baby om det ändå va så enkelt

Fin kväll med tacos och efterrätter hos låtsaspappas föräldrar, hem och få ett svar på ett meddelande med en avslutning på fyra bokstäver som verkligen fick hjärtat att slå ett dubbelslag, jagglar granatäppelkärnor, lyssnar på fin musik och har gitarren i knäet. Dessutom är jag hemma hos mamma och slipper sitta ensam i lägenheten. Nice eller hur? Fler såna här kvällar tack!




sony

Åh, jag är kär! Har snott morfars kamera och knäppt lite bilder hehe. Ska snart dra ut i kylan och fota mer! Asnice. Ska hoppa i badet sen också sen tänkte jag fakiskt gå och lägga mig en stund. Är sjukligt trött.
Klippte mig ju idag också, ansade lejonmanen litte haha! Torrt och slitet så de va skönt med lite frisörvård.

Här är två bilder iallafall! Äääääälskar motljus, så jäkla fint ♥


ph by me, sony a33, 3.5-5.6/18-55mm (morfars)

weeh

Gomorron buddies! Sitter här på min kompensationslediga dag och har precis gått upp..... Fett jobbigt. Ska iallafall ner till hfs för att klippa mig. Sedan kommer nog dagen spenderas i piecen hos mormor och morfar med gitarren i knäet. Hörs då!

ett foto i timmen


07:00. Klockan har precis ringt, jag har hunnit fixat håret och sminkat mig lite snabbt och håller på att fixa gröt och oboy till frukost!


08:00-12:00. Målar för fullt! Har även hunnit med att tvätta ur alla penslar också och fick även färg på civiljackan. 


13.00. Buss påväg hem. Går dock av några hållplatser tidigare för att springa in på HEMMAKVÄLL och köpa lite godis. Hoppar sedan på nästa buss hem.


14:00-17:00. Told ya! Liggläge i sängen framför en rad olika skitprogram. Lyckades slockna någonstans däremellan också.


18:00. Har vaknat och masat mig upp ur sängen och begett mig mot ArtShop för att köpa ett A3-papper. Fick det dock eftersom jag inte hade kontanter på mig och det kostade typ 1 krona.


19:00. Moster, kusin och syster har anlänt till Örebro och vi sitter på Jensens Bøfhus i väntan på käk! För att inte bryta traditionerna har jag beställt en whiskeybiff. Ljuvligt.


20:00. Åh! Precis käkat upp whiskeybiffen + kusinens halva, delat en chokladmousse med syrran och tagit en kaffe. Precis lagom mätt. Skön känsla.


21:00. Bioreklam....... Sämsta skit som någonsin uppfunnits. 


21:00. REAL STEEL! Sjukt grym film, bästa jag sett på länge. Och jävlarinamma om ni inte läser det här inlägget för de va faktiskt rätt pinsamt att sitta och diskret ta kort på filmduken. Jag lovar.

23:00. Fortfarande bio. Fortfarande sjukt grym film. Fortfarande pinsamt att fotografera filmduken.


00:00. Snart sängdags! Ser lite smått full-i-fan ut haha.

EFIT

Hade tänkt att göra som coola Kan Dee och kör Ett Foto I Timmen imorrn! Alltså att jag fotograferar exakt vad jag gör varje heltimme. Bilderna publiceras sedan någongång under lördagen. Kika in då vettja!

fint

Ligger i fosterställning i sängen, tittar på matresan, lyssnar på takidas you learn (magiskt, fan vilken underbar låt, får gåshud), precis käkat havregrynsgröt med mjölk och lingonsylt, känner tröttheten komma smygande även om jag slocknade mellan halv 3 och 5, fyndat ett linne för 35:- på new yorker för att ha något svalare att måla i. Toppenkväll. Även om det är ensamt och att jag har lite hemlängtan så känns det bra. Så bra.



dumt test

1. Ta din skostorlek.
2. Nu multiplicera med 5.
3. Lägg nu till 50.
4. Nu multiplicera med 20.
5. Lägg nu till 1011.
6. Nu subtrahera med året du föddes.

Numret du får ska vara din skostorlek då din ålder.

Är det bara jag (okej, min mobil) som inte kan räkna eller är jag helt enkelt helt dum i huvudet som inte får fram svaret? För jag antar att -728 eller 222 inte riktigt är min storlek just nu. Eller ska man ens kunna få fram svaret? Haha, sinnessjukt.

3 tvångstankar

Äter aldrig stora bitar. En köttbulle måste delas i två.

Maten jag äter måste alltid gå jämnt upp. Tex en gaffel makaroner och en köttbulle. Blir det en köttbulle över kan jag inte äta den.

Kniper åt med tårna en gång vid varje plogpinne/skylt vid vägkanten. Haha, detta är helt sjukt egentligen och jag fattar egentligen inte varför jag gör det. Har iallafall gjort't sedan jag var liten. Även om jag verkligen anstränger mig för att sluta så börjar jag igen utan att jag märker det! Helt sinnessjukt. Jobbigt är det också.

KUL INFORMATION VA!? Måste ju bjuda på någonting nu när jag ändå gör samma sak varje dag.

grisbergska och mcshit

Återigen en nästintill sömnlös natt inatt.. Fattar inte riktigt, har inte sovit bra på snart två veckor och jag drömmer så konstiga drömmar hela tiden att jag är alldeles förvirrad när jag vaknar. Vet inte vad som är sant eller inte och det ger mig en så konstig känsla. Jag vill bara sova..

Kändes tungt att pallra sig upp 04:50 imorrse också bara för att man är lite väl hemkär och inte tog bussen in igår. Fick skjuts till lägenheten utav bumbi (grannen) och jag var här 20 minuter innan jag egentligen skulle ha gått upp så de kändes rätt ovärt att gå och lägga sig. Skyndade mig dock extra snabbt att fixa iordning mig så att jag iallafall kunde gå och halvsova 45 minuter. Skitnice om man kunde somna bara. Argh..

Iallafall började "praktiken" på risbergska idag då. Två milslånga korridorer ska väggmålas och det är sååå boooooring. Usch. Massa dumt folk som glor och kollar snett på oss också, herregud..

Har förövrigt precis kommit till lägenheten efter en tripp till stadium för att köpa skridskor tills yrran, passade även på att köpa ett par till mig också eftersom jag för en gångs skull hittade ett par!! Så byebye morfars gamla störda skridskor.. Finally.
Tog även käk på McShit och de va göööörgött alltså. Åh. Ger aldrig upp bigmac + cheeseburgare ♥♥♥ 

Hursomhelst ska jag (försöka?) sova nu, är så trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen men de har jag ju varit i två veckors tid nu så.. Mycket text här va och inte alls intressant. Lite förhoppnignsvis iallafall! Thnxbye :)

keep it up!

Åh, blir så glad när jag ser att jag har så många läsare även om jag inte ens har bloggat någonting! Måste dock vara tråkigt för er, ska bättra mig, lovar.
Påtal om det, fick en kommentar idag om att jag skulle göra fler Gimp-skolor. Är det något speciellt ni skulle vilja lära er? :D

logga

Herregud! Har ju totalt glömt bort att visa hur loggan jag gjorde i motorstadions klubbhus såg ut när den blev klar! Shame on me alltså. Sjukt värt inlägg iallafall, säger vi.

Next up: klubba ner i min extremt efterlängtade säng och ligga i koma tills jag vaknar, förhoppningsvis runt 1-2 imorrn. HÄJ!




breaking dawn

Efter en finfin kväll med amanda med käk på la baguette och breaking dawn på bio sitter jag här i lägenheten och chillar galet. Är fruktansvärt trött så jag ska nog gå och lägga mig på en gång haha. Imorrn slutar jag tooooooolvvvvv sen blir att åka hem till mami ♥. Saknar allt som har med hem att göra just nu haha. Känslig chey. All for me! Ha't.


Nya tröjan btw. Älskan tees med tryck om ni inte redan fattat det!! :))

ang väskan

Fick en kommentar från min kära vän felicia och hon tyckte väskan såg ut som en billig marken-väska haha! Nu i efterhand när jag tittar på bilden så ser det faktiskt ut som det eftersom jag redigerade den som jag gjorde... Men den kostade faktiskt 1295:- och är förbannat snygg i verkligheten :)

Next up: hoppa in i duschen för att sedan bege sig mot la baguette för att möta upp amanda, käka där och sedan breaking dawn på bio! Feting nice. Ha en göööörgo dag my friends!

länkilänki

De som gissade rätt på vad jag köpte igår! Duttiga kickor.

http://iidaau.blogg.se/
http://secretfantasy.blogg.se/



FÖRRESTEN! Vet ni vad jag gjorde imorrse?
Hade lyckats sätta klockan på 5:15 istället för 6:15 och jag hann både fixa håret och käka frukost innan jag fattade haha! Så det var bara att gå och lägga sig igen, upp 7, dra på sig kläder och sticka till bussen. Smartass alltså..

pillipilli

Detta är då var jag har sysslat med idag. Eftersom vi är på motorstadion och håller på att måla upp deras nya klubbhus fick jag uppdraget att måla dit motorklubbens logga på väggen, stooort! Tyfft. Skitkul är det! Älskar att sitta och pilla med sånt här haha. Lätt roligaste med att vara målare.



kult

1. Hur gammal är du om fem år? 22,5!!

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? en fjärdedel utav min klass

3. Hur lång är du? 1.78!

4. Vilken är den senaste filmen du sett? medan du sov

5. Vem ringde du senast? pappa

6. Vem ringde dig senast? mamma

7. Hur löd det senaste sms:et du fick? "jo dä ä bra :p sj då? ja sitter å har samhällskunskap "/ inte kul :p ska nog dra in till karstad å köpa godis å ta ut pengar;)"

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? beror på vem de är
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? skilda

10. När såg du senast din mamma? söndags


 

11. Vilken ögonfärg har du? grå/blå

12. När vaknade du i dag? 08:15

13. Vilken är din favoritjulsång? alla! mysigt.

14. Vilken är din favoritplats? i en fjällstuga ett stenkast från slalombacken, lr sommarstugan

15. Vilken plats föredrar du minst? skolan, bussar

16. Var tror du att du befinner dig om tio år? har inte en aning

17. Vad skrämde dig om natten som barn? björnar!

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? simpsons hehe..

19. Hur stor är din säng? 90 i lägenheten, 120 hos pappa, dubbelsäng hos mamma

20. Har du stationär eller bärbar dator? bärbar, förutom hos mamma


 

21. Sover du med eller utan kläder på dig? only troosor, om det inte är kallt.

22. Hur många kuddar har du i sängen? två

23. Hur många landskap har du bott i? ett

24. Vilka städer har du bott i? hellhole + örephru i några månader

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? beror på

26. Är du social? ibland, beror på :)

27. Vilken är din favoritglass? BJ och grythytteglass

28. Vilken är din favoritefterrätt? kakor!

29. Tycker du om kinamat? yes! fast thai är goare

30. Tycker du om kaffe? ohja! älskar kaffe.


 

31. Vad dricker du till frukost? oboy

32. Sover du på någon särskild sida? antingen höger eller vänster!

33. Kan du spela poker? nix

34. Tycker du om att mysa/kela? jaa

35. Är du en beroendemänniska? typ godis? kaffe?

36. Känner du någon med samma födelsedag som din? nix

37. Vill du ha barn? ja

38. Kan du några andra språk än svenska? engelska, lite tyska, några ord på spanska och några finfina svärord på finska

39. Har du någonsin åkt ambulans? nix

40. Föredrar du havet eller en bassäng? bassäng


 

41. Vad spenderar du helst pengar på? kläder, småsaker haha, mat

42. Äger du dyrbara smycken? nix

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv? top model hehe, idol, simpsons osvosv

44. Kan du rulla med tungan? haha nej......

45. Vem är den roligaste människan du känner? finns många!

46. Sover du med gosedjur? nej

47. Vad har du för ringsignal? iphones gitarr-riff

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? ja

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött? tavla

50. Flirtar du mycket? nee


 

51. Kan du byta olja på bilen? haha nej..

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång? nej

53. Vilken var den senaste boken du läste? mötley crüe - the dirt

54. Läser du någon dagstidning? bläddrar igenom NA bergslagen nån gång ibland

55. Prenumererar du på någon veckotidning? jao

56. Dansar du i bilen? huh?

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? rockklassiker!!

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? vad som skulle handlas

59. När var du i kyrkan senast? jullovs-avslutningen förra året typ haha.

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet? håkan!

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält? 4 dagar, heeeeeeelags!


©, ph by me

nytt

Gissa vad jag har köpt idag? Eftersom ett stipendie trillade in på kontot häromdagen gick jag och köpte den där grejen jag länge suktat efter. De som läst min blogg ett tag vet nog säkert, eller har iallafall en liten aning. De som gissar rätt får en länkning!



smakorgasm

Lagade nyss mat som var i klass med Jensens alltså. Herrejävlar vad gött det var!! Stekt kotlett med ugnsstekta potatisskivor och whiskeysås. Alltså jag satt och himlade med ögonen från första till sista tuggan alltså. Har aldrig ätit nå liknande, ååh....... Fan vad grym jag är.

buggskit

Sitter och har mediadesign och fått nytt projekt. Ska göra nå jävla 3D-grejs och ingen fattar ett skit och illustratorn buggar bara hela tiden så att man får börja om från början. Har huvudvärk och är svintrött så att jag snart somnar. Det här går fan inte länge. Det bästa med det här är att vi nog kommer att få sitta här tills vi blir klara, vilket blir halv 6. Orkar inte............

UPDATE:
Jag: Så, nu har jag gjort det här, ska jag skriva ut det eller?
Lärarn: Alltså nej spara det bara, jag kommer ändå bara bocka av dig.

Är det jag som har flax eller? Omtyckt utav lärarn? Eller är det bara så enkelt att jag är bäst?


new in

Heldag i örebro idag med mamma, syster och peter. Käk på Chili&Wok (äggnudlarna och currykycklingen slår faktisk jensen!) och lite småshopping. Blev en tee från carlings och ny foundation och nu sitter ligger jag i lägenheten och är fullkomligt d ö d. Fattar inte hur jag har blivit så här trött haha. Känns även lite konstigt att va i lägenheten igen eftersom man inte har varit här på rätt länge. Det ska även bli såå kul att laga sin egen mat och diska ihjäl sig. Men jag överlever nog!
Nu blir det dusch och sen ska jag sova. Upp tidigt imorrn för att bege sig till jobb med skolan. Nice? Not. Ge mig lov igen tack..

Lite nytt här i mitt crib! PlattTV och barbord, kanon!


Nya tröjan, från carlings 299:-


alltså snälla ..

Ni anar inte hur störd jag blir på såna här kommentarer jag får flera gånger i veckan. Varför kan man inte bara göra sin egen lilla blogg bättre så att fler själva väljer att följa den än att fuska dig fram? Visst, jag önskar jag hade fler följare än vad jag har men för det ber jag inte random personer att tvångsfölja mig. Kom igen..



sydamerikansk afton

Firmafesten igår kväll var underbart kul med alla dessa galna människor! Blev tacos på papptallrik sittandes på höbalar och flera timmars snack och skratt. Härligare människor finns inte alltså och alla har olika personligheter som gör allt så jäkla bra. Det är fan här jag vill va. Jag vill inte åka tillbaka i skolan och inse att jag inte får träffa dem förens efter jullovet. Det är mer än två månader tills det ju! Panik.

Icke barnvänlig, lite mer detaljerad version:
Längst med hela långsidan utav lagerutrymmet vi befann oss i stod en bar uppställd med en galen mexikan med fulaste mustaschen någonsin som bartender, det fanns en mekaniskt tjur med handtag som såg ut som något helt annat än ett vanliga handtag och jag och alla andra skrattade så vi grät när gubbarna satt där och frenetiskt kramphöll det där jävla handtaget och gjorde knipövningar med knäna mot tjurens sidor. Istället för bord och stolar var det höbalar att sitta på och som bord drog vi dit en kartong avsedd för sopor, inte världens mest fräschaste bord, men det funkade kanon! Det var även lättklädda brudar på scenen som att gubbar var och dreglade över. 

Så, jag säger bara TACK alla människor från Merbygg för en KANONKVÄLL hos Optimera i Karlstad!
TYVÄRR lägger jag inte ut några bilder därifrån för säkerhets skull, vet inte riktigt om det är så speciellt bra att lägga ut sånt, haha ;)

11-11-11

Sista dagen på merbygg idag dåra och måste ärligt talat säga att det känns förjävligt. Trivs så underbart bra där att det huggar i bröstet på mig att inte kunna träffa alla människor och lilla Puff förens efter jullovet. Dock kommer en sista chans ikväll då det blir firmafest, kommer bli så himla kul!

Så sista dagen har spenderats största delen i ICAs lunchrum och gjorde färdigt där. Sjukt bra blev det! Som tack fick vi en smörgåstårta och det var en aning bättre än matlådan bestående av falukorv och makaroner jag hade med mig haha!

Nu ska jag iallafall gå ner till mormor, dricka kaffe och käka lite och sen göra sig iordning för ikväll, hörs senare! Pooss.

objektiv

Har ni sett nå coolare att pryda sin mobil med? Perfekt för mig som tar kort på vad som helst när som helst och eftersom vanliga mobilkameran suger och ger rätt tråkiga bilder måste jag verkligen ha en sån här! (okej, jag vill både ha fisheye- och vidvinkelobjektivet) 199:- från Coolstuff.se! Direktlänk HÄR.

fisheye mobil
fisheye mobil
Bilder tagna från hemsidan.

hundraarton etthundra, svar på allt!


sjutusen



Ser ni? SER NI!? Screw jävla adolf lindgren, 3500 imorrn och 3500 nästa termin från per eriksson är fan så mycke bättre! Åååh kan fan inte bli mycke gladare för tillfället.

direkt från huvudet

Jag har alltid varit en extremt lat person och vill helst bara ligga i en soffa framför TVn eller en film istället för att gå ut och springa eller gå men ändå är jag livrädd för att gå upp i vikt mer än vad jag väger nu (55-58) men hursomhelst ska jag gå ut och gå nu i månskenet med pappa och ge min kroopp&själ&huvud lite friskt luft som för stunden får mig att tro att jag har världens snyggaste vältränaste (?) kropp. Apråpå det ligger Alfons och snarkar i vedkorgen och när han inte gör det sitter han mitt på köksgolvet och leker snubbelfälla eller skriker efter mat och apråpå det har jag skurit mig i pekfingertoppen när jag skulle byta blad i brytbladskniven så jag sprang runt på ICA's lager på jakt efter någon ur personalen som kunde ge mig ett stort plåster och lite papper. Apråpå det har jag kladdat med grått tråkigt spackel och printscreenat min iphoneskärm just det klockslaget 07:19 då jag för gott slutade bita på naglarna och apråpå det har jag fortfarande sjukt ont i pekfingertoppen så jag skriver bara på tangenterna med 9 fingrar istället för 10. Klockan 9 har jag även bestämt mig för att ligga i sängen och klockan 10 ska jag ha somnat. Ibland är det rätt skönt att leka pensionär!

turning days

Ugh, klockan har återigen dragit iväg med stormsteg eftersom jörgen och evelina kom in så pass sent och efter en kopp kaffe (maybe not so clever, duh..) ligger jag i sängen och försöker sova. Hoppas för allt i världen att jag inte lyckas vända om dygnen igen med att inte kunna somna förens sjukt sent eftersom jag kommit in i det här med att leka pensionär och gå och lägga mig kl 9 och gå upp halv 6. Ändå är jag så himla smart att jag verkligen, och då menar jag verkligen, vänder på dygnen på helgerna men det är liksom ändå inte samma sak, för på måndagen sen går jag upp tidigt och går sedan och lägger mig ännu tidigare.
Värdelöst snack igen och nu måste jag verkligen sova. Kommer vara död imorrn, thnx bye.


like it will never ends

Om man bortser från att det har varit svinkallt så har vädret verkligen varit toppen idag. Och det var ett tag sen! Påväg hem från jobbet var det sjukaste solnedgången också så var tvungen att springa in och hämta kameran så fort jag kom hem. Helt underbart. Hela jag fylls liksom med en sån här lugnande lycka när jag ser något sånt här haha!

Next up: fika med jörgen och evelina sen toooooop mooooodelelelele! Asnice. Ha en fin kväll!

©, ph's by me





todays

Idag har jag..

*Blivit bästa kompis med en hund som heter Puff och verkligen har en päls likt en puff. Clever name!

*Skrivit upp mig på listan till, något som är helt otroligt, firmafest! 8 dagar på merbygg och jag är redan medbjuden på partey, inte illa!!

*Provat att ge min matglade och feta katt Alfons (gustaf?) en hel skål med mat istället för en halv eftersom han ändå går och skriker efter att han ätit upp maten. Tror ni han åt upp det då? Nej! Kattfan.. :)

*Missat 5 wordfeud-spel eftersom jag inte svarat på 72h hehe... Kanske lite bra dock, jag orkade ändå inte spela och så har det blivit sjukt jobbigt och inte minst tråkigt.

Intressant dag duh..

Alfons som liten kisse! Numera några äpplen högre och några kattmatsburkar fetare. So sweet.



filmaffisch

Eftersom jag inte har möjlighet (okej, jag orkar inte) att ta bussen in kl. halv 12 varje måndag när jag har praktik för att ha en timmes digital-mediadesigns-lektion så har jag fått olika uppgifter hemskickade, och denna veckas uppgift var att göra en filmaffisch! Bra coolt va?
Och förutom Arnolds försvunna kindben och den fula stämpeln som jag kände mig tvungen att ha på bilden så blev jag jäkligt nöjd med resultatet alltså, eller vad tycker ni? :)






evil clown-papa

Målade precis pappa som ska på hallowinflyttningsfödelsedagsparty ikväll haha! Om ni inte tänker på onepiecen dåra, så vart de ju rätt fräckt, eller vad tycker ni? 



gimp-skola!

Fick en fråga för ett tag sen om hur man gör en text på bilder (tex i Gimp, det använder jag iaf). Så här är en liten tutorial! Ifall något är oklart, kommentera så lägger jag till det! :)















lexington bag

Så var första arbetsdagen avklarad.. Avnjuter kvällen med ett powernap på soffan framför kaminen med en överkelig katt på magen, käk och.. chill. Precis som jag vill ha de! Tänk om jag hade kunnat få göra såhär hela dagarna? Menmen. Pengarna rullar snart in och då ska jag unna mig något fint, funderar på den där vääääskan som kostar hrm väldigt mycket i den där affären i Örebro. Vore fint. 



Jag vill ha den. Den vill ha mig. Bara 1295 spänn som står imellan. Bara 1295..


jävla adolf lindgren

Efter en liten depp-dipp för att jag återigen inte lyckades få det där stipendiet från adolf lindgren bäddar jag ner mig i sängen, ställer klockan på 05.30 och inväntar tre dagars jobb - ett kanske inte lika enkelt sätt att få pengar på - men tusen gånger mer förtjänt.


RSS 2.0