroende av nånting? Alfons och Felix. Måste pussa på dom minst 825773 ggr om dagen.
276. Favoritradiokanal? Rockklassiker!
277. Favoritbil? Beetle ♥ (framtida bilen, m'key?)
278. Vad tycker du om att Helen Sjöholm har legat på Sverigetoppen i över tre år? Vem fan är helen sjöholm??
279. Favoritförfattare? Alla själviografiförfattare.
280. Vad vill du bli när du blir stor? Tatuerare är drömjobbet!
281. Favoritmodeexpert, Olivia eller Sofia? Vilka är dom??
282. Senaste biofilmen du såg? Warhorse.
283. Skulle du torka dig med pengar om du hade flera miljoner? Nej, verkar onödigt.
284. Är du rik eller fattig? Normalt tror jag.
285. Vad tycker du om Beckham-familjen? Eh?
286. Favoritsport? Sysslar inte med någon sport men tycker motorsport och kampsport är intressaaant!
287. Silvertåget eller Kustpilen? ??!
288. Har du sett filmen Spökhistorier? Nej?
289. Var den bra då? ..
290. Vilken historia är läskigast? Alla som min gamla lärare berättade hela tiden.

tandis

Sitter och käkar ägg med kaviar (typ nya favoritfrukosten ♥) och ska snart bege mig ner mot hällefors. Tandläkaren står på schemat och jag vill inteeeee. Jäkla hål. Jäkla godis varför ska du vara så förbannat gooott!?

Mer som ska göra idag är att ja ska dra till banken och fixa mitt nya mastercard så att jag kan shoppa själv på internet (spotify premium here i come!) och sen ska jag till merbygg och bestämma sommarjobbsveckor, sen blir det köttfärstårta och gitarr hos mormor och morfar! 

Vad ska ni göra idag snyggingar? :)

todays




251-270

251. Vill du det då? Vill vad?
252. Är du glad? Ja! 
253. Vad skulle du ändra på om du fick åka tillbaka i tiden? Finns mycket.
254. Vad skulle du välja, åka framåt i tiden eller bakåt? Inget av dom.
255. Barn eller vuxen? Fint att vara barn och inte behöva bry sig om så mycke.
256. När ska du flytta hemifrån? Har typ delvis gjort det redan! Woop.
257. Eller har du redan gjort det? ...
258. Går du i kyrkan varje söndag? Nej! Hatar att vara i kyrkor, det är så seriöst och tyst och jag pallar det inte haha.
259. Svävar du på rosa moln varje fredagskväll? Nej?
260. Har du piercat någon? Nej varför skulle jag göra det?
261. Är du laglig? Aldrig.
262. Skulle du kunna tänka dig att skönhetsoperera dig? Hade kunnat göra vad som helst för det när jag var yngre (och oförståndigare), men har lärt mig att leva med det. 
263. Värsta musikstilen? DANSBAND!! Och sån här growl, förutom dead by april för där funkar det.
264. Resesätt du föredrar? Flyg maybe. Eller bil, för jag gillar att köra bil hehe.
265. Är Britney en bra mamma? Hur ska jag kunna veta det!?
266. Vem är du mest lik i mumintrollet? Försöker att inte likna mumintrollen, ha ha.
267. Vilken skådespelare är hetast? Taylor Lautner? Haha jag vet fan inte..
268. Tvättbräda eller ölmage? Tvättbräda, men inte för mycket, då blir det bara äckligt.
269. Vill du ha barn någon gång? Ja!
270. Har du sjungit singstar någon gång? Haha no shit.

en månad

GLÖMDE NÄMNA! Idag har jag haft mitt körkort i precis 1 månad. Det är helt sjukt vad tiden har gått fort. Det känns som om det bara var nån dag sen jag stod och nästintill grinade där i lindesberg med det provisoriska körkortet i näven, haha!

HAPPU BERFSDAY 14IZ

GRATTIS älskade lilla terroristsyster på 14års-dagen! ♥♥♥





gurlpowah

Fredag kväll igår mina vänner! Filmkväll med brudarna där ingen hade tänkt på att ta med sig filmer så vi fick dra till filmkväll och köpa några på outleten, gjorde sjukaste marängswisstårtan (som tog slut på typ 10 minuter) och halsade energidrycker och cola i ett tappert försök till att hålla sig vaken. Dock har ju lilla emma lyckats få till en ganska bra rytm och är numera van att gå upp klockan halv 7 varje morgon och gå och lägga sig vid 10, och det är ingen bra vana när det vankas filmkvällar eftersom de andra var klarvakna till halv 5. Så att ja. De väckte mig. Genom att hälla vatten i örat. Tack ♥♥♥

Haha, det var iallafall en sjukt trevlig kväll och nu sitter jag hemma hos mamma och har precis kommit hem från att ha agerat chaufför till nora - som sagt, älskar att ha körkort!




231-250

231. Hur ofta sitter du vid datorn? Alldeles för ofta.
232. Har du klippt ditt eget hår? Yees, klippt upp det "ytliga" lite haha. 
233. Har du gråtit efter att du varit hos frisören? Nästan, blev nog mest sjuhukt förbannad.
234. Favoritöl? Norrlands! Fast Carlsberg och Pistonhead är också fiint. 
235. Vitt eller rött vin? Vitt.
236. Öl eller vin? Öl!
237. Coca Cola eller Red Bull? Beror på.
238. Vad ska man blanda vodkan med? Har inte provat så många olika varianter men apelsinjuice och sanfransisco är fint! Eller redbull.
239. Havet eller sjön? Havet!
240. Favoritö? Eh, gran canaria kanske.
241. Vem står dig närmast? Mami, papi och syster.
242. Vad klarar du dig inte utan? En sån här fråga som jag ofast svarar "min mobil ♥♥♥" på men njee, min familj och alfons/felix!
243. Behöver du mer kärlek? Från en kille eller vad? Isåfall ja, vore fint.
244. Blir du full varje helg? Neeej. 
245. Är du natt eller dagmänniska? Är nog nånstans mitt emellan.
246. Är du vampyr? Bara när ingen annan ser.
247. Har du varit med i något rollspel? Va säkert me i nån sån här töntig sak när man va liten.
248. Favorit "the Sims"-spel? Sims 3 husdjur ♥
249. Festa eller festival? Har aldrig varit på festival så änsålänge säger jag feeest!
250. Ska du på pride? Neej.

fiint

Skön musik från dockan, naturgodis och torkade äppelbitar bredvid mig, jordgubbar i kylskåpet och kakor i kakburken - känns som om de kommer bli en rätt fin onsdagkväll!



new in

Ligger utslagen i sängen med datorn på magen efter vad som måste ha varit godaste käket jag nånsin gjort här i lägenheten - stekt kött och klyftpotatis/rödbetor/broccoli i ugn med en jäkla masa kryddor + beasås! Herregud alltså, emma briljerar!

Annars var jag en sväng till HM idag efter skolan för att leta upp ett linne med världens fräckaste tryck på som jag länge funderat på. Det hittade jag inte dock, istället fick två andra godingar följa med hem! En ny svart och grå baseballtröja (som är mina favoriter förutom farfarströjorna) och en jeansväst! Har alltid velat ha en liknande men har aldrig hittat den "perfekta", tills nu! Är lite kär faktiskt. 

Båda inköpen på bilden! 



score

Sitter i lägenheten och har toktråkigt, började rita lite på två tatueringsmotivsbeställningar men gav upp efter en stund. Fick dock en utav dem halvklar så den kanske blir helt klar imorgon, får se! 

Annars så var det första dagen i skolan igen efter tre veckors uppehåll därifrån. Målar en vägg i skolans kafé och satan så jobbigt det är haha. Folk överallt! Efter skolan skaffade jag mig själv några vuxenpoäng och gick till banken för att skaffa nytt bankkort att betala på internet med + en sån där bankdosa. Score!



pepp

Befinner mig återigen i min kära lägenhet efter sjukt många veckor (tre?) och håller på att packa upp allt jag lyckats knöla ner i väskorna samtidigt som dockan spelar ut sin sjukligt grymma musik! Tända vaniljdoftande ljus, popcorn och TV får förgylla de sista timmarna utav min söndag och så peppar vi inför flera veckors ensamhet här! Finns det nån trevlig person där ute så får ni mer än gärna komma hit och hälsa på! Jag har kakor.

Min dag i Instagrambilder! Som förövrigt har blivit de enda bilderna jag lägger upp nuförtiden. Eftersom det är det enda jag fotar med just nu. Follow me! trnkvist.


HAHA asså ja va bara tvungen. 41 vs 21!



skogstroll

Åh, fredag igår och lördag idag och jäääkar vad lilla jag tycker det är skönt. Igår låg jag utslagen på golvet framför kaminen med en minst lika trött kisse på magen hela eftermiddagen efter jobbet och sen blev det ytterligare liggläge i soffan framför Tenacious D (tröttnar aldrig på den filmen ♥) med syster och massa flöt.

Idag tog jag världens sovmorgon och sitter nu och chillar hos farmor med massa fika. Ikväll drar vi ner till ett vindskydd mitt i skogen med raggmunk och korv och grillar lite med lite vänner till familjen - älskar att tälja pinnar och hoppa runt i skogen som en lite treåring, det är liksom.. jag! Kan vara mig själv i skogen, med en ful mössa och långkalsonger och lukta rök i flera dagar efteråt (okej, jag duschar faktiskt haha)! Myys.

Får se om jag kan få ordning på blogg.se-appen sen också så att jag kan slänga ut lite bilder, men de spörs! Fred ut friends!

nackdelen med att ha bil är när man inte kan nått om bilar

Tja snyggingar! Ligger och halvsover som en nerklubbad säl i soffan framför ridiculousness med syrran. Får dock inte gå och lägga mig för hon är mörkrädd och vågar inte vara uppe själv (....). Trotsar henne nog iallafall innan jag svimmar, haha.

Idag efter jobbet åkte jag upp till näveråsen till filla och hjälpte henne göra en bloggdesign (eller åkte och åkte, jag SMÖG på tvåan i 1,2 mil för att vägen var så dålig att den skakade sönder bilen annars, jag skojar inte!!))
Sen när jag åkte hem så hade de fastnat en jävla sten nånstans inne vid bromsarna på framhjule och hade inte en aning va fan jag skulle göra, pappa svarade inte när jag ringde heller så fick panikåka i till räddaren i nöden Emma så fick hennes pappa ta bort hjulet och plocka bort stenjäveln - som han inte hittade utan hade troligtvis ramlat bort precis när ja svängde in på gårn. DÖR.
Som sagt - BEHÖVER EN KRAMGO OCH SNYGG POJK. Tillägger att han ska kunna nått om bilar.
Fred ut.


logiskt

Ni fattar inte hur skönt jag tycker det är med såna här röda dagar. Det är faktiskt tillochmed bättre än helger, för man vet att "hm, idag hade jag jobbat om det inte varit röd dag!" Logiskt, men ja.

På min lediga dag vaknade jag halv 10 (känns förjävligt att jag inte kunde sova längre) och sen vid ett typ drog syster och jag ner mot Hällefors. Hon skulle hänga med kompisar och jag med emma. Slutade med att vi hamnade hemma hos M och dunkade musik, snackade och härjade med varann haha. Sen skjutsade jag hem emma sen M till bussen eftersom han skulle till örebro och nu sitter jag ensam hemma hos moster och väntar på att syrran ska ringa och säga att hon ska hem (vilket jag hoppas inte blir om alltför lång tid...). Så, ja. Imorrn blir det jobb igen och JAG ORKAR FAN INTE. Vill in till lägenheten och mosa sönder de veckor som är kvar för nu vill lilla emma ha sommarlov, NU.

Inga bilder idag, sorry gajs.


razzlande hallondryck

Ett tips för alla som gillar hallon! Razz, sprite och mixade frysta hallon. Åh..



221-230

Jaaa, jag vet att jag glömt bort det här ett tag hehe..

221. Vilken övernaturlig förmåga skulle du vilja ha? Typ att vara osynlig så att man kan se vad andra människor gör, typ. Haha.
222. Hus eller lägenhet, vad väljer du? Hus!
223. Favoritgrönsak? Mojot som knapjaj.
224. Har du anorexia? Nej anorexia har jag nog inte, men har ett BMI på 17-18 typ så jag är ju underviktig iaf.
225. Vem shoppar du helst med? Kompisar eller syster.
226. Räcker hundra kronor till mycket när du är inne på H&M? Alltså det beror ju på.. brukar oftast bara finnas skit på hm så brukar inte gå dit öht.
227. Hur vill du dö? Av ålder när jag blir gammal.
228. Skulle du vilja att det görs en sida för dig på facebook när du dör? Alltså nej. Men jag har faktiskt funderat på det där, hur många de egentligen är som skulle typ. gråta? när jag dör! Skulle vara kul att veta liksom.
229. Nedfryst, aska eller nedgrävd när du dör? Åh det där har jag (18 bast......) tänk på så himla mycket, och jag vet faktiskt inte. Inte nedfryst iallafall. Fast de skulle ju vara fint att sprida min aska nånstans där ja gillade att vara, typ skogen. Men jag vet inte..
230. Är Wikipedia den bästa sidan som finns? Haha, nej.


sons

Sitter och myser i min nya fake-onepiece med en burk pringles och cocacola och snart dra på första säsongen utav Sons of Anarchy - dör lite för att Jax är så jäkla snygg, hehe. Annars blir det chill hela dagen, är sjukt sugen på att köra bil men de känns rätt ovärt (och dyrt) att bara glida omring här mitt ute i ingenstans.. suck.

Någon som känner sig ensam och vill ha sällskap i närheten av öskevik!?
Annars kan ni ju fixa hit Jax om inte annat.



Syrrans spegel är skitig i knoooooow.

new in; ullared



minus ca 1500 spänn, två mörbultade fötter och en dödstrött liten emma senare

... sitter jag äntligen hemma i min underbart sköna datastol och väntar på att resten utav familjen ska komma hem från kalasfirande. 
Trippen till Ullared blev minst lika bra som jag förväntat mig (förutom världens jobbigaste bilkörning mellan 4-7 på morgonen) och jag har med mig maaassor med smått och gott hem! Massa målargrejor och annat nödväntigt, dock har inte Ullared riktigt min klädsmak med lite sånt skit fick jag med mig också haha!

TACK brudar för två tokbra dagar!


JAG som inte äter pizza delade EN JÄKLA KEBABPIZZA aka FAMILJEPIZZA med de andra brudarna, och måste ärligt talat säga, även om det tar emot, att det var.... gott.


Energidryck klockan tolv på natten för att orka med x antal timmars bilkörning. Asnice. Klarade det dock!! Grym är jag.


KOM DIT SOM TREDJE BIL SÅ ÅKTE RUNDBANA RUNT HELA PARKERINGEN BARA FÖR ATT VI KUNDEEEE!!!!. Fan va töntiga vi var haha.


Påsarna innehållade lite smått och gott för ca 1500 spänn. Sved i bankkortet.. Lägger ut skiten imoooorn! 

Nu ska jag sova för jag har fan inte sovit på snart ett dygn eftersom vi inte kunde somna innan vi drog iväg inatt. Häj!

studiebidrag putsväck finito

Tjoho snyggingar! Sitter och väntar på att makaronernas vatten ska koka upp SEN ska jag duscha SEN bär det av mot Linde till brudarna och inatt drar vi till Ullared! Kommer inte hem förens sent imorgon kväll och har antagligen ingen som helst ork till att blogga då så vi hörs på lördag! M'key?

Ha två fina dagar nu och tänk på mig när jag shoppar sönder alla mina sparade studiebidrag :* Eller inte.




en till

Fick ännu en beställning vid lunch som sagt och när jag slutade jobbet satte jag mig ner direkt och ritade klart den - tadaa! Satte dit stjärnorna som en lite idé bara, men vet inte riktigt om de försörde mer än förgyllde.. Hursomhelst,den var grymt lätt att göra och de är såå kul att färglägga blommor! 



Nu ska jag gå och gosa med min kisse, skulle inte förvåna mig om jag somnar heller för fy sataaan va trött jag är. Häj!

lunch

Sitter här och har lunch nu, slängde ihop lite äggnudlar med minst 10 olika kryddor och jag döör så gött de är. Emma briljerar, haha! Ska snart dra mig bort mot arbetsplatsen igen och fortsätta måååla mååla :)

Fick en till beställning idag som jag börjat pilla lite på förresten! Blir nog klar ikväll ev. så kika in då!

tatueringsskiss

En liten beställning jag pillat lite med under igår kväll och idag! Den är från en vän här i Hällefors och motivet står för hennes 11 syskon, mycket fin idé från henne tyckte jag ♥

© EMMA TÖRNKVIST


teknisk kärlek

Åh, äntligen har min nya bebis kommit ♥





mänsklig

Sitter och myser med min korkade kisse efter första arbetsdagen med tjänade pengar! Fiint. Har spacklat skarvar och bredspacklat hela jäkla dagen så mina handleder är inte riktigt sig själva för tillfället. Skönt att veta allt man lever iallafall!

Som sagt, korkad. Men söt iallafall.


XS-röv och XL-ben

Inte många som fattade att jag var ironisk i förra inlägget, haha... Hursomhelst blev det de jeansen! En aning för korta i benen men de viker vi upp. Blir ju sådär när man har XS över röva och XL-ben, eller ja.. inte riktigt. 

Mantorp igår kompisar! Jäklar vad kul det var. Precis som förra året satt jag med ett flin upp till öronen under den timme jag satt med, haha. Kom hem seeent igår också så hann inte blogga nå dåe. 

Idag tog jag världens sovmorgon och sen drog vi in till örebro och shoppade lite. Förutom jeansen fick jag en ny earcuff utav syster! Sniigg. 

Vad har ni haft för er idag? :)




lean

Jag och min stora röv provar jeans! Ska jag slå till?


RSS 2.0