cats try to understand treadmill


Åh herregud, tror jag aldrig har skrattat så mycket i hela mitt liv!


fill me with you poison


Idag efter skolan drog jag till hfs och mötte emma vid bussstation, sen blev det fika på DG's. Whiskey- och ägglikörsglass, haha ååååh asså, sjukt gött! Har aldrig vågat prova ägglikören (ägg i glass liksom?), men fick smaka lite innan jag valde och den va helt underbar, wiho!

Nu ska vi grilla, käka chokladkaniner, cheeze ballz och dunka musik - frredagsmyyyyys!

idag är jag farlig


Alltid lika kul att ta ut ilskan på matteboken. 



uek

Kul att man är tvungen att spendera nästan två timmar i en buss när de är veckans finaste väder ute. Skitkul, verkligen!


charms


Väldigt udda mig, men har nyligen blivit väldigt fascinerad utav silverarmband och eftersom jag fick fem berlocker utav peters syster&co så satte mamma och jag dit dom på mitt armband idag. Sjukt nöjd, låter dock som en skallerorm när jag går och vickar på handen hihi. 



Nu blir de lite mer matteplugg (börjar fatta det här, helt otroligt!) sen ska jag sova, är fortfarande helt sjuuuuuukt trött, så, gnite!



siktar mot toppen så långt jag kan nå


Seeena kompisar!
Sitter ihopkrypen i piecen och kekar macka, fryser som en galning och är ashungrig! Skolan idag va sjukt tråkig, huvudet har liksom inte hängt med alls.
Lyckades iallafall slänga upp åtta tapetvåder på 45 minuter, impad impad. Slarvade dock på de två sista våderna så de vart några millimeter snea. Öland sa att om jag bara växlade ner från 7an till 5an så kunde jag gå väldigt långt haha!, sånt lever man länge på.

Ikväll blir det (måste verkligen om jag inte ska få IG) hårdträning på den där äckliga matten, fattar verkligen ingenting och bättre blir de inte när de verkligen är helt onödigt att lära sig. Andragradsekvationer i grafer, nollpunkter och defenitionsmängd/värdemäng? Tss, jag ska bli målare ingen jävla professor!



+


Glömde nämna
, den där galna "rockpojken" sköt i golvet med en revolver också, vi  brudar på andra raden flög säkert tre meter upp.

talk to the hand


HAH herregud vilken dag!
Bomben inuti mig började ticka redan såfort jag kom till örebro och hoppade på stadsbussen som går mot skolan, trodde jag. Men så har örebros stadsbusslinjenät ÄNDRATS så istället för att det stod 25 adolfsberg stod det tydligen 24 adolfsberg, och tror ni jag la märke på det eller!?
Istället hamnade jag vid adolfsbergsskolan där, iofs, 25an också går ifrån, men då var busshelvetet trasig och det skulle inte komma någon ersättningsbuss, så det var bara att hoppa på 24an tillbaka till stan och gå ner till skolan, hupp chupp hipp hurra vad emma blir gla. 

Väl i skolan gick jag och några fler tjejer från klassen på föreläsningen "Rockpojken", vilket var en teater där en gammal gubbe (såg ungefär ut som eddie meduza) stod och pekade finger, tände cigg, skrek bög-hora-skithög-fitta-osvosvosv, tog sig på pungen, juckade mot ett bord och var allmänt helgalen. 
För att så snabbt som möjligt komma hem hoppade jag på första bästa föreläsning sen på em, vilket va teckenspråk. Teckenspråk utav allt? Ja. Fattade inte speciellt mycket utav någon av föreläsningarna, båda va tråkiga och rockpojken va.. äcklig.

Drog iallafall till synsam och fixade synundersökninget till körkortsgrejsen och gick ut med en blankett ikryssat full syn, nöjd chey!


Canon SX120is

d.l.i.d - color in your hands


Favoriten just nu, låten från supakitch&koralie - arte, pintura de un mural (länk).


controle-freaked-robot


Sitter med en mugg kaffe i näven och försöker njuta så mycket som möjligt utav den sista lediga dagen, imorgon är det skola igen och jag har verkligen inte en aning om vart jag ska ta vägen, illa!
Har ju nån sån där föreläsningsdagosvosv där man får välja en föreläsning och jag åkte slalom i full fart när resterande i klassen valde så, jag vet ingenting! Vart ska jag vara? Kan jag hoppa in i en föreläsning? När börjar den isåfall? 

Har förövrigt inte jobbat nånting med matten och inte heller ritat klart konturerna till min målning som båda ska vara klara imorgon.
Det här känns... väldigt bra. 



Nu tar jag mitt pick och pack (chokladkaniner och kaffe), sätter mig på altanen och bara.... njuter. Skolarbetet tar vi tag i ikväll (not. gonna. happen.)
Chiao!

supakitch & koralie - arte, pintura de un mural


Fyfan alltså, jag är helt mållös,
jag vill också kunna måla och skapa såhär!

<object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" width="700" height="390" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,40,0">
<param name="allowFullScreen" value="true" />
<param name="allowscriptaccess" value="always" />
<param name="src" value="http://www.youtube-nocookie.com/v/SDdUxdxVTH0?fs=1&amp;hl=sv_SE" /><embed type="application/x-shockwave-flash" width="700" height="390" src="http://www.youtube-nocookie.com/v/SDdUxdxVTH0?fs=1&amp;hl=sv_SE" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed>
</object>

see beauty in small things


© EMMA TÖRNKVIST





Canon SX120is

tan


Jääh, solbrännan börjar verkligen ta sig nu så Beach 2011 ser inte ut att vara så långt borta, grrrrreat!



Kom förövrigt nästan precis hem från Linde nyss, tog en sån där spontantripp och rullade runt lite på Suit och blomsterträdgården. Väl hemma blev det en sjukt god lunch och nu ska jag återigen chilla litte med en french herbs wasamacka och naturgodis i solen, fresch. Vi hörs!

ruin is the road to transformation


Godmorgon sunshines! Solen steker ute så jag tänkte passa på att gå ut idag och försöka njuta utav de två sista lediga dagarna, på tisdag börjar skolan igen och det är fan inte najs.

Återkommer under dagen, pooooss.



todays


Slänger ut en "dagens outfit" som den extrema modebloggerska jag är, Shorts från ThomasKläder och linne från WearIt, sååååå skönt..



Det ser inte ens ut som jag på bilden och kvaliteten suger när man fotar inomhus, yes!

i wish nothing but the best, for you too




Många trevliga timmar spenderade med trevliga människor idag. Påskmat och godis så att magen pekar åt alla håll just nu har införskaffats (vad vore påsken utan det?) så nu klarar jag mig nog utan sånt tills nästa år. 

Nu drar jag mig ut och chillar lite i solen, chiao!

glad påsk!



Själv drar jag snart iväg till peters föräldrar där det blir påskmat osvosv, senare kommer även andra halvan av släkten och då blir de ännu mer mat, tar med mig kameran så det blir nog ev. lite bilder ikv också. 

Ha en bra dag!

Uppdate: Ifall bloggen ser lite konstig ut - tryck F5, då borde de ordna till sig..

to lie is just a way to mislead the truth a bit





















































Chilla, steka i solen och grillning står på dagens to-do-lista, mycket najs.

what are words


Drogdrogdrogdrogdrog ♥

Helsike vad det verkligen inte finns nånting att skriva om just nu. Fin mening btw.
Nu tror jag iallafall att det blir Spirit med syster. Älskar den filmen även om jag är 17, mihi.
/uttråkad törnis





det är som terapi


Drog på mig arbetsbyxorna och följde med pappa ut i garaget på em för lite städning där. Blev dock litte mek på crossen. Det är verkligen som terapi det där. Ska nog köpa mig en egen hoj som jag kan sitta och meka med när humöret är i bott hehe.

throw dirt on me and grow a wildflower


©





what a beautiful day


Shit vilken värdelös dag.
Humöret och fantasin har varit på noll hela dagen så har bara gått runt och drygat. Försökte mig på att spela väggubba med mig själv vilket jag tröttnade rätt fort på. Försökte då skoja till det litte så fyllde vattenpistolen och skulle skjuta på pappa, men han stod vid tvättställningen så det råkade bli några vattenstänk på den torra tvätten vilken gjorde att pappa blev gubbgrinig. Big deal. Han kan inte ha märkt att solen sken och för övrigt hänger tvätten kvar där än.
Spännande dag, hallelujah..

softmode: on


Chillar med mina vänner Ben & Jerry, förbannat trevliga killar de där alltså!
Första gången syrran berättade om den här glassmaken för mig undrade jag varför i hela vi skulle köpa fiskmat för, våra fiskar är ju liksom döda sen två år tillbaka?

anywhere you are i am near anywhere you go i'll be there


Herregud alltså.. ♥


don't fucking tell me what to do


Sitter ihopkrupen i soffan med en övergosig katt i knäet och kollar på en dokumentär om Robyn, riktigt intressant. Har aldrig riktigt gillat hennes musik men har faktiskt börjat lyssna mer och mer på sistone, hon är ju riktigt bra! Förstår inte varför jag inte lyssnat på henne tidigare, många meningsfulla texter som verkligen ger något.
Annars har jag gått i korta shorts och bh hela dagen, stekt i solen och druckit hejdlöst med kaffe. Drog även in till Linde då det var dags för övningskörningskurs, måste ha varit det tråkigaste jag gjort på väldigt länge, iallafall sen moppekursen för typ.. ett år sen.
När ni ändå är här och kikar kan ni ju klicka in HÄR och rösta på hfs bästa musiker samt min exhalvbror, lennie! Håller tummarna för dig! :)

at home


hörde talas om att det bara måste ha varit några få grader i vattnet. Hua!
Och så var man hemma igen, skönt. Har haft det sjuuukt najs med väldigt trevliga människor och sjuuukt najs slalomåkning. Saknar det, vore faktiskt skönt med en vecka till däruppe. Även om inte snön hade legat kvar så skulle det bara vara skönt att ligga och dra sig i soffan, sätta sig med en kork jäger på altanen i den varmt värmande solen eller gå till björnrikegården och äta medium oxfilé samt chokladfondant med en kula sorbet (gjorde det igår och har aldrig någonsin ätit något godare, herregud så gott!) och inte behöva tänka på nånting.
Men nu är vi hemma och massa läxor som jag inte orkat göra i veckan hägrar. Shit så jobbigt.

För övrigt. Kiwisarna där uppe är enormt mycke godare än dom här i hfs/nora. Så om det är nån Härjedals-bo som läser mig blogg så vore de ju nice ifall ni kunde skicka ner några.
Chao!

photos


Bilder från Vemdalen, 2011-04-14.
Nu skiter jag i det här, nu får ni tamejfan stå ut tills på söndag!
Chao! :)


whovalley


Idag:
Ruskigt underbar dag i Vemdalen. Klarblå molnfri himmel, +10 och perfekt pistade, stenhårda backar.
Kunde inte ha blivit så mycke bättre. Enda incidenterna var att philip slåg ut en halv tand och det blev ett antal krascher från alla håll.
Tog med kameran också eftersom det va så fint väder, men eftersom klockan börjar ticka mot läggdags slänger jag ut det imorrn. Hoppas jag. Annars får de bli på söndag när jag kommer hem.
Annars, ha en fortsätt trevlig vecka! :)
/törnis


in front


Har precis anländit till stugan här i Björnriket, sjukt fin stuga äre och ni ska bara se grannhuset! Ett sjuuuuuukt snyggt nybygge, wow alltså.
En bild från stugan, sitter på väggen i köket/vardagsrummet.


skitour '11


Väskor packade med allt det nödvändigaste - iphone, godis, onepiece och skidor så nu jävlar är jag redo för en vecka i fjällen. Björnriket nästa, här kommer vi!!
Därför kommer (eventuellt) bloggningen ligga on the edge under dessa 7 dagar, (kan blogga om jonas tar med sin dator) annars får ni helt enkelt stå ut!

STOR BLÖT PUSS!
/törnis

i do not suffer from insanity, i enjoy every second of it!

Tumblr_lezaml7kxq1qc38zjo1_500_large

Tumblr_lga1znvd9a1qc38zjo1_500_large
source; w e h e a r t i t

detta fält måste fyllas i


Tjenare! Soft skoldag idag eftersom de va rätt korta lektioner och så slutade vi två, buss hem så va hemma halv fyra. Sen hem och käka hemmagjord pizza med jögge, snackis och evelina och nu sitter jag hos jonas och drygar litte. Fett soft :)
Imorrnbitti blir det kaffi hos jögge och så får jag förhoppningsvis min iphone. Har lämnat in den till nån gubbe i hfs som har låst upp den men idag har han gått åh blivit sjuk så honom gick det inte att få tag på. SUG.
Joråååå men nu ska jag checka bloglovin sen försöka va litte social, hejdoo :)


Btw, checka videon från 1:00, haha det där gjorde min dag!

 


in action




Något annorlunda ritställning, men finfint går de! :)


koifish


4,5 timmar senare, TADAA!

paint the heaven with desire


Sitter på min rum i bara bh och shorts eftersom det är så sjuukt varmt här. Hade tänkt ta en lugn promenad för att få lite luft men jag med min tunna lilla kropp flyger ju nästan iväg i den här stormen!
Så, det fick bli kakor och a lot of dirty goodshit-music istället på högsta volym. Vad skulle man göra utan kakor och musik alltså? Livet!





You damn boy are so fucking good.

five finger death punch


Far from home
Bad company

dagens sociala umgänge





































En timmes sovmorgon imorrse gjorde verkligen susen, är pigg som en mört! (förutom att jag sov hela vägen från örebro, but lets do what we can to keep it a secret).  
Nu? Ingenting, skönt!

komsikomsi



Förövrigt fick jag VG på det där "stora äckliga matteprovet" som jag uttryckte mig innan. HAH, helt sjukt!
+ att jag hade utvecklingssamtal idag och fick se mina betyg för första ggn. 4 MVG, 2 VG och 1 G, nöjd chey!

end of days





The greates form of control is when you think you're free
when you are being fundamentally manipulated and dictated to.
One form of dictatorship is being in a prisoncell and you can
see the bars and touch them. The other one is sitting in a prison
cell but you can't see the bars but you think you're free.

What the human race is suffering from is mass hypnosis.
We are being hypnotized by people like this.
Newsreaders. Politicians. Teachers. Lecturers.
We are, in a country, and in a world
that is being run by unbelieveable sick people
The chasm between what we're told is going on
and what is really going on
is absolutely enormous.
Så sjukt jävla cepemongoidiotfuckinghora bra låt alltså. LYSSNA.

drops del2


Orkar inte skriva dit nån text på bilden om att den är min för det förväntar jag mig att ni fattar.
Tack på förhand mvh Törnis.

drops del1


Orkar inte skriva dit nån text på bilden om att den är min för det förväntar jag mig att ni fattar.
Tack på förhand mvh Törnis.

nu är jag lack


Vet ni en sak?
Såhär lagon innan slalomresan till björnriket om fem dagar har jag gått och dragit på mig en fet jävla förkylning med världens äckligaste slemhosta, halsont och huvudvärk. perfekt verkligen, perfekt!
För övrigt så.. Eh nej, det har inte hänt nånting.
/e

nu blir jag gklaaaad!


Oj, statistiken bara flög upp när jag sammansatte bloglovin med facebook!
Keep up the good work älsklingar så bjuder jag på smaaaskiga teckningar inom kort!
Pooss /törnis


new in

Båda från Kjell&Company, 99:-

Den svarta ska lämnas tillbaka imorrn.


play it for us


Precis kommit hem efter en halvdag vid marieberg. Köpte bara två olika skal (slänger ut bilder senare) till min iphone (får den på tisdag), hade tänkt kolla på en vårjacka också med det orkade jag inte, tar de på stan nån dag efter skolan ist.

Och förresten, ifall ni ser min syster och mig samtidigt och vi har likadana skor, så är det hon som har härmat mig och inte tvärtom. Jävla skitunge....
Nu kör vi en lång ladda-upp-batterierna-kväll med de få ostbågar som finns kvar sen i fredags och drar till skolan imorrn. Bara en vecka kvar nu, sen björnriiikeeeeeeeeeet!

Ciao!

silhouette


© EMMA TÖRNKVIST
kommentera sötisar, behöver lite respons annars lägger jag ner ritandet :*

.



ungefär såhär glad är jag idag


Förutom att jag har drömt ett flertal hemska mardrömmar inatt som tex att jag hade en liten unge och typ trodde att hela mitt tonårsliv va helt förstört och att det kom in en gubbe med kniv i mitt rum som jag högg ihjäl och att jag och M åkte pulka nerför en isbacke som började i ett varuhus gjort av is samt att det stod en björn i köket så har jag varit.. typ såhär glad idag.
Nu ska jag käka isglass, hej!

soft


soft dag idag då jag vaknade klockan 2, kaffe på det och resten utav dagen blir städdag, imorrn blir det örebro och på tisdag får jag min iphone, sjukt soft, sjukt.
poooooosssss sunshines. /törnis

yet you're still there



fuck,don't want you here anymore. It's like ifhave etched you down deep inside my heart and refuses to let you go, still burning hatred of how you just left me, crapped in me, why? why must you be that boy who tries to be tough but deep inside you are so wonderful? be yourself, for fuck's sake. and leave me alone.

fearless


© EMMA TÖRNKVIST


1 april


Hej på er gullefjun! Busar ni för fullt idag?
Det gör inte jag, och har inte blivit utsatt för något vidare större aprilskämt heller förutom att svenskalärarn sa att vi skulle börja med en ny sak och att vi skulle jobba med referathäftet hemma, vilket ändå inte va nå kul eftersom vi inte riktigt hängde me så det va ingen som fattade nånting ändå utav vad hon sa hah.. :)
För tillfället sitter jag och ritar, har plockat ihop massa olika bilder som jag knöcklat ihop till en haha, lägger ev. ut den senare. Nu ska jag gå och ta en powernap, känns behövligt. Chao!
hah, söt pojk.

RSS 2.0