life is ours, we do it our way


Den där springturen igår var nog inte så lyckad ändå. Sitter och har sjukt ont i halsen och min kropp är helt död, hmpft.

För övrigt är jag hos mormor och morfar nu, sitter och plinkar på gitarren heh, försöker lära mig nothing else matters utantill fast fingrarna hindrar mig, de gör sååå oont! Skulle verkligen behöva spela mer, så nån kan ju få köpa en fin gitarr till mig? Någon? Snälla? Nehe, misstänkte väl det.

i was shakin' at the knees


Oj, att springa de där km'trarna var nog, även om det lät jobbigt innan jag kom ut, det skönaste jag gjort på flera månader. Det rensade liksom själen, fick tänka ut och inte bry sig om nånting, typ. Jävla tönt jag är, wuh.
Fast sen tryckte jag ju två kakor och en hamburgare när jag kom hem så de där grammen jag sprang bort sitter nog på plats igen.

AC/DC - Thunderstruck

i'm talking serious shit


Nu kommer nånting hända som inte har hänt på väldigt länge, jag drar ut och springer! Chao!
ph. me by me
^^

basic mattetal, typ


(2x+1)² + (x+2)² - x(5x+2) = 0
4x² - (x+2)(x-1) = 3x(x-5)
eller i stil med..
((a+b)(a-b))³
Såna här äckliga mattetal ska jag kunna till imorrn, vilket jag inte kan fullt ut, så jag kommer nog faila rätt stort på provet.
OIb988 Sfshgh74V JHGkjh  djhg fsdhgyY

score


Idag har jag:
* Ringt och ev. kirrat sommarjobb.
* Börjat rita konturer på min målning i esteten, fasen vilket jobb!
* Hickat som en galning (cissi skrattade åt mig :()
* Fått reda på ev. slutbetyg i engelskan. VG!
* Svurit åt äckligt försenade stadsbussar.
* Råskrattat åt Lisa då hon frågade om jag kunde massera hennes rygg, mitt under lektionen.

För övrigt, ja, hyponervokustiskadiafragmakontravibrationer är faktiskt ett ord, nämligen h i c k a! Nästan så man får kramp i tungan när man uttalar det. Fast det positiva är att ifall man vill verka superdupersmart kan man säga det istället för "Jag har fått hicka!", vuxenpoäng - score!








hyponervokustiskadiafragmakontravibrationer


..för 5:e gånger idag. Blir vansinnig, åh så störande!

fuck you, i'm awesome



press the button




Nu har jag fixat en egen Bloglovinikon, de som redan finns är ju så sjukt fula. Så nu kan ni ju vara schysta och trycka på den där fina knappen och sen trycka på Följ.
Så ärrä.

=)

silly bands


Glömde berätta igår att jag har fått sillybands! Ascoola, verkligen.


Okej, den lila är egentligen en struts om du vänder huvudet uppochner, men den ser roligare ut som Bigbutt.


Förövrigt så är jag sjukt trött på skolan. Redan. Efter en soft tre-lektionersdag som slutade 13:00.
AWHA u woi9 PW Ndytu89NEWR4 Noi nsg....... *psykbryt*

nöt möter nöt


Två tjejer ~15 står inne på H&M.
Tjej 1 (fingrar på ett par skinnhandskar): Ah, men alltså, vad skulle man göra med alla kor om man inte gjrode handskar av dem?

(k ä l l a)

carnival of souls


Det som jag gruvar mig över mest den här veckan är att jag har världens äckligaste matteBprov på onsdag, för övrigt är jag faktiskt rättså pigg. Ändå somnade jag inte förens framåt tolv igår och har sovit som en kratta. Vaknade mitt i natten utav att jag mådde illa som ett svin och höll på att svettas ihjäl, no questions, vet inte vad som hände heh.

Men ska dra iväg mot skolan nu, bussen går om 13 minuter (duh, om den inte kommer försent), fast slutar rätt tidigt idag, tjoho!

some good shit


Slänger in lite sköna låtar såhär innan sängdags. Top 5 på spotylistan nu!
F i v e  F i n g e r  D e a t h  P u n c h – F a r  f r o m  H o m e
B r a d  P a i s l e y;A l i s o n  K r a u s s  –  W h i s k e y  L u l l a b y  -  F e a t u r i n g  A l i s o n  K r a u s s
B o n  J o v i – B e d  O f  R o s e s
E m i n e m – B e a u t i f u l
P ! n k – F * * k i n ' P e r f e c t - E x p l i c i t V e r s i o n
♥ ♥ ♥
/törnis

fråga inte


fråga inte vad faan som har hänt med min jävla blogg, helt plötsligt har hela skiten flyttats åt vänster och om inte nån förbannat snäll jävel kan förklara hur i helvete man flyttar tillbaks rasket så bryter jag bokstavligt talat ihop och lägger ner hela jävla bloggen och anmäler blogg.se för att dom inte kan fixa sina jävla buggar SÅ ATT DET HELA JÄVLA TIDEN SKA KRÅNGLA ÅÅÅÅHHHHH HJÄLP MIG FÖRFAN.

Uppdatering. En vacker dag ska jag räkna alla svärord i det här inlägget. HEJDÅ.
Uppdatering 2. Har kollat lite, och det är bara på internet explorer som bloggen ser konstig ut så förlåt att jag lackade ur litte. ^^ För övrigt så funkar internetexplorer piss så föreslår er att ladda ner firefox eller chrome (chrome är bäst) Så om ni vill slippa bli lika förbannade som jag blev idag - byt. Det är för er egen skull...... :)

changes


Lite småändningar i bloggen igen, fixade en header och en bakgrund så nu är lilla Emma nöjd igen. Iallafall för en liten stund.
Bara ett litet problem, haha väääärldens simplaste grej men det funkar verkligen inte! Det går inte att flytta menyn en halv cm åt höger! =(

Annars? Kalaset var.. mje. Tråkigt.
♥♥♥
O z z y  O s b o u r n e – C h a n g e s


photos


ph. by me

together they are strong































Drar på barnkalas i några timmar och slänger in några bilder jag tog hos moster när jag kommer tillbaka.

 

sakna mig inte alldeles för mycket ♥

/törnis


don't let 'em say you ain't beautiful


Kalas
(?) för patric och moster lena i ghn igår, yterligare massa tårta och sånt så min mage är inte speciellt top notch idag heller. Har börjat käka järntabletter också + att jag ska mosa i mig en pizza om några minuter, vilket inte gör situationen speciellt mke bättre.

Jag mår bra, för övrigt. Eller egentligen gör jag inte alls det. Jag är trött hela tiden. Sover och sover men lyckas aldrig piggna till liv ordentligt utan vandrar runt som ett lik hela dagarna. Så vad är problemet liksom? Börjar undra ifall jag har för lågt blodvärde, dvs därför jag börjat käka järntabletter, mår litte bättre nu än vad jag gjorde i torsdags iaf.

kottplockning




Eftersom det har varit en så fruktansvärt lång och kall vinter så har vi slut på ved, och eftersom det tydligen ska bli 10-15 minusgrader igen till helgen så gick vi ut på en kottplockning idag. Dock blev det även en hel del korvgrillning också. Fick ihop massor med hinkar och plastkassar fulla mer kottar så nu lär vi inte frysa ihjäl iallafall!

Ibland är det allt bra skönt att bo i skogen.. =)

͡๏_͡๏



I will molecules you with my lasereyes if you don't remove the camera.....

saved by the roar of a broken sky


O herregud en sån da'. Jag med min långa men ack så tunna kropp har inte kunnat stå stilla en sekund utomhus pga det sjuhukt blåsiga vädret. Hade jag stått på en isfläck (som i måndags) så hade jag glidit iväg! ^^

Fick förresten vg+/mvg- på novellen jag skrev till svenskan. Förstår liksom inte det där. Kan dom bara inte sätta ett direkt betyg istället för att hålla på att krångla med plus och minus hitochdit som ändå inte kommer med på slutbetygen? När det står sådär får man oftast det som är minst, också. Hopplöst..

ph. me by emma
i tried to
walk together
but the night
was growing dark
thought you
were beside me
but i reached
and you were gone

wipe it out


Gomorron alla mogonpigga och morgontrötta.
Själv sitter jag, halvdöd, och väntar på att klockan ska masa sig framåt så jag kan dra till bussen. Har sovit som en stock inatt och gick och la mig tio igår men är ändå hur trött som helst, en ledig dag eller en lång helg skulle sitta fint. NU.

the final countdown








































































Fin den blev va? Valde att göra denna som en stor målning inför det stora slutprojektet i esteten i skolan. Kommer bli tufft men fan va fin den kommer bli när den är klar!

Shit vilket väder det har varit idag alltså! Jag och brudarna satt ute i solen och chillade så länge att vi kom försent till engelskan. Skippade lunchen också eftersom det va 364565 m kö (så gott kan väl inte korvståganoff vara?) så det blev en kycklingcurrymacka i innova. Lyckades även trycka i mig 6 kiwisar på 45 minuter nyss så min mage är inte helt top notch. 

[Five Finger Death Punch – Far from Home ♥]

joy


Tjenare folket! Idag blev det kalasfirande för mig igen, en bit utav törnkvist-släkten kom och det bjöds på kaffe, tårta och massa annat skit så nu känner jag mig verkligen f e t. Fick dock ännu mera pengar och en Bigbag Riesen-påse. Uppskattas. Börjar verkligen vänja mig vid det här nu, synd att det bara är 357 dagar kvar tills jag blir arton wahahaa wiowiowio!

Förresten! Farbror jögges nya tfn är beställd så denna/nästa vecka köper jag hans iphone 3g, awesome!
Förresten2! på fredag åker jag och piercar läppen, awesome2!


Nu? Litte kvällsfika, packa ner onepiecen och sen sova. Imorrn efter skolan drar jag till mamma och sover där över natten så att jag får 1,5 timmes sovmorgon på onsdag. Mmmmmmhhhhhh.........

watah


CANON PowerShot SX120 is


ett problem ur flera olika vinklar


Buss, Norrköping.

Tjej 1 ~15: Men alltså har du sett såna där bananfodral?
Tjej 2 ~15: Ja.
Tjej 1: Jag fattar inte, det kan ju inte funka. Alla bananer är ju olika böjda?
Tjej 2: Men jag lovar, alla bananer får plats. Jag har ett sånt.
TJej 1: Men en del bananer är ju böjda åt andra hållet?
(källa)

supermåne


De flesta utav er såg väl den s.k supermånen igår kväll? Den inträffar var 19:e år och forskare tror att supermånen har koppling till extrema tidvatten, stormar och jordbävningar.

Enligt domedagsprofeterna har den extrema supermånen orsakat:
2011: En jordbävning utanför Japan orsakar att minst 10 000 japaner dör och att ett kärnkraftverk exploderar.
1992: Orkanen Andrew slår till och över 200 000 människor blir hemlösa i amerikanska delstaten Florida.
1974: En cyklon ödelägger byn Darwin i Australien. 71 människor omkommer.
1955: Vulkanen Cotacatchti i Ecuador får ett stort utbrott.
(källa)

Sjukt mäktigt men ändå läskigt på något sätt, cool va den iallafall!

sonu fricsson


Jag har en specialtillverkad mobil, nämligen från Sonu Fricsson himself.
Aviga, aviga? Jag vet att ni är det.
bilden är ej redigerad, endast avmättad

even when you smile


Finslipar avslutningen av kvällen med en stor kopp varm apelsinsaft. Emma har nästan precis åkt hem och vi har haft superkul! Kollat på tv åh suttit framför datorn och allt sånt där kul som tonåringar brukar göra. Okej, de 7 timmarna gick inte åt till bara det. Vi gick ut och fotade och så har vi käkat pizza (!!) och suttit ute på altanen i det underbara vädret och druckit kaffe/oboy.
OBS! Bilden är endast färgförstärkt och avmättad!
/törnis osvosv

chill'it


Såja, nu funkar internet här på kullen igen! Har suttit och degat i soffan hela morgonen framför massa olika dåliga program, just nu äre camprock2 på disneychannel. Måste ärligt talat säga att jag aldrig sett hela den filmen hehe.

Förövrigt så kommer Emma hit i em! Fett najs, va sjuuuukt länge sen man lekte med henne. 
Blah, vet inte riktigt vad jag ska skriva mer, återkommer ikv!

onepiece


AAAAAH ÄNTLIGEN!!
Såå, efter nästan en månads väntande och massa krångel hitochdit så har våra onepiece äntligen kommit. Kär är jag!
Nu ska jag mysa ner mig i soffan med syster + chips, morötter, dipp och apelsinjuice och glo på terminator 3, 23:10 blir det nitro circus också, najs kväll!

kaoz

Btw så är de snökaoz ute så mitt hår kommer bli sjukt lockigt innan jag ens kommit innanför skolgårn, BAH!


tänkte bara säga


..att bloggen kommer ligga väldigt lågt under ett antal dagar framöver eftersom jag ska till pappa idag efter skolan, och där har vi fortfarande inget internet. Håll ut!
/törnis

tävling


Jag är med och tävlar om ett Iphone-skal hos EPICFAIIL.SE från MONKEYGADGETS.SE, jag skulle vilja ha DETTA skal! :)

fell in love with an alien


Idag på idrotten fick vi hångla med MiniAnne, hon kunde det där alltså! På bussen hem kom det in en gubbe med en stor, fet, blöt, äcklig hund som satt och drgelade och luktade skit. Najs, vekligen!

Inne på krämarn där allt konstigt folk samlas stod en kille med piercingar i hela ansiktet också, och då menar jag verkligen HELA ansiktet! Hah...


MiniAnne! Snygg, ain't ?

slarvmaja


Den här dagen har varit helt värdelös och allmänt jobbig.
Fick reda på matteprovet vi skrev i onsdags  förra veckan och såg ett antal slarvfel som kunde ha varit 6poäng. Mitt G kunde ha varit ett VG!

På karaktären så spacklade vi och det måste ha varit det jobbigaste, kletigaste och förjävligaste jag nånsin har gjort i hela mitt liv.
Tappade humöret och fattningen om mig själv där vid matteprovsgrejen så mina krafter var putsväck inför eftermiddagen. Noll kontroll.

Kan iallafall glädja mig med att jag inte behöver plugga på nånting idag. Inte imorrn eller på fredag heller för den delen. Fett majs. Najs mena jag.

kan dee


kandeeshop.se
Linne PF AA vit
Tee World die vit
OZ Tee Fuck off LÄ
OZ Tee OH Vit LÄ

Känner att jag verkligen skulle behöva vinna 1000000 på lotto eller ngt. Eller så kan nån rik, snygg gräddhyllekille komma och fria till mig och sen kan jag döda honom och skylla på att han tog självmord så jag ärver alla pengar.
Finfint.

it's time to give up


Wah, det har bara gått en fucking dag på den här veckan och det är lite surt att det bara är tisdag vilket betyder att det fortfarande är 4 långa skoldagar och 3 tidiga mornar kvar innan jag får ta helg. Skjut mig, jag orkar inte det här längre.. :(

dude, i want this!



what comes around goes around



fråga int vad som hände me bilden, jag har bara tydligen blivit gråhårig.


Den kreativa sidan, genisidan (den är liten) och sen glupska sidan utav hjärnan har just nu krig innanför pannbenet om vem som ska vinna. Blir det målning, pluggning eller godisätning?

Speakern talar: Ooouuch, där föll genisidan och ligger helt orörd på marken! Kommer han att resa sig upp? Spännande sekunder, domaren springar fram och slår tre gånger i marken. 1.. 2.. 3 PANG. Nej han klarade sig inte. Vilken otur. 
Men vad skådar mitt öga?! Kreativasidan och glupsksidan springer fram och sparkar på genisidan, gängspö, gängspö!

Okej, det blev godis. Skumtomtelådan är en sann vän ♥ 

Förövrigt så har jag orange färg i håret. Ifall ni undrade.

war is for amateurs


"If you have peace on mind, when you meet with problems and difficulties they won't disturb your inner peace. You will be able to employ your human intelligence more effectively. But, if your mental state is disturbed, full of emotions, it is very dufficult to cope with problems, because the mind that is full of emotion is... blased, unable to see reality.
So whatever you do will be inrealistic and naturally fail."

PS. STORT TACK TILL ALLA GRATULATIONER IDAG, DET VÄRMER!! :)

dagens new in



120st skummiga skumtomtar!!!!


lvl: 17!


Najs alltså
,
vaknade till mammas och syrrans ljuva sångröster i "jag må hon leeeeeeva osvosv", fick frukost på sängen och ytterligare en massa pengar och en hel låda med skumtomtar!

Skulle inte vara så svårt att börja vänja sig för sånt här, imorrn vill jag ha två skinkmackor och o´boy klockan 5, tack :)






Idag kommer Emelie och Amelie och leker med syrran och mig. Sjuhuukt länge sen man träffa dom så det ska bli kul, tuff tuff så länge! ♥

mars 12, 2011


Igår tog jag ledigt från skolan, kändes behövligt eftersom jag vandrade runt som en zombie hela dagen, hade ont överallt och var allmänt snurrig.
Idag vaknade jag sjukt tidigt av att jag grät och hade ett svagt minne om en hemsk mardröm, dock hade jag glömt bort den när jag skulle berätta det för pappa. Minns bara att någon dog, äntagligen någon närstående eftersom jag grät.
Fixade iordning mig iallafall och vid tolv drog vi iväg till Grythyttan där det var dop för lilla Alice. Åkte med mormor och morfar hem till mamma på em också där hela bengtsson-släkten gratulerade mig och morfar efter som jag fyller år imorrn, 17 bast vafan! (morfar fyller 64 på tisdag)

Sååå, nu ska jag gå och käka ytterligare en bit utav riscrisptårtan, sen får de bli chill som tusan, kanske ladda ner nån film eller nå.
Aja, poooooooss och jäflar om ni inte grattar mig imorrn! :))




because i could give everything


HAH, jag fick tag på en dator!!!!!!

Idag har jag varit i Romme Alpint och kört skiten ur alla småungar. Eller, man kanske inte är så skillad om man ramlar på plan mark. Stillastående. Fast det skyller vi faktiskt på Rasmus som buttade mig.
Jaja, förutom alla söta uppsminkade fjortizar med tajta termobyxor och halvt förkortade rosa jackor och det ruttna vädret så var det förbannat roligt. Tack till Julia, Cissi, Lisa, Stina, Malin, Therese och Frida för en awesome dag! :) (rasmus på ett hörn och som vi åkte med i slutet)

Nu sitter jag, proppmätt efter en kyckling med mangochutney-middag, hos ann-marie och kollar på galet folk som inte borde sitta bakom ratten i en bil. Ja, ni gissade rätt - Sveriges värsta bilförare. HAH, vilka loosers!

to look up at the sky doesn't always mean that you're talking to god


Okej, det här gör mig näst intill galen, men vi har fortfarande inget internet hemma. Så ni får nöja er med lite snabba inlägg på nån långrast i skolan eller när jag snor en dator från någon annan. (är hos lillejonas nu)

Iallafall, igår åt jag min första köppizza på 5 år och såg även foppatoffelmannen (en väldigt konstig filur som smyger runt i hfs) för färsta gången i mitt liv. Resten utav hfs har pratat om att de sett honom 24/7 typ men jag har då tamejfan aldrig sett gubben. Hm, kanske lite tur ändå..

I skolan går det som vanligt iallafall. Tungt. Hade första matte B provet idag och det gick nog faktiskt rätt skapligt! Hoppas jag iallafall.
Meeeen nu ska syrran ha datorn och jag ska va lite social med resten utav Molander-familjen. Återkommer med mer uppdatering så fort jag kan, håll ut!!

Ps. Imorrn är det frilufsdag så kl. 05:15 skjutsar pappa in mig till Örebro så att jag hinner med bussen till ROMME ALPINT med brudarna och de 36 andra från tullängen. Nice alltså!

. . .


Jag står i duschen och hör plötsligt syrran (Ida Törnkvist) som bankar på dörren och har panik för att hon måste in i badrummet och ska hämta nånting, så jag skyndar mig fort som fan och öppnar sedan dörren, då jag fick reda på att hon bara skulle hämta vattenglaset eftersom hon va törstig....

HON ÄR TILL SALU, GRATIS!!

colourless, shapeless winter


Shitohmyfuckinggod vilket väder det har varit idag!
Passade på att dra ut med kameran och så har jag pluggat matte, druckit kaffe och ätit godis och tittat på skidor.
Resten av dagen blir nog likadan, förutom att dra ut med kameran, äta godis för de är slut och titta på skidor för de orkar jag inte, blev alldeles för utmattad utav att vara så exhalterad då de där fyra gubbarna spurtade in i mål. 

När ni ändå är här kan ni ju trycka på "kommentera" nere i hörnet och ge mig lite feedback. Ifall ni vill alltså. Det vore isf snällt och så skulle jag bli väldigt glad. Annars kanske min så fina dag förstörs och det vore inte så roligt. Så, scrolla ner nu. Hupp hupp!
Känns ingen press bara.













duttig pöjk


Idag pallrade jag mig upp kl. 8 för att åka skidor ska ni veta! Dock bara 3,6 mil, får se om jag orkar hoppa på't senare igen. Försökte ta en powernap nånstans där efter morgonkaffet också men så blev det inte heller. 

På tal om duttig pöjk, vet ni vem som ska plugga matte idag va va va? Jag, jag!



Och "duttig pöjk" sa jag när jag va liten eftersom de sa så till hunden när han va duktig. Jag är ju tjej, ifall ni inte visste det liksom :)


life isn't always perfect


åååååååhhhhhhhhhhh, nu har mina högtalare packa ihop och för att inte slå sönder dom och allt i närheten går jag och lägger mig. DÖ.

outfit of the day


myskläder från topp till tå.


igga klockan mmmh..

det här är ju inte sant


Det vanliga helgfenomenet:
Ååååh imorrn ska jag gå upp sådär superdupertidigt och vara jätteeffektiv! Tss, not. gonna. happen.

07: Usch va tidigt.
08: Äsch det är ju helg, sover lite till.
09: Nog allt är det varmt och skönt här under täcket..
10: Vilken huvudvärk jag fick. Har nog sovit för länge. Tar och sover bort huvudvärken.
11: Är klockan redan 11? Nu är ju dagen redan förbi. Lika bra att sova vidare. 

Oavsett om jag förmodligen är pigg vid 08 så totalvägrar kroppen att gå upp vid den tiden. Jag missar ju en sovmorgon liksom!
MEN! Här sitter jag! Klarvaken och kan efter en halvtimmes snurrande i sängen inte somna om. BAH!

Ps. Någon söt liten person (läs: min syster) har spillt cola eller liknande i tangetbordet så nu funkar knappt Tab-knappen. Tack, verkligen!


/nyvaken törnis

5 sanningar om mig själv


Jag har en hatkärlek till örebros stadsbussar

Okej, de kommer nästan alltid försent, men fan vad bekvämt att slippa gå de där 1,2 km'trarna till skolan på morgonen ♥ 

Jag kan inte vissla
Har aldrig kunnat och kommer antagligen inte lära mig de heller, har liksom inget tålamod till att försöka lära mig

Jag är sjuuuukt lat
Okar inte städa mitt rum, ber min syster att hämta saker till mig, sanning #1 blablabla, just därför kallas jag ofta för "jävla bortskämda unge" utav vissa kompisar, tack för den!

Har en jävla förmåga att tappa bort saker
Dock så pinsamt att jag oftast brukar ha det jag letar efter i handen

Jag har med mig plattång till skolan varje dag
Liksom ifall det skulle bli lockigt (mitt hår blir inte lockigtlockigt, utan när det får för sig att inte vara rakt längre ser det bara slitet och fult ut) så kan jag platta håret i skolan, sjukt smidigt!
Mitt hår älskar mig, verkligen.

my valentine


Efter en kycklingrulle och kaffe på det får resten utav kvällen bjuda på chips, cola cola (♥) och min awesome plastbrorsas låt, som har blivit min nya drog. Helt underbar, kan verkligen inte sluta lyssna!


som björnarna i skogen


Har nästan precis kommit hem från skolan, fick skjuts hem av bumbi så slapp åka buss! (!!!!!!)
Innan han hämtade mig följde jag med lisa upp på stan, gick och kollade i lite affärer och sen satt vi utanför ett fik i 50 minuter och snackade haha. 

Nu ska jag gå och ta en välbehövlig powernap, är så trött att jag somnar med huvudet på tangentbordet snart. Funderar dock på att gå i dvala under helgen, väck mig på måndag morgon klockan 5 tack :)


gammal biiiiiild..

privacy fifteen


Idag fick jag hem en 5cm tjock dom sedan rättegången i höstas. Rätt kul att läsa, även om man blev lite skakis vid vissa meningar. 3,5 års fängelse iaf för dig din jävel. SUCK. ON. THAT.



@ facebook


Hahahahah, precis!

chinadragon&chinese, daybyday-drawing








Och så struntar vi i att blixten från kameran förstör bilderna, drar upp smilgroparna, utbrister "woooooow!" och kommenterar.. tack på förhand :)

Det är tillåtet att bli kär i sin egen teckning va?

so much love running through my heart




Snabb bild på en gammal teckning jag hittade i min mapp.
Återkommer med lite mer serious update snart igen hoppas jag, det händer inte mycket för tillfället.... 



så jävla vackert



RSS 2.0