dag 10 – be en vän berätta om dig


"Emma är en sådan man kan prata med utan att behöva oroa sig att något läcker ut. Man kan helt enkelt lita på henne. Man behöver inte göra något i hennes närvaro, det räcker att bara va. Hon är den roliga som får en att skratta. Hon är okomplicerad på alla sätt.

Hon är även ett lätt person. Som gärna går in i sin fina lilla bubbla ibland, men ändå vill ha koll på vad som händer, Hon är inte den som hakar upp sig på onödiga saker och inte den som lätt blir arg i onödan. Hon vill ha det rätt för alla om det uppstår en situation och inte enbart tänker på sig själv. En riktig vän!"

-Från Felicia Olsson, en utan mina närmsta bästa vänner. Det är nog henne jag är mest lik, båda är lite flummiga och halvt galna och båda gillar att hitta på saker, som att fiska. Det är nog det vi har mest roligt åt, spänningen när man ser den där förbannade gäddan i dammluckan men inte får upp den, men även alla halvt livsfarliga ridturer då vi stött ihop med alla möjliga djur, från lodjur till små ankungar men att sitta och snurra med huvudet åt den lilla runda muspekarringen som uppstår när en dator tänker kan vi också ha förbannat roligt åt. Övertrött kallas det. Extremt. Ha ha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0