discharge


Måste ha varit sveriges outhärdligaste värme på hela året idag. Herregud, man var inne och fick andnöd pga värmen, så då gick man ut för att svalka sig och där var det ju ännu varmare! Olidligt. Det var skönt med lite (okej, inte lite. huset skakade!) åska iallafall. Det är mysigt, och sånt gillar vi. 

Det är så himla fint ute  när det åskar. Färgerna blir liksom "varmare" och det är ett soft behagligt ljus från solen. Mmm.

Min målning börjar förresten ta sig nu! Bara träden, ansiktet och halva himlen kvar, om någon ville veta liksom.




alltid lika kul med facerape



Såklart jag älskar dig din lilla @!£%#?!@ ♥

kladd..




Usch, det här känns inte bra. Verkligen inte bra. Har flera "beställningar" på tatueringsskisser och jag klarar inte av någon utav dem. De är alla så himla simpla men min "målar-glöd" har liksom försvunnit. Nuförtiden har jag aldrig någon lust att rita och när jag väl tar mig i kragen och börjar på något så slutar det alltid med att den ligger ihopknöcklad i papperskorgen.
Det är ju det här jag vill hålla på med, min själ brinner för ritandet och era fina kommentarer gör mig så himla glad och peppad. Så varför funkar det inte längre?

. . .




we don't suffer from reality


Förutom på tisdag nästa vecka då vi ska lämna in matteboken behöver jag aldrig mer ta i den (iallafall på mer än ett år, ingen matte i 2an!). Aldrig mer räkna ett enda tal och aldrig mer behöva ha ångest över att jag inte förstår. Fattar ni hur jävla fucking skönt det känns eller?

Innan vi fick sluta för dagen vid tio över tio fick jag veta mitt betyg i datan - MVG - något jag egentligen inte alls förstår eftersom jag mest satt och klagade på hans lektioner för att det var så tråkigt. Ändå sa han att jag var den som gjorde klart alla uppgifter först så då får jag väl tro på det. Just smile and wave. Hur det gick på nationella provet i matte B kan ju dock diskuteras..


©EMMA TÖRNKVIST
ser jag den någon annan stans så.. åh ni vill inte ens veta.


due date


Försöker intala mig själv att jag verkligen skulle behöva plugga inför nationella provet i matte B jag har imorrn bitti, men hjärnan lyder liksom inte. Är så himla trött på den där skiten att jag utan tvekan lätt skulle kunna bränna upp boken. Seriously talking. Hade man inte varit tvungen att betala flera hundra för den där äckliga boken ifall den går sönder etc hade den varit aska för länge sen. 

Syrran och jag tittade på Due Date för en liten stund sedan. Samma kille som regisserade Hangover-filmerna har skapat denna, så då förstår ni ju själva hur jävla freaking amazing den var ha ha! 

Förresten, är inte detta en aning sjukt? Liksom, hur fasen kan man göra en halvmeter står påse och sedan bara fylla den till knappt hälften? Har någon numret till OLW?





RÖSTA PÅ LENNIE I METROONSTAGE


Klicka på länken - logga in med er facebook/twitter uppe i högra hörnet - tryck på det gröna hjärtat och RÖSTA PÅ LENNIE NU FÖRFAN! Ikväll kl. 23.59 avgörs det!



"lek inte med kniven barn!"




Trevligt kväll igår med molander-familjen vid deras vindskydd med stekt raggmunk, fläsk och lingonsylt, skruvar som lossnat, myror innanför byxorna och ett snittat finger (nu är det uppenbart, barn ska inte använda knivar). 

the hangover II


Idag när jag satt och klippte persilja ute i grönsakslandet så nös jag och lyckades knockad mig själv genom att slå munnen över knäet vilket ledde till att jag fick en fläskläpp.
Inte illa va?

Annars har jag jagat kossor som trampat sönder pappas trädgårdsland, rensar bort ett halv träd som pappa fällde över stängslet till kohagen (korna gick i en annan hage då, så dum är han inte) och så har jag jagat en revolterande katt genom huset som väckte mig halv åtta genom att slicka mig på ryggen. 

IGÅR var dock en sån här perfekt dag som inte inträffar speciellt ofta. Beskrev ju i förra inlägget vad dagen innehöll och kan nu i efterhand rekommendera The Hangover II till alla som inte sett den. HAHA! Den var helt sjukt! Har nog aldrig skrattat så mycket till en film, någonsin. För er som sett ettan så är den ingenting jämfört med denna, SE DEN!


ibland ÄR det rätt värt att gå till skolan


Känner att rubriken till det förra inlägget hade passat waaaay to better till detta inlägg. Idag kolla vi nämligen film på dubbelsvenskan med popcorn som Max fixade, målade 1h på karaktären, lunch som bestod utav rosmarinstekt  kotlettrad med potatisgratäng och rödvinssky (skojar inte ens!) och så tillsist ML10's påhittade "curling"-tävling och mina (pappas) hembakta bullar. Som pricken över i:et blir det käk på nått nice ställe och bio tillsammans med papi och syrran snart också. SAY WHAT!?

livet är en människas bästa tid


Ursäkta den dåliga uppdateringen, internet krånglade igår och idag har jag helt enkelt inte haft tid.
Igår var det tårtkalas i caféet på skolan iallafall så man fick gå dit och ta en stort tårtbit gratis, asnice! En klasskamrat trampade ner i en färghink och fick en vit sko också, tror aldrig klassen har skrattat så mycket någonsin haha! Blev förövrigt klar med väggen i skolan idag, tyckte det blev coolt och är sjukt nöjd! Tycks?



Imorrn blir det bio med pappa och syster, baksmällan 2 och ev. att käka på Jensen's, hur fint är inte det?

Återkommer, chao!

Ibland är det rätt värt att gå till skolan...

dsc04852 (MMS)

Ibland är det rätt värt att gå till skolan, speciellt när det är tårtkalas i caféet!


beställt från hoofstore



sneakpeak


TÄNK PÅ ATT BILDEN TILL VÄNSTER ÄR TAGEN SNETT BAKÅT UPPIFRÅN OCH ATT DET ÄR MED MOBILKAMERA, DÄRAV DEN ENORMA FÄRGSKIFTNINGEN JÄMNTEMOT DEN HÖGRA. tack.



9h intensiv färgläggning, n i o  f u c k i n g  t i m m a r. Så, vad tycks änsålänge? 



För övrigt höll jag och bumbi på att krocka när vi åkte hem. En liten lastbil några bilar framför som antagligen hade tankarna åt något annat håll så att den missade de inbromsande bilarna framför och fick göra en tvärtnit så att de skrek kring däcken. Stackarn, han hade nog lika hög puls som oss eller så fick han rent utav hjärtsnörp.

- meningslös rubrik -


Ytterligare en ensamdag tillsammans med 26 pojkar, mysigt. Fick reda på mattepovet - full pott, gjort klart svenskaprojektet och varit till jenny och klippt mig.

Blir alltid lika missnöjd vart jag än klipper mig, blir liksom aldrig som jag vill ha det. Någon som förstår mig? Antingen blir det för kort eller för långt eller så ser det förjävligt ut - rakt avklippt eller alldeles för hackigt. Slutar alltid med att jag tar rakhyveln och "drar av" topparna så att det blir som jag vill ha det. Denna gång blev det för kort, även om hon bara tog 2cm (!?), antagligen är jag så van att ha långt hår att det bara känns konstigt nu men ändå, hoppas det växer ut litte till skolavslutningen. Tur att man känner sig så ren och fräsch i huvve efteråt iaf, ha ha. 

Imorrn ska jag fortsätta färglägga på målningen och om jag inte glömmer bort så ska jag ta en sneakpeak-bild så att ni får se hur det ser ut nu, om jag kommer ihåg dvs ;)

"we have no plan B"


Hej på er! Allt bra? Ingen som dött? Fått besök utav gud? Fått en flugtur upp till himlen? Fått sin grav öppnad? Nej, tänkte väl det. Känns så himla skönt att den där blåsta gubben i USA hade fel, så jävla fel. Idiot, skrämde slag på hela världen bara för att få uppmärksamhet i en vecka för att sedan få hela sitt rykte förstört. Skönt

Annars då? Fest i fredags och fest och tjejhäng igår. Bästa helgen på länge kan man lugnt säga, mina brudar lyser upp mitt liv och vi hade förresten sjukt kul igår. Skippade dock badningen i sjön. Kändes liiiite för kallt hehe. Bastade dock lite och annars blev det bara lite grillning och skräckfilmer. PA2, the road, The human centipede och Bortspolad. Inte så illa va? Gillar Bortspolad för den är bara lite läskig. 

Nu blir det kaffe och försöka piggna till lite, blev sent igår heh.






110521


Håller på att göra mig iordning inför mammas 40-årsfest samt packar lite till ikväll då jag drar upp till Näveråsen och chillar lite med mitt tjejgäng, badar, bastar, grillar och plöjer igenom några skräckfilmer. 

Dör vi ikväll så dör jag iallafall lycklig ♥

vad gör vi? NU KÖR VI!


Shit vilket drag det är här!! Folk ligger och spyr överallt och det dunkas musik så att fönstren har spruckit och grejer som en gång låg på hyllorna ligger på golvet nu fett coooolt! Grannarna klagar, polisserener hörs på avstånd och allt och alla hoppar runt som galningar! Årets feeeeeeeest!

Eller så var det bara tanternas kacklande skratt som skär i öronen och så är det svinkallt ute. Fan-fan-fan-fantastiskt..

is it like this it feels to be happy ?


Skön dag idag. Lisa och Cissi har varit borta så jag har varit ensam med 26 killar. Rättså skönt faktiskt, trivs bättre tillsammans med killar och kan vara mig själv på ett helt annorlunda sätt. 

Fick prova ut nya byxor till måleriet idag också! Vita, fina, nya byxor, hur sköna som helst. Längtar verkligen till hösten då vi får dom, hatar de arbetsbyxor vi har nu, blåa och inte så värst bekväma och så är de ju "ettornas byxor", ha ha.

Nu ska jag städa rummet, ta en powernap, dricka kaffe och fixa mig iordning. Ikväll blir det hfs på 40-årsfest (heter det fest om man fyller 40?) hos moster. Tar med mig kameran så förhoppningsvis kommer de några bilder ikv/imorrn. Får se, vet inte om det är speciellt kul att kolla på bilder från en gammal tants kalas (true story). Eller?





redovisning, matteplugg & felix


Förutom att jag fick någon slags yrsel och "jag-kan-verkligen-inte-stå-still-utan-måste-stå-och-vicka-på-foten"- syndrom så gick redovisningen hyffsat bra idag, festis och en stor brownie på det gjorde inte saken sämre heller!

Egentligen har jag inte tid med er, men eftersom feedbacken (tack ni fina♥) är på topp just nu vill jag liksom inte släppa det. Måste iallafall slita mig, skulle behöva gå ner och sätta på några koppar kaffe så att jag piggnar till liv så att jag klarar av pluggningen ikväll. Matteprov och inlämning av bokrecension imorgon och sen tar vi helg, fan va nice!

Note, måste bada Felix någon dag. Han stinker skiit!



tänkte bara att ni kanske ville veta liksom


Om typ tre timmar står jag framför klassen och snackar om 90-talet. Måttligt nervös. Tur att vi får fika efteråt iallafall annars hade jag strejkat! 


Always look on the bright side of life! *visselvisselvissel*

mhm


Skapligt hur statistiken förändras beroende på vilken rubrik man använder eller vad man skriver om...

Skolan idag var rätt rörig, har jobbat som en tok med färger&trender-projektet men nu är det iallafall (efter mycket bråk med skrivaren) klart! Väntar bara på simons och mots del så att vi kan sätta ihop det och redovisa imorrn. Usch. Gillar inte att stå inför större grupper, ser stjärnor och får svårt att tala då. 

Va och köpte present till Filla idag också eftersom vi ska dit på lördag. Bada i sjön, basta, grilla och kolla på en massa skräckfilmer. As usual, men fan va kul vi har! ♥

ibland är det fint med långa ben



Nya hängelshortsen förresten!

it freaks me out


Alltså vet någon vad fasen som är fel med facebook..? Buggar överallt ju!
Dessa går inte ens att öppna, inte för att jag tror att dessa människor skulle skicka massa relationsgrejs till mig hahaha men ändå!



guess what


Idag tog jag en ny stadsbuss! Läskigt var det. Även om jag verkligen synar busstidtabeller och ser att det står den hållplatsen jag ska av så blir jag ändå så sjukt osäker. Förövrigt så var det bussen "2 Lundby", den som går förbi vivalla. Kan ni gissa på en skala 1-10 hur många invandrare det satt på bussen?

Nu har jag iallafall nästan precis kommit hem, fick skjuts hem så det gick rätt snabbt. Ikväll måste jag även börja med bokrecensionen som ska vara inne på fredag (oj?) + att vi har matteprov då och sen ska jag skypa med emma, anton och edward. Duscha också, note to myself. 




Halvknasig fotorunda med syster 14/5-11


back to the past


Nothing else matters rullar på youtube, gitarren i knäet, solen skiner ute och smörgåstårtan ligger stadigt i magen. Kan en måndagseftermiddag bli bättre?

Skolan den här veckan kommer för övrigt vara sjukt soft. Alla 1or har något som heter "så byggdes staden", eller som vi målare har - "färger och trender", vilket går ut på att vi blivit tilldelade ett visst decennium som vi ska leta upp info om, allt från bilar till musik till mode och såklart - tapeter och färger - som vi sedan (på torsdag) ska redovisa i en powerpoint-presentation. Inte illa pinkat va?


tugga gräs och spotta grus


©emmatörnkvist



Efter en soft sov-dag här hemma blev det en sväng till hfs för att gratta mormor. Nu är vi tillbaka och jag har tusen (ok, bara tre) grejer att göra till skolan. 

Fattar inte varför lärarna ska snåla in på massa inlämningsuppgifter under terminen då vi inte alls har speciellt mycket att göra och sen kräva att man ska lämna in alla under de sista veckorna.
Under dessa fyra veckor som är kvar har jag en stor redovisning, bokrecension samt en inlämningsuppgift i svenska, 2 matteprov, måleriprov och nationellt prov i matteB. Antar dock att jag egentligen inte alls har något att klaga över eftersom jag har hört att de i hfs har flera prov i veckan (?). Uek, glad att jag drog ifrån den hålan, ska bli skönt att flytta till lägenhet till hösten!

Nu blir det promenix med mamma osv, skönt, känner mig fet efter allt jag mosade i mig vid mormor idag.

go with the flow


Med mig hem från örebro idag blev ett par hängselshorts, jeansknickers (de mörka :$) och en bikini! Frukost på donken och lunch på la baguette och abbe's jordgubbar på en parkbänk på torget också, mycket trevligt. 

Syrran har sjukt bråttom med att jag ska bort från datorn eftersom det är hennes dag nu också så vi hörs senare, m'key? Puss!

friday 13th


Fan vad ni är jobbiga ibland alltså. Kan ni inte typ.. komma överrens om vilka byxor jag ska köpa? :/

Måste bara berätta en grej som hände idag. Drog till newyorker och skulle kolla byxorna en sista gång. (drar till örebro imorrn och shoppar, bla byxorna - big moment) Lutar åt de mörka faktiskt så när jag skulle prova dom så hade personalen flyttat på byxorna så de hängde långt in i ett hörn! Höll på att få hjärtklappning innan jag hittade dom och när jag väl hittat dom så fanns det bara ett par kvar i exakt den storleken jag behövde, fattar ni vilken tur alltså!? Kunde inte förmå mig att hänga tillbaka dom heller så gick o frågade om jag fick lägga undan dom tills imorrn hehe. Och så var även det uppenbart, fredagen den 13e är verkligen min turdag!

Som sagt blir det örebro med syster imorrn, tar 8-bussen in på morgonen, käkar frukost på donken och sen stan + marieberg. Hade jag inte varit så snål med mina pengar hade jag köpt båda byxorna, fast för tillfället lutar de åt de mörka. Nya shorts måste införskaffas och så ev. en jeansjacka eller liknande. Cookie-glass på Bellini MÅSTE ätas och så funderas det på om det blir lunch på Jensen's Böfhus. Låter de fint eller låter de fint? Fan-fan-fan-fantastiskt fint!

tjej med problem


Beslutsångest.nu. 1 eller 2? Mörka eller ljusa? Sjukt snygga med bra passform eller bara snygga med perfekt passform? HJÄLP!



Förövrigt så vare något sjuukt viktigt jag skulle säga till er, nackdelen är dock att jag inte kommer ihåg vad. Good shit! Nu blire kebab MED sallad (inte kebabsallad, väldigt viktigt) med jügge, papi och syrrrrr. Hade bra! :*

birthday


Grattis älskade Filla, 17år idag!


Fillas kompis som står för kortet, jag har bara redigerat den..

we are all monsters inside


Förövrigt så va de np i engelska idag och förutom att de pratade så inihelvete fort på hördelen och att skrivdelen va en aning wierdo.. så gick det rätt bra tror jag.
Chillat i solen med brudarna, färglagt rätt mycke på målningen, käkat slemmig chorizopaj och mosat choklad har jag också hunnit med idag, rätt soft eller hur?




sunrise


©EMMA TÖRNKVIST, ni vet vad jag tycker om folk som stjäl andras bilder.


Möttes utav den här synen imorrse när jag skulle gå ut till bilen. Även om vi hade lite bråttom var jag tvungen att stanna till och hämta andan för detta slog verkligen luften ur mig. Soluppgången, strålarna och dimmorna, det såg ut som om skogen brann, helt magiskt!
Jag är verkligen förälskad i vackra vyer men detta slog nog alla rekord hittils, har verkligen inte ord för hur vackert det var.

När jag såg det här imorrse blev jag fullt medveten om hur mycket jag älskar att bo på landet. Liksom, en sån här syn ser ni inte i storstan va?

keep on walking




Sitter nere hos farmor och har snott hennes dator. Internet här hemma hos pappa har börjat strula igen, därav den dåliga uppdateringen. Känner ändå att det  inteär någon större fara eftersom ni ändå borde ha tillräckligt med vett att vara ute i solen istället för att dryga framför datorn hihi.

Annars händer det inte mycket, gick upp och fixade iordning mig imorrse men fick ge upp pga det kraftiga illamåendet som började, har inte tid att må dåligt nu ju! Ville iväg till skolan (ge cissi pengar, jobba ifatt matten, få info om imorrn) men vågade inte chansa så jag har hjälpt pappa att så lite frön i grönsakslandet och tagit det lugnt.

Imorrn ska jag iväg till skolan, göra engelska np och fortsätta med målningen, hur sjuk jag än är.

Sitter ute i solen med syrran, zackarias o...

dsc04810 (MMS)

Sitter ute i solen med syrran, zackarias och marielles hund Herkules (han är väldigt väldigt liten, kan man inte tro om man bara hör namnet haha). Snart kommer de andra hit med mat så vi kan grilla, livets mat typ! Ska nog lägga mig och sola sen också. Sry för mobilinläggen förresten, men jag orkar inte starta datorn, bara väntar på att blogg.se ska släppa den där jävla appen! Chao <3


Ligger på jordkällartaket och solar och lä...

Ligger på jordkällartaket och solar och läser bloggar från iphonen nu, snart kommer pappa och ann-marie och ikväll blir det grillning. Tveksamt om de kunde ha blivit en bättre lördag. Hjärta! /törnis


.


Gomorron kompisar! Allt bra eller? Igår orkade jag inte blogga, dvs för att det inte hände något speciellt och sen för att jörgen, kim, snackis och evelina kom in och åt tacos på kvällen. 
Idag ska jag inte göra nånting, bara njuta utav helgen och ladda upp batterierna men morrn blire ev. att åka till Tibro och kolla på cross-SM. Beror på vädret, äre fint vill jag helst ligga och sola på altanen, inte för att det är speciellt kul att kolla på cross när de regnar men.. äsch ni fattar.

Nu har kaffet bryggt klart så ska sätta mig med en mugg på altanen och softa lite, får se om jag slänger ut nå fler inlägg framåt dan, chao!

dagens..


Dagens diss: Regn

Dagens hiss: G på matteprovet (YES!), MVG på måleriprovet!

Dagens vill ha: Jeansknickerserna på newyorker

Dagens saknad: ..

Dagens måste: Fantastiskt nog, ingenting!

Dagens humör: Glad

Dagens mat: Kattmat

Dagens to-do: Ut på sightseeing och övningsköra litte, fett najs!

Dagens fusk: Google translate


Förresten, Zackarias har sett "vitsnippor" och varit på "jäääätteläcki dökalleö". 





knivskarpt


Np i engelska idag då, uppsatsdelen. Gick relativt bra tror jag! Ämnet va traditions så jag skrev om midsommar och hur mycket det betyder för mig heh.. 

Efteråt drog jag och brudarna till La Baguette och käkade. Sjukt gott, synd bara att man blir att lukta curry efter man vart där, bara att ladda väskan med parfym haha! Blev en snabb shoppingrunda utan att någon shoppade någonting, jag hittade iaf lite kläder jag gick och provade efter skolan, bla ett par jeansknickers och en t-shirt från newyorker och jeansshorts från rutmfl. Så fiiiiiiiiint, ska nog införskaffa mig de där knickersena imorgon.

Chaaaaråååå. /törnis

it's no meaning to wish more than i do


Hej kompis, saknar dig. Ses snart eller?
Jag har det, glasklart. Det står printat med stora svarta bokstäver innanför pannbenet, vet exakt vad jag ska skriva. Jag har bara inte modet. Vad kommer jag få tillbaka? Problemet med att ställa frågor är att man ibland får svar man inte vill höra..



Nu ska jag sätta mig ner och börja skissa på F's tattoo, hörs senare mates ♥

- - -


Att vakna och upptäcka att det ligger snö på backen och det haglar ute gjorde mig nästan gråtfärdig imorrse. För en vecka sen låg man i bikini och solade i 20+ och så nu snöar det ute, vafan blire alltså!?

Imorrn är det np i engelska också, min sovmorgon krossades och jag är rätt opepp. Så det måste pluggas in ikväll samt att jag måste klura på en tatueringsskiss jag fått till uppdrag att göra till min pappas kusin, spännande spännande!

project


Gjorde precis klart konturerna till målning feeeeeeett naaaajs! Kramp i handen har jag iallafall, ritat sen halv fyra hehe. Syns inte så bra på bilden, försökte redigera så gott jag kunde utan att det skulle de för förjävligt ut, så.. va tycks? Kommer de bli ett masterpiece när den är klar?



haha ojdå


Kollade precis lite bakåt i kommentars-arkivet och hittade säkert 10st som jag missat godkänna/svara på, känns dock lite efter att svara på det nu såhär efter flera veckor så jag struntar i det. Vare nå speciellt äre ju bara ni hojtar :)

Annars kom jag precis hem från skolan och ska (måste) fortsätta med min målning. Imorrn ska den fyllas med färg och då är det ju bra om konturerna är dragna hehe..

Chiao!



tyck synd om mig


Har precis kommit hem från åkrarna, vilket jävla skitjobb alltså! Tyckte de va skitkul i början då de gick lätt (gick och lobbade iväg stenarna haha), men hade gärna sluppit den sista åkern som måste ha varit en stenbrott innan. Rensade iallafall bort stenar från totalt 10 hektar mark på 4,5 timmar, enda nackdelen är att jag både snyter och tuggar grus haha! Klirr i kontot säger de snart, ska bara förhandla timmpenning med peter!

Såå jag har precis duschat av mig all skit och sitter och myser i piecen med en påse cheez ballz nu, snart blire mat och sen sova.

P.s Valborg igår va sjukt najs. Orkade inte (gillar inte hfs majbrasa och alla som är ute åh dricker och tycker dom är jättecoola?) dra mig ner till hällefors pågrundav hällefors, så det blev en egen majbrasa (stor som attan och brann ut på en timme omggggg!!) hemma på kullen med väldigt trevligt folk, grillning och en jäkla massa skratt. (längtar redan tills nästa valborg hihi!)

Och ja, det var väldigt nödvändigt med alla parentesar, chao!



brb


Precis kommit hem till mamma, har lite bråttom nu. Maten står i mikron som jag ska slänga i mig sen drar vi till tre åkrar på 2-5 hektar som ska rensas på sten. Bloggar mer ikväll!


RSS 2.0