utmaning á la gaymasen

Haha åh jag älskar sånt här! Gaymasen har lagt ut en utmaning med 10 frågor (direktlänk) som är till alla hans läsare *vinkar frenetiskt* och sedan ska man egentligen göra detsamma men ja gär så dålig på det så rekommenderar att ni lånar hans!

1. Vad är det bästa med MIN (the one and only - Gaymasen) blogg?
Det finns ingen som är mindre bra för alla hans miner är grymma! Dör varje gång jag går in på hans blogg haha.

2. Om du fick vara ett djur vilket djur hade du valt och varför?
En örn. Flyga högt över allt annat och inte ha några fiender. Eller en kisse, för de måste ha ett förbannat bra liv. Äta, sova, skita och bli ompysslad.

3. Om du får chansen att skriva en bok om hur du levt ditt liv hittills, vad skulle den boken få för titel?
Oj, har inte en aning.

4. Hemsk fråga men om du måste välja - cancer eller alzheimers?
Svårt, men cancer tror jag.

5. Värme eller kyla?
VÄRME!! Hatar, absolut hatar att frysa. Kan tillochmed dra på rövvärme i bilen fast de inte ens är kallt ute hehe.

6. Mac eller PC?
Har aldrig provat en Mac men det är ju en appleprodukt så de måste ju va awesome, eller?

7. Bada i ett kallt hav och få kallsup med saltvatten var femte minut eller bada i en varm, kolsvart sjö samtidigt som du vet att ett gigantiskt (o)djur simmar runt där någonstans?
Oooooh, havet helt klart. Är bra nojig över att simma i djupa kolsvarta sjöar efter alla Hajen-filmer jag sett haha. Tanken på att det finns sjöväxter under mig is enough. 

8. Om du fick välja att ha sex med vilken person du vill i heeela världen, vem hade du valt?
Typ, Jackson Teller, hehe.

9. ÄRLIGT nu, vad är vackrast, penis eller snippa?
Inget av dom, tror jag, haha.

10. Om du fick träffa antingen president Obama och vara med och påverka samt ändra EN (vilken du vill) fråga i samhället eller träffa Lady Gaga och festa med henne en hel vecka samt få en miljon - vem hade du valt?
Lady Gaga helt klart, klarar inte riktigt av den där politikgrejen. Och vem tackar inte nej till litte partyparty? OCH EN MILJON!? Duh.

where to find me

INSTAGRAAAAAM - emmmiot.



bytte namn, tröttnade på trnkvist. kanske, haha.

wääh

Åkte till pappa igår kväll dåra, käkade hos farbror och fikade hos farmor, agerade barnvakt under natten som ledde till att jag knappt sov nånting inatt (liten, tokvarm pojke som ligger tätt, tätt intill haha) och idag blev det en snabbvisit till gammelmormor och hälsade på och sedan har jag solat. Det är inte bra att vara lång när man solar solarium har jag kommit på. Fötterna får inte plats........



q/a

Anonym om new in:
vart köpte du plånboken? :)


Sv: på Accent! :)

new in

Tog en tripp in till örebro idag med syster, mamma och moster. Var egentligen inte på jakt efter något speciellt, dock är det då man springer på massor med grejor som man bara mååååste ha! Haha. Blev iallafall en bandeau med spets på ryggen, en ny stor plånbok med dragkedja och ett par örhängen.





Nu ska syster och jag snart bege oss hem mot pappas place och vinka av saknade farbror jörgen som precis kommit hem från kiruna och snart drar iväg till chile i flera veckor. Usch, kommer va så orolig! :(



todays

Min mobilladdare blev av en oturlig anledning kvar i lägenheten igår, så för att spara på batteriet har jag haft den avstängd sen igår kväll. Känner mig naken utan att ha den i fickan.. beroende? Var dock för desperat för att strunta helt i instagram så satte på tfnen och tog två bilder, la ut dom och stängde av den igen sen, haha! 

Så, problemet utrett. Idag har vi firat mamma med massa folk och tårta och sånt sen har jag pressat på solstolen med hungerspelen. Lovade mig själv sen snart två veckor tillbaka att inte läsa boken förens jag sett filmen men nu kunde jag inte hålla mig längre, redan läst 9 kapitel på två dagar haha. Åh guuud vad bra den är! Kan inte slita mig. Fler som läst/sett boken/filmen? Vad tycker ni om den?




Bonne i snickar/hängselshorts, kommer bli basplagget i sommar! /törnis

flash

Told ya!


Bilden är tagen utav grymmaste låtsaslillebruur, © på den!

boom

Dagen med sjukaste underbaraste vädret spenderades först några timmar i skolan innan vi styrde stegen mot engelska trädgården vid karlslunds herrgård för att överraska låtsasmamma beatrice som fyller år idag, grattis! Hade ordnat foliepaket med diverse smaskigheter som vi grillade och jordgubbar och grädde som efterrätt - underbart gott! Efteråt gick vi på bäversafari (hehe, sånt här som vi bönder från hällefors gör) och såg fyra stycken vid ån där! Fränt. Det var så underbart fint där inne i skogen också, blev helt mållös vilket natur, och vilja vyer! Tappar andan och blir nästan grinfärdig är jag ser så vackra ställen, haha..

Påväg hem till mamma igen brakade världens åskväder ut, blixtar hur ofta som helst och dunder som fick glasrutorna på bilen att tillochmed skaka. Är så maffigt med åska, har dock sjuk respekt för den. Något som alltid har hänt sen jag var var liten (typ så länge som jag kan minnas) är att jag får sjukt ont i magen varje gång det åskar. Vet inte om det är för att jag blir orolig eller nått. Skräckblandad förtjusning?




Från bäversafarin. Svårt att få fram hur det verkligen såg ut i kassa iphonebilder, men ni förstår ju.



fan-fan-fantastiskt

Sol och 25 grader ute leder till att man inte orkar vara inne på lektionerna och därför övertalar lärarna att på "arbeta" ute. Att vara ute på idrotten på en plan utan någon skugga leder till att man har så lite kläder som möjligt utan att verka alltför pervers (shorts och linne uppvikt till bhn). Att vara ute i solen utan kläder som täcker huden leder till att vissa blir fint brunbrända. Andra (läs: jag) blir rödbrända. Suck... Bara vänta ut svidandet så ska vi se på en fin brunbränd yta på mig också! Om man bortser från brottarryggen och bhbanden, haha. Herregud.

Annars då? Sons of Anarchy, Sons of Anarchy och Sons of Anarchy. Sett slut på hela säsong 1. Bu-fucking-hu. 




sweet

Befinner mig hemma hos mami igen, skönt att vara här. Tog dock bussen hit och de va jooobbigt, hatar att åka buss men man får väl offra sig. Stekte en stund på studsmattan i de fantastiska vädret också, fick sällskap utav Felix som nog också tyckte de va skönt haha! So sweet. 

Nu blir det snart mat sen chill hela kvällen, ha't! Poss.



GRATTIS till mamma och moster som fyller år idag också! ♥♥


mår bra nu

Ledig idag och den har spenderats stekandes på altanen i 25 grader och strålande solsken, myst med kusinerna, käkat årets första harsyra och tagit första fotdoppet i den 11-gradiga sjön, u-u-underbart! 

Nu är jag tillbaka i lägenheten och ska köra lite råplugg inför provet imorrn samt kanske dra igenom nått avsnitt av Sons, hörs imorrn! Häj.





bizi

Dags att göra en update kanske? Herregud haha. De senaste dagarna har jag iallafall kör bil, kört bil och kört ännu mera bil. Stått sådär coolt (haha) i en rad med bilar på torget och snackat skit, jämfört bilar och ljud (haha okej, nä)(tur man hade finbilen), haft hockeykväll (satt mest och tittade på tfnen) med god mat och trevligt sällskap, vart på två kalas på samma dag (snacka om stinnt) och chillat med emma. Utöver det har jag nog sovit bort typ totalt 1/3 dygn också haha, är så jäääkla trött hela tiden. Skönt med långhelg..

Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer? Känns så lame att skriva om vad jag gör på dagarna hela tiden för det är väl ändå ingen som bryr sig haha. Tips på vad jag ska ha mer utav i bloggen? Det vore snelt!

Nu tror jag att jag ska göra popcorn och chilla lite mer än vad jag ändå gör. Häj!

Som sagt, snott farbrors finbil hela helgen ;)



Instagram is my best friend ♥ - TRNKViST, funkar med små bokstäver också tihi.

barncancerfonden

Blev en tripp till marieberg efter skolan idag för lite behövlig (tja, kan ju diskuteras haha) shopping. Nya likadana skor eftersom jag eeelskar dom och mina håller på att ge upp, sen ett par nya underkläder. Hittade även världens sötaste armband, där dessutom 20 kr gick till barncancerfonden. Kunde inte låta bli, lider med de där kidsen ♥


Skänk 20 kr du också, finns på Ur&Penn för 59:- !



scary shit

Har sett den här glida runt lite på internet och var hel enkelt tvungen att verkligen kolla upp det idag, OCH DET ÄR FUCKING SANT! Ser ni det där lilla ansiktet nere i vänstra hörnet? HAHA jag dör. Är säkert nått bandcrew men ändå haha. 1:00 typ om ni vill kolla själva.





sinnes

Tänkte bara säga att jag har ledigt idag och vaknade för ca en timme sen. 14.27 stod klockan på när jag vaknade, 15,5 timmars sömn.. feels good. 


Vädret är ändå pissigt äckligt här hemma så det kanske var bra att sova bort hela dagen, he he.

roadkill, känsliga tittare varnas

Måste bara berätta en sak som hände idag när jag skjutsade tillbaka emma till skolan haha!! Vi åkte på vägen dåra, kanske 50-60km/h, och så helt plötsligt sprang det ut en liten and typ 3 meter från bilen vilket var en alldeles för kort sträcka att hinna bromsa på. Så DUNK DUNK - blod och fjädrar precis ö v e r a l l t . Och den synen alltså, att se den här explosionssvampen fast i fjäderform höll på att ta livet av oss också eftersom vi helt ärligt höll på att dö av asgarv haha! Bakom all skratt kände jag mig dock lite hemsk, usch.


Känner mig lite halvfräsch som lägger ut en bild på en mosad anka. Men för det första var det inte jag som tog kort på fanskapet eftersom jag satt på marken en bit bort och försökte få luft från skrattattacken, och sen så varnade jag er. Faktiskt.

home

ÅÅÅH herregud vilken helg. Är välbehållen (tack och lov...) tillbaka hos mamma efter en, rent ut sagt, galen, händelserik och lärofull helg i värmlands djupa skogar. 
Har bland annat chillat runt på emmas skolas öppet hus, åkt långt åt helvete för att hälsa på de andras klasskamrat som råkat ut för en olycka, varit halvvägs ner i diket vilket ledde till en söndersprucken hasplåt som vi fick köra till charlottenberg för att skruva bort, glidit runt på "raggen" i charlottenberg med nervevde rutor och dunkande musik på högsta volym, blivit stoppad i en poliskontroll för körkortskoll och blås i alkoholmätare, aldrig sett så många poliser på ett och samma ställe och torkat spyor.. i bilen. Låter som en fin helg, ain't?

OCH så har jag lärt mig att inte titta på telefonen när man kör bil så det blev inte en enda bild på hela helgen, he he.

desperat

Mamma tyckte det var mycket då jag stod och gned på toyboy'en i ett desperat försök att få honom ren i en och en halv timme i måndags, men jag undrar om inte dagens goda gärning ändå tog priset då jag gick ut i regn och storm klockan 8 på kvällen och tvättade honom, NOGA, med högtryckstvätt och bilschampo? Ska ju trots allt agera schaufför i Sunne och Charlottenberg under helgen och då måste man ha en fräsch bil att visa upp! Och utklassa de där raggarsvinen. Hade gärna tagit subarun, men det fick jag inte. Såatte. Golfen får duga.

Så om ni undrar varför uppdateringen kommer vara underligt låg så kommer jag glida runt i värmland de närmsta dagarna! Fint, får vi hoppas.

segt

Torkade äppelbitar och några avsnitt Sons of Anarchy under en extremt skön filt innan jag ens orkar tänka tanken på vad fan jag ska göra mat idag. Snabbnudlar kanske? Haha. Är så sjukt jävla toktrött på att laga mat så de finns inte, nån som känner sig villig att vara min matassistent ett tag?


lat är bara förnamnet

Tjululuu! Första skoldagen efter 6 veckor känns i huvudet.. Hade dock bara en lektion men den var lååång, och väldigt ansträngande (satt och masserade oskar), haha.

Nu har jag städat hela jäkla lägenheten efter måndagens bravader också och det var behövligt om vi säger så. Ska även strax bege mig mot affären, måste handla diverse matnödvändigheter så att jag inte svälter ihjäl. Är inte speciellt sugen på att ställa mig och laga mat heller så funderar på att köpa takeaway från saigon?? 55 spänn är ju inte så mycke, men de känns lite flötigt.. Ilandsproblem. Hursomhelst känns de inte speciellt lockande att gå utanför dörren pga det här äckliga vädret, men måste man så måste man. Tur det finns stadsbussar ❤


mrs hightech

Ni vet stereon jag köpte som jag skrev om i förra inlägget? Kommer hem, frågar låtsaspapi om han kan hänga med ut i bilen och kolla på stereon, han trycker på lite knappar och VIPS - stereon har världens bas och låter så underbart att jag höll på att grina. Pinsamt, duh?


Fin och ren efter tvättning och vaxning! Han blev gklad ♥

för jag har blivit luuuurad

Ihopplockad sallad från ICA och en iskall burk cola blev min lunch idag. Ställde bilen lite på sidan av parkeringen och satt där och käkade innan jag fortsatte hem till öskevik där jag är nu. 
Svängde in på NetonNet innan också för att köpa ny stereo till min toyboy eftersom den förra blev knockad utav syrrans hand. Köpte en Pioneer av nått slag eftersom jag hört att de ska vara bra. Brudisarna (matte, john och fabian) hjälpte mig att koppla in den och sedan skulle bli det bli DUNK DUNK på väg hem! Hur det lät? Tja, man skulle väl ungefär kunna jämföra den med min bärbara dator - lät som skit. Såattee, den åker tillbaka till affären inom kort. 

På tal om bilar så ska jag vara extremt duktig och gå ut och ta hand om min fina toyboy nu, ge honom en tur med högtryckstvätten och svampen! Då blir han gklad. 



inte så fint längre

Bakfull och förkyld en sån här fantastiskt härlig tisdag. Sitter i en nerbrötad lägenhet med tre pojkar, spelar Halo och äter chips och popcorn.
Blev ingen skola idag heller, försökte ringa frånvaroanmälan imorrse med min extremt hesa röst så vi får se om de uppfattade vilken klass jag gick i, haha! 

Annars hade jag en ytterst trevlig måndagskväll, tog även en liten promenix till mcdonalds klockan 10 på kvällen! Det var.. kallt. 
Har ni haft en fin måndag?

Förutom att åka och köpa en ny bilstereo tror jag att jag ska göra som Felix idag.


fint

Efter en sväng hos frisörn och en kopp kaffi hos mormor och morfar styr jag ratten mot lägenheten där det blir lite förkrök utan att åka nån annan stans med tre sköna pojkisar! Uppdaterar mer imorrn, får se om jag kommer iväg till skolan hihi.

Fullt ös medvetslös, häj!


pw

Efter en powerwalk på 7 km med mamma och syster känner jag mig ganska förtjänt utav grillat nu! Underbart väder ute idag också, dock spenderades de soltimmarna i antingen bilen eller på marieberg eftersom syster och jag drog dit på fm. (har jag glömt nämna att det är underbart med körkort?)

Det enda jag fick med mig hem var 10 nitar som jag på något sätt ska pilla fast på mina nya shorts, vet dock inte vart jag ska sätta dom!? Tips?


Dissade min älskade (haha, låter som en tjockis) bigmac och provade M Bacon, ångrade mig dock efter första tuggan..


Ppppppower! Feels good med tanke på att jag inte rört mig såhär mycke sen fjällvandringen i somras.


Belönade mig själv med kotletter, potatis, sallad och beasås! Fint.


Kvällens pysseheeel.

5 saker

- Vet inte riktigt om det är nån typ av ätstörning men allt på tallriken måste gå jämnt upp haha. Om potatisen delas i tre delar måste köttet också delas i tre och om såsen tar slut och det finns liite mat kvar måste jag ta mer sås! Simpelt, men alla idiotförklarar mig haha.

- Jag är så sjuhukt jävla toksugen på tatuera mig igen nu så jag vet fan inte vart jag ska ta vägen längre. Problemet är ju bara att jag har sån beslutsångest att jag aldrig kommer fram till vad jag vill göra. Satt dock och funderade på såna där svarta fåglar i rad på typ axeln/nyckelbenet? Eller på skulderbladet? Vill ha en text på insidan överarmen också, något om min familj, så när jag dör och ligger med armarna i kors över bröstet så hamnar tatueringen vid hjärtat, hehe. Så ja som sagt, beslutsångest.

- Jag älskar att köra bil. Långt som kort, solsken som spöregn (okej kanske inte spöregn med ni fattar poängen), jag döööör va kul det är. Har ni inte tagit körkort? GÖRT.

- Jag pussar på mina katter minst 349835 ggr om dagen, kan inte låta bli hihi. Så mysigt ♥

- Vill dock ha en fin pojk utöver katterna dåra, så att ni inte tror jag är helt sick. Saknar att ha någon så de är fan sjukt. 

jag klagar inte

Sitter och jagglar på en tandpetare men en kopp kaffi bredvid mig i väntan på att nåt fantastiskt roligt ska hända. Har så sjuhukt jävla toktråkigt att jag snart inte vet vart jag ska ta vägen och har kollat både facebook och bloglovin och blogg och instagram och sms osv tusentals gånger utan att det händer ett skit. Finns det någon social person där ute? Den får gärna komma hit och joina mig isåfall.


Nån vecka gammal bild, men ser typ ut sådär idag förutom kläderna och leendet. Det lutar neråt idag.

valborg '12





© EMMA TÖRNKVIST // Canon PowerShot SX120 IS // 6.0-60.0mm 1:2.8-4.3

+ ett stort gäng härliga människor (bild 1). Kvällen slutade i lite utav en katastrof men det rätade upp sig tillslut, tack för en annars fin kväll alla inblandade ♥

instabrud

Överdriver inte om jag klickar på min favoritapp minst 3458702 per dag haha, love it. Här är iallafall några bilder sen de senaste dagarna! Vill ni ser mer heter jag TRNKViST där, hihi.













Agerade trött brud igår så det blev lite förseningar med valborg-bilderna, kommer inom kort! Puss.

lean, green, music machine

Tokglad ägare utav spotify premium! Äntligen, pallade inte den där jäkla reklamen som tillochmed spelades upp mitt i låtar och att man bara kunde lyssna på sin absoluta favoritlåt ett visst antal gånger, och sen att ha en iphone utan spoty.. funkar liksom inte. Så ja, jag är glad nu! (gladarE, med tanke på det som inträffade igår)

Annars då? Avslutade sista dagen på merbygg för den här teminen idag. Tråkigt men ändå skönt att få komma tillbaka till klasskompisarna och lägenheten igen. Laga sin egen mat och diska sin egen disk igen också ♥♥♥ underbart? haha nej.

Ska sätta mig ner ikväll och redigera lite bilder från valborg också, så lägger jag ut dem lite senare! Hang close.



stolt

Först en förväntan, pirr i magen och exhalterad. Sedan en tanke, lite senare ett sms. Ett mms. En bild på en rygg. Något jag känner igen på ryggen - det är min skiss. Världens grymmaste tjej har precis uppfyllt mig dröm, drömmen om att någon dag få se min egen konst på någon annans kropp. Jag tror inte att ni riktigt kan förstå hur lycklig och glad jag är just nu.
Det var så överväldigande att jag började grina och jag är fortfarande alldeles skakis av lycka. Detta är ingenting emot vad jag någonsin upplevt - så jäkla stort.


Bild lånad av Marie ♥


RSS 2.0