heeeelg!

Sitter och chillar i skolans cafe med lisa och malin och dricker varm choklad med grädde för att fira att det äntligen är helg haha! Väntar på att bussen ska gå till lägenheten, då ska jag packa och dra iväg till nästa buss för att åka hem till min kära mamma. Åh vad jag har saknat henne! But lets do what we can to keep it a secret att vi sist sågs i söndags...
Hursomhelst så ska vi käka tacos ikäll med moster och co sen följer syster och jag med till hfs, hem till pappa. Saknat ihjäl mig efter honom också hehe.. Ska bli skönt att komma hem och bli lite omhändertagen, även om större delen utav helgen kommer gå åt till tapetsering haha!

Seeeeee yaaaaa..


true friendship never ends

Idag har jag chillat runt på marieberg med Amanda med lite kikande i affärer och helt *** underbart go thaimat, herregud vad vi åt, magarna pekade verkligen åt alla håll! Jag hittade dock inte nånting i klädväg, som vanligt. Det är så typiskt! När man vet på ett ungefär vad man behöver så hittar man det direkt, men är man bara på jakt efter något snyggt eller något man skulle vilja ha fast inte riktigt vet vad det är än så hittar man ingenting, som idag. Innan vi drog dit gick jag iallafall och köpte tröjan jag velade om så igår. Och jag älskar den! Den är precis vad jag letat efter hur länge som helst, så perfekt.

Hittade dock ett torrschampo jag funderar på att köpa, nämligen Lee Staffords. Är det någon som vet ifall det är värt att lägga pengar på? 80 spänn är ju 80 spänn liksom, och funkar den inte är 80 spänn bortkastat.




Jag tror på att äkta vänskap är, delvis, då man kan vara utan varandra hur länge som helst, men ändå hitta tillbaks och fortsätta som om det var några minuter sedan man sedan sågs. Jag kommer ihåg när vi hittade den där starkölen i hagen, då vi tävlade om vem som kunde hålla handen längs på kaminen eller då vår fröken i 3an alltid sa till oss på fredagarna att vi skulle komma tillbaka på måndag utan skrapor eller skador. Gjorde vi det? Nej, vi såg fullkomligt förjävliga ut haha! Vi har alltid så jäkla kul såfort vi ses och det får mig att må så jävla bra, du är grym bruden! ♥

110928

Efter en väldigt intensiv (läs: chill) dag i skolan med lite fotboll (okej, detta var jobbigt. jag hatar fotboll förövrigt, så jäkla meningslöst) och lite skrivande så belönade jag mig själv med en galet god redbull (är det bara jag som är ute efter smaken och inte det 3 minuters långa energikicken?) och några tidningar. Det var skönt att bara drömma sig bort bland tatueringsmotiv och finfina tips/texter/bilder/osv en stund. Behövs för att ladda batterierna ibland.

Jag gick också (okej, nej. Jag åkte buss) upp till Entré för att köpa en kakburk som moster ska betala, som en "inflyttningspresent" haha, fast de är ju jag själv som valt den så jag vet inte riktigt om man kan kalla den en present..

Och JA haha, det var verkligen nödvändigt med alla parenteser!



När jag var på kakburksjakt gick jag även in på H&M och kikade och hittade en sån här baseballtröja jag letat efter huuuuur länge som helst, för 79 spänn dessutom! Men, den var väldigt, vad heter det.. vid över axlarna? Så jag är lite osäker. Dock har jag ju som sagt letat efter en exakt sådan här väldigt länge så jag överväger att köpa den imorrn. Vad tycker ni? Ska jag slå till?



ö-riket

Ugh, idag var det segt... Började halv 9 med att sitta 1,5 timme på en hård plaststol tittandes på en urtråkig (men ibland faktiskt rätt intressant och häpnadsväckande) film och global uppvärmning. Vi har nämligen börjat en kurs, eller ett projekt, som går ut på att "världen har gått under och de enda överlevande är 500 personer som hoppat på ett modernt Noaks Ark och rest ut för att leta upp en ö som de kan bosätta sig på." Därefter ska ett helt nytt samhälle byggas upp, enkelt eller modernt, det fick vi bestämma själv. Sen ska vi bestämma vilka lagar det ska finnas, om det ska finnas industrier, affärer, vård, skolor, you name it! Verkar rätt kul. Dock är jag i en grupp med fyra andra killar och två utav dom brukar oftast fokusera på varandra istället för på arbetet, men idag gjorde de dock väldigt bra ifrån sig så vi får se hur det går! 

Förövrigt har jag en sjuk hemlängtan som jag inte kännt av tidigare, det kom bara Poff idag när jag kom hit till lägenheten! Helt galet.

Annars är jag, konstigt nog, väldigt glad idag. Såhär på kvällskvisten har det liksom pirrat i hela kroppen och jag har studsat runt likt en duracellkanin och allt har liksom bara rullat på, även om det inte ens har hänt något! Skumt det där med humöret såhär i tonåren, humöret går upp och ner likt en bergochdalbana och man fattar inte ett skit!


Känn er hedrade, för sånt här visas inte ofta här på bloggen! Hatar och har alltid hatat mitt leende och speciellt min ena smilgrop på höger sida. Att det är en sketen iphonekamera bilden är tagen med kan ju dock diskuteras, men mina batteri till kameran är stendöda och jag hittar inte batteriladdarn, så... 

Nu ska jag dricka mjölk. Har hört att det ska vara nyttigt. Är redan inne på andra paketet denna vecka!

duktigt blogg.se, inte en minut för tidigt!

Fattar inte speciellt mycket av det här men blogg.se har nu äntligen släppt sin app! Snabbt, stabilt och jättejättebra, ifall man bara förstår sig på skiten haha.


kreativ

Idag på mediadesignen satt vi som vanligt och provredigerade en hel drös bilder men när jag var klar med de passade jag på att konstnäralisera några utav mina favoritbilder som jag senare ska försöka måla upp så att de ser ut som den här under! Har blivit så galet sugen på att måla stora tavlor, även om det är ett enormt slit med att först dra minsta lilla streck och färgnyans.

Så imorgon ska jag nog gå och titta efter lite tavlor eller dukar och sedan låna lite färg utav farmor, om jag inte köper det också, det beror på vad de kostar. Med den här kreativiten går det ju åt liksom haha!


Slutprojektarbete från bildkursen på vårterminen i 1an!

nu är jag lack

Faaaaaaaaan jävla @$£!?#! vad trött jag blir på blogg.se. FAN. Återställde mina kodmallar till standardmallar eftersom det var något fel jag inte hittade, och så fuckar allt, ALLT, upp sig. ÅÅH jag orkar fan inte längre. Slutar det inte krångla snart slutar jag blogga. 

Och ni får fan stå ut ett tag, orkar och hinner och har verkligen inget tålamod till att sitta och fippla med det här nå mer idag. TNXBYE.

kattastrof

Ugh, min kära katt har sprungit som en juckaperkiboll över sängen inatt och stört mig i jakt på något bekvämt sätt att sova. Antingen ligger han nere vid fotänden, i mitt knäveck eller mitt i ansiktet. Och även om man inte rör honom så drar han igång med världens jävla kurrande som skulle kunna väcka en björn i ide! Så jag har inte sovit speciellt bra inatt om man säger så haha. 

Nu blir det Tassimo-marabou-mjölkchoklad-oboy och baguetter och sen chilla galet hela dagen, soft. 



Två gamla på Felix, de är de enda bra bilderna jag har på honom.

jag saknar dig

Utav alla de tjejer (och killar) som har sett Jag saknar dig så är nog jag den person som tycker minst om den filmen. Är den inte lite väl.. ansträngd? Låter som om alla repliker är så överrepeterade att det bara låter fånigt och det var det enda jag tänkte på under i stort sett hela filmen. Måste ju dock medge att det rullade en eller två eller kanske tre tårar nerför kinderna imellanåt. Satt iofs och tänkte på hur det skulle vara att själv förlora syrran som satt och snyftade bredvid mig hehe. Tragiskt. 


Även om du gick 100 meter framför mig från våghustorget till lägenheten för att du var pissed off på mig så älskar jag dig så förbannat mycket, jävla skitunge ♥

det är såna här dagar man borde haft en balkong

Åh, jag är lite avis på alla människor som har en balkong just nu. Kolla vädret liksom! Helt underbart.
Mer text under bilden ↓



Slutade förövrigt 11 idag, fett nice. Målade sista metern på väggen för att sedan gå och äta smörgåstårta som vår lärare hade fixat. Ojoj haha, sjukt god. Det var tillochmed krossade ostbågar på kanterna! Tvättade lite verktyg efter det och sen fick vi gå hem så nu sitter jag och chillar lite, lyssnar på musik och läser ur The Dirt med jämna mellanrum. Ska snart fixa till lite nudlar eller nån annan liknande snabbmat och lite senare gå iväg och handla för att sen gå och möta upp syrran som kommer hit ikväll! 

Imorrn blir det shopping på stan och på eftermiddagen kommer mamma och peter, vi ska nämligen gå på bio! Tror vi skulle se Jag saknar dig men den tror ja inte peter vill se så vi får se haha. Låter som en bra start på helgen som förövrigt kommer att vara långhelg eftersom jag är ledig på måndagar omg!!!!!!!!!! Förutom lite redigering utav bilder mellan 14:45-17:30 men det gills inte.

Det här gjorde vi igår förresten! I tisdags började vi måla den rosa färgen som lärarna hade valt. När vi hade målat klart två gången på onsdagen kom en lärare in och fullkomligt dissade den rosa färgen, whinade om att hon inte skulle klara utav att jobba där i 20 år till och bestämde att en ny färg skulle strykas över. Vet ni vilken färg det blev? Vitt med en liiiiten gnutta grönt i. Hur snyggt? Inte snyggt.





just look what we have done

"Hon är så ful och misslyckad att hon måste använda magi för att någon ska vilja ha henne. Det finns inget med henne som någon skulle kunna tycka om, och hon kanske kan lura alla andra men vi kommer alltid se hennes riktiga jag. Den feta, tysta, äckliga, bonniga, korkade, svettiga, degiga, gropiga, dallrande, klumpiga, meningslösa människa som hon alltid varit. Hon som klär sig i en ny klänning och som för ett ögonblick tror att hon duger."

Jag har inte en aning om vart texten kommer ifrån eller vem som skrivit den, om den är "påhittad" eller om det verkligen är någon enormt korkad jävel som skrivit den, hittade den bara på en väns blogg och det gjorde så jäkla ont inom mig att jag var tvungen att dela med mig utav den. Varför håller vi på med sånt här? Varför klankar de flesta personer bara ner överviktiga personer och inte anorexiafall? Vad är det för skillnad liksom? Ingen är mer människa än den andre. Ont gör det, det högg verkligen.



When the childrens cry - White Lion ♥

trött chey

Jag var farligt nära på att skita i skolan imorrse för att jag var så trött, men jag pallrade mig upp ändå. Därför har jag sovit tre timmar nu istället, fast det är väl bättre i den ordningen? Dock hade jag nog kunnat vara hemma eftersom lärarn ändå höll på att skicka hem mig. Har nämligen blivit förkyld! Hur kul är inte det liksom?? Gah.

Efter skolan gick jag och lämnade tillbaks mössan. Gick och tittade vemodigt på den hela kvällen igår men bestluade mig för att det var det bästa för både den och mig. 200 spänn back on track. Bytlånas lite pengar med intersport sådär. 


Gammal oredigerad bild, vy från vårat hus hos pappa! Fint va?

spontanköp

Ni vet den här blåa mössan jag hade i vintras? De finns iår igen! Dock finns inte den blåa längre, fanns bara i svart och nån gröngrå färg. Hursomhelst, jag låg och halvsov i soffan då det ploppade upp i hjärnan på mig att de kanske finns på stan så gjorde jag en sådan här fixa-håret-och-smink-och-kläder-på-5-minuter-och-springa-upp-till-bussen-för-att-köpa-en-mössa-grej ni vet!? En svart. Fin. Mjuk. Helt fucking underbar. Dock är tofsen helt sne så jag funderar på att gå och lämna tillbaks den imorrn och kolla på en likadan på intersport på marieberg hehe. För man kan väl inte ha en mössa med sne tofs för 200 spänn heller!?



SER NI!? Den ser ju förjävlig ut.

vet inte

Har precis kommit hem och ligger och kollar på top model nu, soft som faen. Har målat hela dagen så är rätt slut i armarna, dock är det riktigt kul! Jobbet blir ju ännu roligare pga den färgstarka rosapanter-rosa färgen vi målar med, skitcool haha. 

Efter att jag slutade drog jag till donken och träffade Emma som hade vart vid gustavsvik, riktigt kul att på träffa henne pga av att hon ju går skola i Sunne och är där hela veckorna. Hinner sällan ses på helgerna heller eftersom vi båda har fullt upp då, med både att umgås med familjen och ladda upp batterierna tills en ny vecka. Riktigt synd faktiskt.
Förövrigt kom pappa in och hängde med mig här i mitt crib igår kväll och åkte hem imorrse och det är samma visa här, honom ser jag knappt längre! Så det var kul. Gick runt på ikea och drömde oss bort och sen blev det soffhäng framför TVn resten utav kvällen. 

Mer har jag inte att skriva av mig för tillfället. Slänger kanske ut något lite senare annars hörs vi! Tjoo.

digital mediadesign

Sitter i skolan och har lektion fortfarande och det håller på till halv 6 så det är bara att stå ut. Dock är det fett chill, sitter och provredigerar massa bilder i photoshop så man behöver inte tänka så mycket. Och så är det ju roligt också!

Har aldrig användt photoshop tidigare eftersom jag redigerar alla mina bilder i gimp, men ändå är det faktiskt rättså lätt. Och som sagt så har vi "övningsbilder" som vi får låna så dessa är alltså inte mina, tycker dock att de blev rätt bra jämfört med orginalet, eller?

FÖRE


EFTER


+ massa andra fast de orkar jag inte lägga upp.
Nu ska jag återgå till arbetet så man kan få sluta nån gång....... 45 minutes to go.

q/a

Om du skulle börja träna någon sport... vilken?
Jag är inte mycket för sport, men isåfall någon typ av kampsport. Typ MMA, brasiljansk jujutsu, thaiboxning etc.

Favoritgodis?
Oj, svårt att välja. Det brukar variera rätt brutalt men oftast blir det någon typ utav choklad. Sura saker är också gott!

Vad är det galnaste du någonsin gjort?
Jag är rätt eftertänksam och försiktig, gör helst inte saker i onödan osv, så jag har faktiskt inte gjort något riktigt galet i mitt liv! Inte vad jag kan komma på för tillfället iallafall.

Vad är dina framtidsplaner och vad vill du "bli"?
Går ju måleriutbildning så för tillfället är det ju målare jag satsar på haha. Lååångt fram skulle jag vilja prova på att bli tatuerare men det känns rätt avlägset nu. Vore coolt iallafall, har ju en väldigt stark känsla för tatueringar, även om jag bara har en än hehe.

Har du planer för några tatueringar?
Har ju faktiskt en redan! Men jag har fler på gång också som jag vill göra. Bla en text på sidan utav revbenen (ontontont) och så vill jag ha något på överarmen. Blir dock att jobba ihop pengar som tusan eftersom det kostar en hel del.


Det är många som frågar vad den betyder, och jag kan faktiskt inte riktigt få fram ett bra svar på den frågan. Jag har ett så självklart svar i huvudet men jag kan liksom inte få fram det i ord. Det är som en milstolpe iallafall. Så mycket kan jag säga utan att det låter dumt.

FavoritTVprogram?
Hoho, jag älskar Top Model haha! Annars typ south park och simpssons, 2 ½ män, scrubs osvosv.

Hur ser en helt vanlig dag ut för dig?
Beror på om det är en skoldag, praktikdag eller ledig dag. Om man tar skoldag går jag upp mellan 5-7, sminkar mig, plattar håret, käkar frukost, går till bussen, är i skolan, åker buss hem, fixar mat, sitter vid datorn, tittar på TV, går och lägger mig. Beskriver man en ledig dag är det något i stil med; sova till 1-2, sitta vid datorn, äta, gå och lägga mig. Typ. Haha.

Favoritdjur?
Åh, jag älskar katter! De kräver lagom mycket underhållning och är så lugna och mysiga.


Vår katt Felix ♥

110918

Har precis kommit hem från stugan och jag satt i bött på rövvärme hela vägen. Fysatan vad kallt det har varit där uppe! Nästan så att man ångrar att man inte tog med sig långkalsonger haha. Annars var det chill, gjorde inte speciellt mycket.

Ska äta snart  också och sen sen drar jag till lägenheten, ska sätta mig ner och svara på frågoooorna också sen, blir nice. Har bloggtorka som faen, vet inte riktigt vad jag ska skriva. Bilder har jag slut på också och så är vädret dödande! Kul liv alltså. Hejdoo.

Design kommer.. snart.

Lite grönt. ©Emma Törnkvist



spöklikt

Befinner mig i ett kallt hus någonstans i Dalarna. Det är mörkt ute och det enda som hörs är porlet från blodsbäcken (internt skämt här i hedby). Nej, spårade ur lite, jag, pappa och syrran drog upp en sväng till sommarstugan idag för att fixa till lite inför vintern. Ska gå ut och grilla hamburgare nu och sen lite lördagsmys! Imorrn beger vi oss hem igen, till mamma den här gången, för att umgås lite med henne nu när hon kommit hem från Cypern. Lite smått avis. Har fått in några frågor på frågestunden också så de de svarar jag på imorrn när jag kommer hem. See ya! Next up hamburgare.

wild spirit

Åh, jag är så vansinnigt sugen på att nätshoppa nu. Har hittat massor (två grejer hehe) utav grejer jag vill klicka hem! Kan Dee Shop har -50 kr så jag blev sjukt taggad på att köpa det där linnet jag suktat efter sedan det öht kom ut, och så har Skopunkten fått ut skor, precis likadana som jag har och jag är verkligen i behov utav ett par nya. Totalt blir det 328 spänn. Ska jag slå till eller?
Vann ju ett iPhone-skal från Tradera för 40 spänn i förrgår också så jag hoppas att det kommer snart!



Kom precis hem från en liten powerwalk, kikade efter en Ica-affär mamma sa skulle ligga sååååå nära lägenheten. Jomentjena! Fick leta ihjäl mig för att hitta den och jag kan säga att den verkligen inte låg i närheten. Inga bussar går det dit heller så det är mycke smidigare (och lättare) och ta sig upp till stan. Ska hoppa in i duschen nu och sedan blir de natta. Lyckades nästan somna idag igen när jag kom hem så det är nog ett tecken på att jag är ganska slutkörd. Slutar 12 imorrn så då blir de hem och slänga ihop lite mat och packa för att sedan ta bussen till Hällefors. 16,5 timme kvar till helg!

Glöm inte bort frågestunden här på bloggen! Klicka HÄR och ställ alla möjliga sorters frågor så blir Emma glad!

shoot!

Tänkte ha en frågestund här nu! Kommentera med vilken fråga som helst och jag svarar på det om några dagar beroende på hur många jag får. Kom igen nu, shooooot!







you can do anything you set to your mind

"Jobbet" med skolan hålls ju som sagt på en förskola, och idag kom en jättesöt liten pojke (som förövrigt har hängt med oss hela veckan i stället för att gå på lektionerna, det ska börjas i tid!) och gav oss en teckning han hade ritat med texten "TiLL EMA (emma), THERESE, DAVID, LENIJA (linnea) FRÅN TIM" Haha so sweet.

Dagens har iallafall spenderats hängandes över en toalett för att försöka komma ner med penseln bakom vilken inte var så värst fräscht. För det första luktade det inte godis där inne och för det andra var det sjukt trångt! Toan kan inte ha varit mer än 2kvm². 

Sitter hursomhelst och drogar hallonsaft samtidigt som jag försöker hitta på något att göra, det är den enda nackdelen som finns när man bor ensam..



onyttigheter och för stora fötter

Herregud en sån dag! Började inte så speciellt bra, humöret dalade rätt fort men som tur är klasskamraterna helsköna och piggar upp en såfort man kom till skolan. 

Efteråt tog jag bussen bort till Marieberg och gick iväg till Skopunkten för att kolla upp nya skor, dock fanns de inte längre i min storlek! Hopplöst det här med stora fötter. Har liksom 41-42 och det finns inte många tjejskor som går upp i de storlekarna. Herrskor kan jag inte heller ha eftersom de är aaaalldeles för breda. Svårt det där mmh. 

Hursomhelst höll jag på att blåsa iväg påväg dit/hem! Min lätta kropp och stormvindar går liksom inte ihop.. Dock var det benen som flög åt alla håll den här gången i varje kliv så jag höll på att ta snubbel på mig själv hela tiden. (Ibland är det nog rätt bra att ha stora fötter så man står stadigt på jorden haha)

Tog en runda på IKEA också. När jag var mindre hatade jag stället eftersom det var så boooooring med bara massa möbler och sånt shit men nu när man har eget crib är det riktigt kul att bara gå runt och drömma och inredningssaker man vill ha! Blev dock ingenting förutom en kaffe och chokladboll nomnom. Kan stolt säga att jag precis lyckades göra sjuuuuukt god mat här också! Stekt kycklingfilé kryddat med salt och IKEA-peppar (har ingen pepparburk än här hahah!), rutiga pommes och så en stor klick bea-sås. Hur nice? Sjukt nice! Jag är duktig jag.


Gammal bild, fräknig chey.

duger som kvällskäk

Hade egentligen tänkt slänga ihop en avancerad (läs: frysdisksköpt) pyttipanna som kvällsmat idag men tur har man som har en så snäll farbror som bjuder ut en på Jensens Bøfhus! Har aldrig käkat där förr och jag kan bara säga OH-MY-GOD! En stor jäkla biff med potatisskivor och whiskeysås, lätt det godaste jag ätit på extremt länge, shit....

Så nu sitter jag i soffan som en nerklubbad säl och glor på Masterchef England eller vad fan det heter, de är i england iallafall för de talar sjukt fult. Ska hoppa in i duschen och skölja av mig lite och sedan får det nog bli TV innan sängen. Har varit en väldigt lugn dag (känns som om vi i stort sett har haft raster hela dagen*) men ändå är jag extremt trött, somnade tillochmed i soffan när jag tittade på TV i väntan på Jögge.

*Efter två veckors praktik ute på firmor väntar nu två veckors "jobb" runt om i Örebro tillsammans med en del av klassen. Idag har vi inte hunnit gjort så mycket förutom att burit upp all jävla material uppför 234359835 trappor (vi är i en skola) och så har jag spacklat i tre små hål. 
Gick även till det nya IV-valet (digital mediadesign) och fick reda på att vi inte har någon lektion på tisdagmornar så imorrn blir det sovmorgon, sjukt nice! Jag älskar det här, mitt liv flyter omkring på en räkmacka.






har man ingen tvättlina får man helt enkelt improvisera lite



Är hursomhelst hemma i lägenheten nu, fick skjuts in utav en bit utav familjen Ritzman. Mycket trevligt folk det där! 
Har precis duschat och ska strax gå och lägga mig, blir att gå upp tidigt imorrn för att bege sig mot skolan där det väntas jobb, vart vet jag dock inte. Efter att jag slutat blir det ev. fika med farbror Jögge annars händer nog inget speciellt. Kul liv, godnatt! ♥

where ever you are, i'll be there

Marken igår var tusen gånger bättre än i fredags! Åkte karusell (haha shit vilken fult namn det är egentligen), talade med folk, träffade en kär vän från klassen i Örebro som av någon konstig anledning befann sig i Hällefors, agerade barnvakt och har ett sjuhelvetes skavsår på ryggen. Don't ask.
Ikväll beger jag mig till min efterlängtade kära lägenhet och ravepartajar med mig själv. Helt ensam. Skönt..

Känner mig dock som om jag haft världens brakfylla igår! - min kropp är helt förstörd! Helt död, kan inte röra mig utan att det gör ont överallt, både fysiskt och psykiskt. Någon som får ihop det? Jag har inte druckit en jävla droppe på hela helgen!

rave?

Blev en rätt tidig natt inatt eftersom lilla hellhole inte bjöd på speciellt mycket. Satt i en a-traktor i stort sett hela kvällen och snackade med folk, hörde en jävla smäll från (antagligen) Hällevi (ryktas om att nån sprängt en dynamit lr liknande i en container på parkering oooooomg) och höll på att frysa ihjäl. Nice kväll va? Att karusellerna slog ihop vid 11 gjorde inte saken bättre eftersom vi hade tänkt spara de tills senare, hoppas iaf att de har öppet en aning längre idag. Hehe nerd.

Har precis vart ner till Ica och köpt torkade äpplen som jag sitter och jagglar på nu, fett gött. Träffar kanske en saknad pojk lite senare annars blir det att vänta på Emma. Hoppas på lite mer drag ikväll annars jäääflar.

Ursäkta bildbristen här på bloggen men är hos moster nu och vill inte överbelasta deras redan överbelasta dator. Ha en kul kväll! I will try.

vad gör vi? nu kör vi!

Sista dagen utav praktiken idag och jag kan lugnt säga att det är  s j u k t   g ö t t! Nästa vecka blir det jobb med skolan men jag får iallafall vara i min kära lägenhet och slippa busshelvetet mjooo ♥ 

Hälleforsmarken är det ikväll också och även om jag drar ner spik nykter ska jag ha jävligt kul ikväll! Eller, iallafall så pass kul man kan ha i hellhole. Var i ett riktigt esse förra året och kom inte ihåg så mycket men så blir det inte ikväll, har ju fått uppdraget att se till att syrran och kusinen kommer hem i tid ikväll så haha! Är ändå inte så sugen.

Vad ska ni läsare göra ikväll? :)

sneakpeak

Kameran är hos pappa så bilden kommer ut senarrrrrrrreee. Sneakpeak så länge!



my heart is freaking out when i held ya

Helt vanlig jobbdag idag som innehållt både spackling och snickerispackling! Kul med lite omväxling sådär.
De har gått sjukt segt idag och har varit så tråkigt att jag flera gånger haft lust att lägga mig ner och dö lite någonstans men efter en halv chokladkaka och en loka för 13 spänn kändes livet lite ljusare. Nu är jag hemmaaaaa!

Har fett med lust att rita just nu och eftersom det inte går att tvinga sig själv att rita när man är på fel humör så blir det inte så ofta, så jag ska försöka hitta på något att kladda ner. Vad vet jag dock inte ännu. Några förslag? Inget svårt bara, hehe.




ph by me, Instagram



fett. jävla. grym.

Ursäkta mitt brutala rubriksval, men jag är verkligen KUNG på att övningsköra alltså! Hell yeah.



kommer dö av fetma innan veckan är slut

Det är tamejtusan livsfarligt för hälsan att ha fikarummet bredvid Lågprismagasinet! De kommer in stup i kvarten med lådvis utav utgånget godis och idag var verkligen inget undantag! 

"Hej, lämna tillbaks korgen sen än ni snälla."


mår konstigt, fattar ingenting

Har gått på lågvarv hela dagen idag och kroppen har liksom inte hängt med huvudet vilken har lett till att jag har skrapmärken överallt, sprungit in i bockar, snubblat på rötter och kvistar och så en rejäl skallebank på det. Hej du perfekta dag! Eller inte. 

Två dagar gjorda iallafall och tre återstår innan helgen. Har börjat tröttna på att stå och dra färg på en dörr och kleta på spackel på en vägg och att få massa damm i ansiktet så att det knastrar i käften. Lyckas ju alltid tröttna på upprepande saker rätt fort så detta är väl inget undantag. Börjar bli osäker på om målare verkligen är mitt framtida yrke.. Suck.

ph by me, Instagram

vart jag mig i världen vänder, står jag här med tomma händer

Fastnat stenhårt hos den här låten, faasen vad bra!


sept. 5, 2011

Precis kommit hem, äntligen! Har slipat och målat dörrar hela dagen och haft sjukt ont i ryggen och sånt skit. Ska ner och göra en stor mugg o'boy sen blire att titta igenom Idolpremiären som var igår. Var sjukt taggad på att titta igår och redan runt 5-6 satt jag och "jag får inte missa idol, jag får inte missa idol!". Men vad gjorde jag? Jag missade Idol! Därför blir det på datorn istället, funkar ju iofs lika bra. Nu får jag bara inte missa avsnittet ikväll!

Uppdatering: GO MOA LIGNELL GO! Åh jävlar fyihelvete vilken grym brud, ge mig hennes röst och look tack!





back in bussines

Tillbaka på "jobbet" igen dåra efter en rätt soft helg. Har ingen handledare här än förens framåt halv 8 - 8 så jag har inte en aning om vad jag ska göra just nu, får väl gå runt och kolla lite så att det iallafall ser ut som om jag gör något hehe! Brb, kommer hem vid halv 5 tiiiiep. Övertrött chey här.

äpplen faller inte långt från träd

Idag har jag:
Bränt mig på armen utav plattången, fått ett äpple i huvudet, somnat i en luftpuff medans de andra burit möbler och kartonger, missat att fotografera en helt underbar solnedgång, fått tröjan nerdreglad utav min kära attitydproblemskatt Alfons och det som förgyllde min dag: trampade nyss i kattskit. Hur nice? Inte alls nice! Uek..

Hur har eran dag varit?


Attitydproblemskatten, dock en lite mindre version än vad han är nu. Han har precis lärt sig att dregla. Framsteg?

the only way to explain this is...

Johnny Cash fucks Elvis

They have a baby

That baby fucks Metallica

That super baby is VOLBEAT


det är okej att känna

Ta 5 minuter och 21 sekunder utav ert liv och titta på den här videon. Den berör faktiskt, det var verkligen inte långt ifrån tårar imorrse när jag såg den.



i'm on the edge of something we call life

Sitter nermyst i piecen lite sådär halvdöd och funderar på vilken film jag ska ladda ned. Är helt slut efter en veckas jobb haha! Måste ärligt talat säga att jag verkligen inte längtar till måndag..
Idag spacklade vi. Igen. Nu på en något större yta än mitt lilla crib jag var i igår - detta var typ det rummet x100! Helt sjukt. Gick dock förvånadsvärt bra och snabbt och jag har knappt ont i handleden. Övning ger fördighet? Score!

Angående headern som för tillfället inte ens finns så kommer den såfort jag fått ordning på skiten. En liten specialheader denna gång SOM INTE VILL FUNKAAA. Bloggen som visade hur man gjorde svarar inte på varför det inte funkar så - ni får stå ut! Tror ni överlever dock :)

Next up: Ladda ner flm och powernapa. Hade!




tävling

Jag och min vanliga tur är med och tävlar hos EpicFaiil om smink från E.L.F ! Får hoppas det är lönt den här gången annars ååh!

it's the place to be

Hemma! 



Känns rätt skönt att det regnar i Nora men molnfritt här, hehe. Hursomhelst har dagen gått rätt fort, fick måla idag så de va niiice. H a t a r att spackla. Ska iaf hoppa in i duschen och så packa ihop lite kläder sen går ja fan och tar en powernap med kissen. Hade sålänge! :)



P.s. Blev Dagens Blogg hos elsis.devote.se, kul!

RSS 2.0