where to find me

fortfarande - på instagram. (emmmiot)

Hade tänkt mig att min instagram skulle vara liksom mer... "VF". vuxenfritt, haha. Men efter att jag postade förra inlägget så hade hightech-mormor googlat mitt användarnamn och fått upp instagrams webbsida. Så att ja, nu kan ni som inte ha instagram följa mig ändå! Genom att trycka hääääär kommer ni till himmelriket.

 

orkar. inte.

Är aktiv som satan på instagram - emmmiot. Får se när jag orkar tillbaka hit.rookie

Tänkte bara uppdatera lite snabbt med att vi upptäckte en liten tillökning i hagen idag! So sweet.


sneakpeak


prom

Beger mig strax upp mot Leksand där jag fått erbjudande om att vara balfotograf! Ledig från skolan, förbättra fotokunskaperna och allt sånt där, ganska så fiint!
snurrigt

Sitter och organiserar och planerar mitt liv. Fem tatueringskisser ska ritas upp, jag ska fotografera en bal imorgon och en student på fredag, det är sista dagen i skolan på torsdag och sista gången jag ser min underbara klass på toklänge, på måndag börjar fem veckors sommarjobb 7-16, det är midsommar om tre veckor, fjällvandring inbokad v. 29, dra till gbg med brudisarna, försöka hinna med att umgås med vännerna som flytt till värmland o s v o s v o s v.

Tio djupa andetag. Pennan i näven. Kameran kring halsen. Hjärtat på rätt ställe. Nu kör vi.

kvalitetstid

Drog in till örebro idag och hjälpte pappa göra klart tapetseringen hos låtsasmamma innan jag och syster gick på bio! Tur hon är så snäll så hon ser den igen bara för min skull :)

kärlek

Åh vad kul jag hade igår! Älskar, absolut älskar att bara glida omkring i en fin bil och lyssna på musik tillsammans med några vänner. Stanna till lite då och då och prata med lite nytt random folk från värmland - trevliga människor det där! Agerade ju schaffis till/från parken också, kuhuul!

Kom hem sent inatt och vaknade nyss, måste ha sovit minst 12 timmar, helt underbart. Nu är jag hungrig som ett svin så väntar på att maten ska bli klar, sen får vi se vad dagen erbjuder! Köra bil kanske?


Låtsaspappas finbil jag gled runt i igår kväll! Hfspolisen glodde som en tok när de saaaaaakta gled förbi på parkeringen, var tvungen att köra upp jämsides och veva ner rutan för att de skulle se att det var jag haha.

driiiiive

Tjena snyggingar! Befinner mig i lilla hellhole igen, precis käkat tacos och sitter och super cocacola tillsammans med lite skön musik. Larz Krizters i parken ikväll men jag agerar barnvakt och chaufför istället, känns bättre. Tål inte riktigt den här dansbandsmusiken och så är det tokkallt ute, så.

 

RSS 2.0