hade jag varit man hade det varit en ungkarlslya

Åh jag har verkligen ingen ork till nånting idag. På idrotten stod tre olika bollsporter på schemat och DET.. är inte riktigt min grej. Har bland annat ett rött märke från rasmus superskott med fotbollen på benen plus att viktor höll på att skjuta av mig foten med innebandybollen. Asnice, verkligen! För att komma tillbaka till "jag-orkar-ingenting" så ser min lägenhet ut som värsta bombnedslaget. Väskor och kläder överallt och så har jag inte dammsugit på en tag, ha ha, sen så blev det snabbmakaroner med ketchup och en stooor kopp varm apelsinsaft till kvällsmat. Måste hoppa i duschen också men åååh så jobbigt det är. Hatar att duscha haha. 

Var förresten till bonnskolan (okej, okej.. kvinnersta kanske de heter) idag. Träffade litte nya människor men även personer jag gärna kunnat slippa se. Trodde det var lite mer drag men de va ju fan skittråkigt ju, alla var upptagna så vi gick typ bara runt där, kollade på när johnnyboy skruvade traktor och ja.. ni fattar ju. 


ser ju nästan tillochmed ut som en man!

120228

Tjaa peeps! Första skoldagen efter lovet idag dåra, kändes ju.. bra. Kul att träffa kompisarna igen men resten hade jag väldigt gärna sluppit. Massa tråkiga lektioner som samhäll och naturkunskap och skit men slutade redan vid 13.40 så det gick ju rätt snabbt. När jag kom hem gick jag ut på en powerwalk genom örebro i det sjukt underbara vädret, fönstershoppade och handlade lite käk osvosv.

Nu ligger jag i sängen och planerar morgondagen med emma i telefon samtidigt som jag käkar på en liten förpackning jordgubbar (åh.. ♥). Vi ska nämligen dra till kvinnersta (som alla örebroare för tillfället verkar hata, ha ha) och hälsa på våra gamla klasskompisar, kommer bli asnice! 



Måste btw säga att jag inte alls är nöjd med min design för tillfället, funderar på att byta tillbaks till den gamla för den trivdes jag med (och fattar inte varför jag tog bort den.. någon som gör?). Jäkla B-design, uuuusch.

livsnjutare

Åh vad denna helg har varit fin. I fredags var det ju halkan i grängesberg tillsammans med mina nyfunna vänner på körskolan, på kvällen samma dag drog la familia - peter + moster och kusin till borlänge och badade i badhuset där, så sjukt kul! Förutom hänsynslösa människor och att jag hela tiden fick sendrag under fötterna (!!!!).

Lördag förmiddag spenderades med samma personer på noras bandyplan där vi susade runt på skridskor i typ en timme, underbart! Älskar att åka skridskor haha, man känner sig, utan att det låter klyschigt, så fri. I believe i can flyyyyyyy. Fast inte för att jag flög dåra men skitsamma. På eftermiddagen följde jag med till hällefors för att spendera kvällen med ett gäng extremt fina människor med film, musik, snack och diverse tillbehörigheter, haha. De flesta drog hem redan framåt 2 då vi som var kvar drog på Sagan om Ringen-filmerna, somnade runt 5 och vaknade 8. Glodde tv hela förmiddagen tills jag tog bussen till nora vid 12 där mamma hämtade upp mig för en tripp till örebro, lämna mina väskor och liknande, knallade runt en stund på marieberg osv!

Nu sitter jag tillbaka i datorstolen hos mamma, lyssnar på bieber och bara. tar. det. lugnt. Eftersom jag, förutom en körvmedmos från statoil kl. 3, inte har ätit nånting på ett dygn och inte sovit mer än 3 timmar sedan fredags natt så är jag rätt mör i både kropp och huvud. Ska bli skönt att bli lite bortskämd idag igen innan vi beger oss mot lägenheten imorrn hihi! Mycket text idag men jag har svårt för att fatta mig kort vid såna här stunder, men ni har väl inget emot det antar jag? Hörs imorrn! Pooss ♥

P.S. Eftersom jag vill slippa risken att bli ihjälslagen utav vissa människor så struntar vi att lägga ut helgens tillhörande bilder till detta inlägg, okej? Istället får ni en gammal bild (jullovet?) eftersom det var ungefär såhär jag såg ut i går kväll :)


halkidiki

Har precis kommit hem från halkbanan och jag DÖÖÖÖR va kul de va! Roligaste jag nånsin gjort i hela mitt liv, skulle lätt ge precis vad som helst för att få göra om de igen! Åh.




Detta är dock inte jag på filmen utan en annan pojk i bilen! Fast jag sladdade och snurrade minst lika mycket när jag skulle väja för "älgen", haha! :D

Nu blir det bad och shopping i Borlänge, hörs ikväll!

exposed

Teckningen jag gjorde igår kväll. Ville vänta på lite solsken så att det skulle bli bättre ljus att ta kort med eftersom jag bara har iphonen för tillfället, därför den inte kom ut förens idag! Vet inte riktigt varför jag döpte den till Exposed, det är typ det ända jag tänker på när jag ser den. Sårbar och oskyddad.

Vad tycker ni?
Jag är jäklig nöjd!

Material: Tombow N15 // Pen-Touch Silver 0.7mm // STAEDTLER pigment liner 0.8mm // Blyertspenna 0.5mm // Tygbit för att skugga med // sudd

Tänk på att jag slet med den här i nästan tre timmar, så jag blir väldigt, väldigt ledsen om jag ser den här någon annanstans med någon annans copyrightmärke vid.

fånga dagen?

Vet inte riktigt vad jag ska göra/skriva utan att låta jobbig och upprepande eller att helt enkelt strunta i att blogga när dagarna är så här entoniga som de är nu. Sitter antingen framför ratten i 50 minuter två gånger om dagen eller framför en datorskärm klickandes på vänsterklickarn två-tre ggr i minuten resterande 7 timmarna och 20 minutrarna med ett gäng härliga människor runt omkring mig. Motion på hög nivå! Iallafall för skrattmusklerna :)

Och även om jag inte visste vad jag skulle skriva så lyckades jag ändå fånga upp den här dagen också, skitbra. 

Förresten! Har lagt ut en sneakpeak på en teckning på Instagram, följer ni mig där så får ni fler sånna möjligheter! -> TRNKViST 



fantastiskt förjävla bra

..sa min körskolelärare delvis till mig efter första körningen idag. "Förutom dessa små fel som dyker upp lite då och då så måste jag säga att du verkligen kör fantastiskt jävla bra, får vi bara bort de här problemen så kommer du ligga i toppen!" Så lilla jag måste ju då även få skryta lite och säga att jag även klarade Fas C OCH Fas Fordon idag. Ni KAN ju dock rycka ner mig till jorden igen då jag säger att jag bara fick 29/70 (...) på Fas Repetition, ha ha. Fasen där frågor från både A, B, C och F + allt jag haft problem med under de tidigare testerna kom samtidigt, suck... Menmen, ser framåt och ba kööööör imorrn! Låter fint.

Har ni haft en fantastiskt förjävla bra dag? 



självkänsla

Vad läskigt det är när människor verkligen kan läsa en rätt utav. Har ni varit med och det nån gång? Körskoleläraren jag har kan det. Om jag sitter och gruvar mig över något (och tänker på det för mig själv) så ber han mig köra in till vägkanten och sen säger han något i stil med" jo du emma, jag märker att du..." osvosv. Precis som om han satt och läste mina tankar. Fast det är ju iochförsig hans jobb! Något jag iallafall behövde jobba med efter första intensivkursdagen var min självkänsla och självkännedom. Jag KAN klara att starta från stopp utan att få motorstopp och jag KAN klara saker jag inte tror att jag kan, bara jag vill det själv och verkligen tror på det. Förresten! Efter första körningen peppade han mig till att bara gå in och explosivköra de där jäkla testerna på internet och vet ni? Jag klarade både Fas A och B på första försöket! Chockad_brud94 gick ut därifrån med ett flin upp till öronen efter det.

Några andra jag vet som verkligen vet hur jag funkar är bästa vännerna Ben och Jerry, de känner på sig att jag alldeles strax ska gå till frysen och plocka upp dem. Så, häj!



positiva tankar osv

Suck, nu har vi varit hos pappa några dagar igen och deeeet lider bloggen utav! Virus i datorn och en blogg.se app som fuckar sönder totalt när man ska försöka skriva ett inlägg, men aja, nu är jag tillbaka hos mamma och fit for fight igen!

Förövrigt har helgen varit kanon. Bara tagit det galet lugnt och mellan de lugna stunderna har jag lekt 3åring med bobben och pulkan i kohagarnas branta backar eller sladdat runt med fyrhjulingen tillsammans med en överförtjust glädjeskrikande låtsasbror bakpå. Kul!
Nu är jag ju som sagt tillbaka hos mamma och sitter med bästa vännerna Ben och Jerry och den fantastiska låten jag precis fattat tycke för, underbart. Taggar inför den kommande veckan med fucking i n t e n s i v k u r s och hoppas på det bästa. Har jag pluggat för lite? För mycket? Tänk om jag får motorstopp? Kör för fort? ÅÅH tankarna är tusentals och ångesten börjar sakta smyga sig på. Men hallå, positiva tankar eller vad var det jag skrev i rubriken? Go emma, GO!

bild 1: av någon oförklarig anledning blir min mage att se ut såhär när jag äter mycket mat på en gång. orm-som-sväljer-mus-syndromen? efter några timmar blir det dock liksom som "schlurp" och magen är borta igen, puh. bild 2. tjockisalfons ville också vara med och leka med de stora barnen idag!


ser ut som om han rullat sig i olja, men nej, det är bara instagrams redigeringar som spökar!

helpless center

Var hemma från skolan idag också pga att jag skulle ner till sjukstugan idag igen. Blöder ju så förbannat med näsblod, typ 3-5 ggr om dagen i värsta fall, så jag drog dit och bad dem bränna blodkärlen - tror ni jag fick nån hjälp? NEJ. Det enda dom sa åt mig att göra var att köpa en nässpray som tydligen ska motverka torra slemhinnor men jag har provat alla jävla nässprayer som finns och det enda som händer är att jag blir beroende och sen blöder det bara ännu mer. Så vi får se hur det här går, wish me and my big nose luck!

Imorrn beger jag mig in mot skolan igen, är tvungen att lämna massa blanketter och sen är jag ju på bättringsvägen så då är det lika bra att dra dit.. Hörs!





tävling

Jag är med och tävlar hos KAN DEE om ett linne från hennes egna webshop Kan Dee Shop. Var med du också genom att trycka HÄR!


gitarrhjälte

Sitter hos mormor och morfar och försöker lära mig fingerplock på gitarren, skulle egentligen suttit med näsan i körkortsboken men eftersom jag glömde den i mammas bil och att gitarren känns mer lockande så fattar ju vem som helst vad jag väljer. Men faaan så svårt det ska vara haha! Verkar dock ha hittat en någorlunda bra "teacher" på youtube, så det är bara att ööööööva. Vill bli grym brud på gitarr så det behövs nog haha.

Om en stund ska jag bege mig ner mot vårdcentralen och kolla upp min hals, hörs senare!

Glad alla hjärtans dag på er förresten! ♥

 

Två bilder från instagram. Följ gärna ifall ni har iphone, brukar oftast lägga ut bilder där långt innan jag publicerar dem nån annan stans! :) TRNKViST

211-220

211. Hur många har du blockat på din msn? Inga.
212. Är nallar söta? Eh. Beror på vad det är för nallar.
213. Är Rob söt? Vem fan är rob?
214. Vart handlar du helst mat? Ica.
215. Favoritglass? Piggelin!
216. Hemmakväll eller fest? Hemmakväll.
217. Privat fest eller festa med folk på stan? Privat fest.
218. Ditt nordiska favoritland? Öh? Sverige?
219. Älva eller vampyr? Älva.
220. Gud eller djävulen? Gud är överskattad och djävulen är cool! Så the deeeeevil.

120213

Det är så skönt att vara ensam hemma. Man kan få vara sin egen människa och gå och smygäta ur kylskåpet, inte ha någon bh under huvtröjan och vara allmänt galen och hoppa runt och skrika och glida på golven. Inte för att jag tänker vara så extrem som de sistnämnda eftersom jag är SJUK idag (ingen skola, booya). Nejmen eftersom jag hade feber igår och verkade ha vita prickar i halsen (halsfluss?) så fick ja va hemma idag och vem säger inte emot det? Bara att tacka och ta emot liksom. Tack! *tar emot*.
Imorrn taggar vi eventuellt sjukstugan med väntetider på en sisådär 3 timmar (ni fattar att det är hällefors jag menar va?) sittandes i de där hårda stolarna och känna den där obehagliga "sjukhus"lukten, mmmmmh gött.


Det ser ut som om jag är skitbiff, fast det är jag ju också så det var ju egentligen inget konstigt med det.

201-210

201. Bästa året i skolan? Inget för jag gillar inte skolan.
202. Favorithalstablett? De där i den där bruna påsen ♥ 
203. Är du ofta sjuk? JA!? Är förkyld typ jämt.
204. Gillar du anonyma kommentarer? Nej. De är jobbiga. 
205. Vågar du rapa högt inför andra? Ja! kanske inte världens jätterap men behöver jag rapa så inte fan sitter jag och håller den inne.
206. Skriver du mer än 2 utropstecken? Oftast inte!!!
207. Vad är klockan nu då? 22:18.
208. Vad är det för datum? 12e februari.
209. Vad ska du göra sen? Soooova.
210. Är du inne på msn nu? Jupp.

sådärja

Man känner sig väldigt lyckad när man gått och dragit på sig en fet förkylning med feber och hela helvete såhär under helgen. Inatt har jag istortsett inte sovit en blund och under de få tillfällena jag lyckades slumra till har jag drömt dessa obehagliga drömmarna jag hade för flera år sedan. Jag blir att må psykiskt dåligt utav dem.
Har så mycket jag skulle behöva göra, som att tex plugga körkortsteori, men jag har verkligen inte ork till nånting. Får man säga fml?



society6

M to the  Å to the L to the L to the Ö to the S. Dör hundra gånger om när jag är inne på den här sidan och skulle ge vad som helst för att få några utav dessa iphoneskal, döör så snyggt!




183-200

183. Har du ett födelsemärke på foten? Alltså, ett födelsemärke är väl en sån här stoor lite halvflammig brun/mörkt hudfärgad fläck? För de ja har mitt på fotem är ju en leverfläck, eller?
184. Har du sovit i en säng på ett varuhus? Inte sovit, men provlegat!
185. Saknar du nån? Ja.
186. Har du ljugit nån gång? Ja.
187. Favoritmeny på donken? BigMac&co och en liten cheeseburgare. Eller två bigmac, beror på hur hungrig ja är haha!
188. Donken eller Burger King? Donken, lätt.
189. Svart eller vitt? Svart är snyggt i klädväg men vitt ser ju mer fräscht ut, så vitt!
190. Rosa eller grönt? Grönt, helst militärgrönt.
191. Död eller levande? Levande?
192. Rädda joppe? Va?
193. Tittar du på TV just nu? Nej.
194. Skulle du kunna vara med i en film? Nja.
195. Favoritkaraktär i Simpsons? Alla!
196. Skulle du kunna sjunga på Alsång på Skansen? Nej.
198. Skulle du vilja gifta dig med Marilyn Manson? Nej fyfan.
199. Skulle du kunna åka till frankrike och äta sniglar? Att åka till frankrike låter najs men skippar gärna sniglarna! 
200. Städat eller stökigt? Städat, duh.

166-182

166. Åska eller sol? Sol såklart! Fast åska är mysigt, bara det inte är precis ovanför för då trotsar jag min tatuering och blir livrädd, ha ha.
167. Vinter eller sommar? Sommar! Förutom slalomtillfällena på vintern.
168. Knarkar du? Nej
169. Röker du? Nej
170. Snusar du? Nej
171. Äter du? Höll på att skriva Nej i farten men, ja? Har dock mina perioder då jag knappt äter nånting på flera dagar. 
172. Snattar du? Nej, de är väl onödigt när pengar aldrig vart ett problem.
173. Röker vattenpipa? Nej
174. Är MER gott? Bara apelsinsmaken.
175. Tycker du om salt? Alltså. Salt ska de va i mat så ja.
176. Har du kysst din egna spegelbild? HAHA ja faktiskt.
177. Vad tänker du när du ser din spegelbild? Beror på vilken humör jag är på!
178. Ät en banan? Orkar inte. Är inte sugen.
179. Sminkar du dig varje dag? Alla dagar förutom då man bara ska vara hemma hela dagen.
180. Använder du för mycket hårspray? Använder knappt hårspray, bara nån gång ibland sådär.
181. Man ska borsta håret hundra gånger om dagen, gör du det? Haha noway, borstar knappt en gång om dagen!
182. Favoritsäng? Min såklart! Helst den hos mamma, den är skönast.


hej du.

Har äntligen landat hemma i öskevik efter en vecka i örebro, känns bra. Har mina allra närmsta vänner (cola, marabou åh iphone) nära till hands och Drive By fyller hörselgångarna. Fan vad poetiskt! Kvällen kommer spenderas med mamma, peter och syrran + hennes tre hulliganer, tjejkväll på g! Bäst att hålla sig borta, ha ha. Perfekt fredagsmys-kväll för att krya på sig från förkylningen och ladda upp batterierna inför nästa vecka, sounds goooood! Ha en trevlig kväll snyggingar ♥



151-165

151. Favoritstad? Eh, har ingen favoritstad.
152. Favorit loka? Den där vattenmelon/hallon eller vafan de är i den!
153. Cola eller cola light? Cola
154. Älskar du din dator? Nej
155. Är din dator bög? Ja
156. Favoritplagg? Gråa collegetröjan ♥ från H&Ms herravdelning
157. Vilka affärer handlar du oftast i? Vanliga affärer eller klädaffärer eller va? Typ ICA, godisaffärer, JC, Carlings.
158. Vart handlar du? Är inte det här typ lika fråga som ovan? Isåfall lika svar som ovan.
159. Favorit tv-serie? Är svag för Top Model, amerikanska förstås, den svenska suger..
160. Tycker du Top Model är roligt? Alltså, roligt och roligt.. Men tycker de är sjukt bra!
161. Vilken är din favoritbok? Har läst så jäkla många böcker genom mina dar (sjukt gammal jag lät där) men favoriterna är såna här hemska självbiografier som typ Inspärrad, 14 år till salu, Pojken som kallades det-trilogin osvosv.
162. Favoritfilm? Gillar typ allt inom filmväg och har rätt många favoriter även här, men typ Hachiko, never say never, the last song, paul och en jäkla massa good damn beautiful skräckfilmer.
163. Vilken är den bästa musikgenren? Gillar allt förutom raggea och rap (förutom eminem, han är grym)! Men gammal rock är nog skönast att lyssna på, eller sånt här nytt skit haha.
164. Bada eller sola? Bada är skönt och sola är skönt, så säger både bada och sola!
165. Katt eller hund? Kisse ♥



no shit

Fick lite dåligt samvete idag när jag tänkte på att jag skrev fuckade risbergskaelever igår. Självklart menade jag inte alla utan bara dedär urflippade fjortisarna som hoppar runt och skriker och gnäller hela tiden ;)

Anyway. Sitter och pluggar körkortsteori och är så trött att jag nyss lyckades somna sittandes. Vill dock inte ta någon längre powernap för då hinner jag inte plugga, och hinner jag inte plugga kommer jag faila stort på alla test som ska göras senare. Svårt problem! Ska dock snart pallra mig iväg de 2 metrarna mot köket och koka lite potatis och fixa fiskbullar, ooooomnomn!! I hummersås förstås. Utan ärtor. Har inga :(



det går bra nu.

Åååh jag är så urflippad arg på mig själv angående körkortstesten nu så jag vet fan inte vart jag ska ta vägen. Fick precis t o l v fucking fel på ett test jag fick mindre fel på igår, fattar inte!? Det hjälper inte särskilt mycke när man är så trött att man snart svimmar heller men jag tänker faan inte ge upp. Har ni några bra tips för att hålla agressiviteten nere och humöret uppe vid körkortstester? Någon? Snälla?

140-150

140. Är du död? Idag är jag!
141. Är du osynlig? Nej det tror jag inte.
142. Filar du naglarna? Har tyvärr inga naglar att fila på, det gör en aning ont då.
143. Har du fräknar? Ja ♥
144. Har du posters på dina väggar? Nono.
145. Vem är snyggast i My Chemical Romance? Ingen.
146. Vem känner du som har haft mest mobiler? Typ, jag själv haha! Innan iphonen var jag inte så jätterädd om telefonerna...... 
147. Vilket är ditt favoritämne? Bild! 
148. Vilken ämne hatar du? Matte, engelska, svenska, naturkunskap, samhällskunskap och alla andra lektioner man har.
149. Vilket ämne har du bäst betyg i? Har MVG i bild, mediadesign, data och måleri/betongeri/snickeri/anläggeri tror jag så det är väl dom haha.
150. Vilket ämne har du sämst betyg i? Matte, har endast G. Dock är jag jävligt nöjd med det betyget eftersom det andra betygen jag skulle kunna få i matte är IG, så, haha. Jag suger verkligen på matte.


men bort med er.

Död Emma idag. Jobbig dag på "jobbet". Det enda man hör hela dagarna är de där fuckade risbergska-eleverna som klagar och gnäller på oss hela tiden för att vi antingen har målat "för mycket och överallt" (!?) eller så är vi bara helt enkelt i vägen. Tröståt världens godaste sallad på toskansk sallad, paprika, kyckling och rhode islandsås nyss och försöker liva upp humöret för att ta mig an några körkortstester. Finns ju inte så mycket viljestyrka kring det om vi säger så... 



Grå och trist bild till en grå och trist dag. Saknar dig, dig, dig, dig och dig. Och Alfons.

131-139

131. Vad är emo enligt dig? Alltså, det första jag tänker på när jag ser ordet emo är typ nån svarthårig dödsmetallslyssnande stackare som har en stark passion för rakblad. Även om jag vet att det inte riktigt är det emo betyder så har det liksom blivit så, ändå.
132. Brukar du lyssna på hög musik? Ohja! Fast bara om de är bra bas, de blir så skrikigt annars oooch de tål jag inte riktigt. Eller mina öron tål det inte rättare sagt.
133. Vad gör du om dagarna? Går i skolan, målar så penslarna glöder, käkar, pluggar körkortsteori, chillar framför datorn osvosv.
134. Tycker du om popcorn? JA! Helst kastrullpoppade, med Nacho Cheesekrydda ♥♥
135. Vilken är din favoritläsk? Cooooca cola!
136. Vad är din favoriträtt? Måste ärligt talat säga fiskbullar. I hummersås. Med ärtor. Annars är kyckling i alla dess former med potatis i alla dess former en höjdare!
137. Vad tycker du om raggare? Äckliga.
138. Vad tycker du om punkare? Väldigt.. väldigt.. konstiga, och läskiga.
139. Har du skärt dig nån gång? På papperskanter - ja. På brytbladskniven när man skurit papp - ja. På morakniven när man varit en aning klumpig vid pinntäljandet - ja. På rakbladet när jag snittat upp armarna - .... j nej. Nejnejnejnenjjenjenjnejn.


hemlängtan?

Lämnade lägenheten efter en dag och sitter nu hemma hos mamma i Öskevik och chillar lite, taggar inför lite smått med körkortsplugg om en stund, gosar med katterna osvosv. Tänk att jag ska behöva få mat levererad på bordet idag igen.. Jag som ville laga min egen mat juue, attans..! 




jag lever

Tja buddies! Tänkte bara tala om att jag lever, jag har inte kunnat använda datorn hos pappa eftersom det är virus i den. Är hursomhelst installerad i lägenheten igen efter nästan 7 veckor, feels good! Har saknat mitt lilla krypin och först och främst att få vara ensam, det är skönt. Dock måste jag ju laga min egen mat och börja diska igen efter 7 veckors bortskämdhet men det går nog bra ;)

Såå, denna helg har bara bestått utav en jäkla massa mys och galet mycke chill. Har istortsett inte gjort ett skit förutom då en massa fina vänner till familjen kom upp och käkade hemmagjord pizza igårkväll, trevligt! Idag tog jag sovmorgon, packade lite och sen drog jag och mamma in hit till örebro, handlade massa behövligheter till lägenheten och käkade sen på donken. Lyckades, till min stora förvåning, trycka i mig TVÅ (!?) bigmac, så jag slipper då iallafall laga nå mat nu på kvällskvisten haha, känner mig fet... 

Imorrn blir det skola igen! Dock ingen vanlig skola utan det blir två veckor måleri igen, skönt.. Blir kul att träffa att kompisar igen, de va ett tag sen nu!

Menmen, nu vet ni att jag lever iallafall och att uppdateringen kommer komma igång som vanligt nu igen, ska strax hoppa in i duschen sen försöka mig på några fler körkortstest. Känns nära nu, bara två veckor kvar till intensivkurs, TAGGA!

Lite Instagram-bilder sen helgen. Har blivit galet aktiv där så följ mig gärna! TRNKViST





dam dam daaaaam

Ååååh vad ni har längtat nu, inte sant? Här är det iallafall!

"Tavlan" är först uppskissad lite halvkladdigt på ett papper, sedan överförd på en vitmålad gipsskiva där svarta konturer och färger fyllts i. För varje "sak" som bokstäverna innehåller, representerar det varje enskild yrkesgrupp på MerBygg! Tumstocken för snickrarna, svetstråden för mattläggarna, ritsen för plåtslagarna, mursleven för betongarna och den rinnande färgen för målarna. Smart va? Detta är då den sk hemligheten, och jag blev nöjd! Vad tycker ni?
Väggen bakom var från första början vit också men vi ville ha något som piffade upp fikarummet ännu mer, så den blev röd (vilken var extrajobbet jag snackade om igår).

Det enda som fattas är en svart ram, men den hann inte torka helt så den åker upp imorrn, och jag hade inte hjärta att låta er vänta en dag till..


121-130

121. Vad har du för visningsbild på msn? Denna ↓


122. Vilka sidor/program är du inne på nu? Facebook och msn. (skulle skicka filer till syrran!!)
123. Laddar du olagligt ner musik? Nej.
124. Har du en egen ipod? Nej.
125. Är du fet? Sjukligt fet.
126. Vad önskar du dig i  julklapp/födelsedagspresent? En till tatuering och en tatuersingsmaskin + en jäkla massa grishud ♥♥
128. Har du sett filmen Linas Kvällsbok? Skäms att säga detta, men nej :(
129. Är du emo? Nej.
130. Vad stör du dig på? Har mina perioder då jag stör mig på rätt mycke, speciellt småsaker. Annars är det typ allmänt sjukligt jobbiga människor och människor med attitydsproblem.

Och så var 127an borta hahaha, känns lite epic att göra en egen fråga.

jobbigt va?

Tjaa, hemligheten blev ju färdig idag dåra. Dock gjorde jag ett extrajobb som hör ihop med hemligheten och den är inte riktigt klar än.. Därför mina kära läsare, får ni helt enkelt vänta tills imorrn! Kul? Maybe not, men imorrn då jäflar!

Tre sneakpeaks än så länge!



RSS 2.0